ΗΡΟΔΟΤΟΣ: Παίρνει, παίρνει παίκτες!

Υπέγραψε ο Ξενοδόχοφ, παίρνει και Ανδρέου ενώ ετοιμάζονται και άλλες αποχωρήσεις

Η ήττα από την Παναχαϊκή ήρθε να προσγειώσει τον Ηρόδοτο μετά το διπλό στο Αιγίνιο και να δείξει ότι χρειάζεται ακόμα δρόμος μέχρι να αποκτήσει χημεία η νέα ομάδα που φτιάχνεται τώρα.

Στον Ηρόδοτο πάντως το μεταγραφικό πάρε-δώσε συνεχίζεται αφού χθες επισημοποιήθηκε η απόκτηση του Γεννάδιου Ξενοδόχοφ, με τον οποίο η διοίκηση βρισκόταν εδώ και καιρό σε συζητήσεις, σήμερα θα κλείσει η μεταγραφή του νεαρού κεντρικού αμυντικού Γιάννη Ανδρέου ενώ ετοιμάζονται και τουλάχιστον άλλες δυο-τρεις κινήσεις. Εκτός των αφίξεων δεν αποκλείεται να υπάρχει συνέχεια και στις αποχωρήσεις και μάλιστα με παίκτες που θα προκαλέσουν αίσθηση.

Ο Ξενοδόχοφ υπέγραψε χθες και θα τεθεί στην διάθεση της τεχνικής ηγεσίας για το επόμενο παιχνίδι με . Ο Ξενοδόχοφ είναι 30 χρόνων (γεννηθείς στις 30/5/1988) και ξεκίνησε από τον ΟΦΗ ενώ αγωνίστηκε και σε Εργοτέλη, Χερσόνησο, Ζάκυνθο, Λάρισα, Διαγόρα

Σε ό,τι αφορά τον Ανδρέου είναι στόπερ 22 χρόνων(γεννηθείς στις 8/10/1997)  προέρχεται από τις ακαδημίες του Παναθηναϊκού και μέχρι πρότινος αγωνιζόταν στον ΠΑΟ Κουφαλίων  ενώ έχει παίξει και σε Τύρναβο, Απόλλωνα Λάρισας.

Ο αγώνας με την Παναχαϊκή πέραν της ήττας είχε κι άλλη ζημιά για τον Ηρόδοτο αφού τραυματίστηκε ο Ζιώγας και όλα δείχνουν ότι θα μείνει για ένα διάστημα εκτός δράσης.

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει