ΜΙΚΤΕΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ: Δοκιμασία στην Ιεράπετρα για Παίδες και Νέους

Στην Ιεράπετρα δοκιμάζονται σήμερα οι Μικτές ομάδες Νέων και Παίδων Ηρακλείου από τις αντίστοιχες του Λασιθίου, στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής του 12ου Ομίλου του Πανελληνίου πρωταθλήματος.

Στόχος για τους Νέους του Γιάννη Χατζησεβαστού είναι οι δύο νίκες στα ματς που απομένουν με Λασίθι και Ρέθυμνο για την κατάκτηση της 1ης θέσης στον όμιλο, καθώς η πρόκριση στους «16» έχει ήδη και μαθηματικά εξασφαλιστεί. Ο αγώνας θα γίνει στο Δημοτικό Στάδιο Ιεράπετρας «Πέτρος Βουζουνεράκης» με ώρα έναρξης 2:30μμ. και διαιτητή τον Σταυρουλάκη Ρ. (Ρεθύμνου).

Οι 18 ποδοσφαιριστές που επέλεξε στην αποστολή, ο ενωσιακός προπονητής είναι οι εξής:

Τσαμαντιώτης, Αναστασιάδης, Θεοδωράκης, Κόκκας, Τσακόνι (Κανάρια), Γωνιωτάκης, Ρούκα (Ερμής), Ψιμόπουλος (Ν. Εργοτέλη), Καρδουλάκης (Χερσόνησος), Ζηδιανάκης, Παχάκης, Μαρκατάτος, Ανδρουλάκης, Λιανέρης (Λίντο), Μουλακάκης (Ραύκος), Βλαχάβας (Ελπίδες Ηροδότου), Κουτεντάκης (ΑΟΤ), Βασιλάκης (Κεραυνός).  Νωρίτερα (12.30μμ) θα γίνει στο ίδιο γήπεδο η αναμέτρηση των Παίδων.

Το συγκρότημα του Ηρακλείου με νίκη εξασφαλίζει και μαθηματικά την πρόκριση στους «16».

Μετά την προπόνηση που έγινε στο γήπεδο του ΕΓΟΗ, ο Αντώνης Φραγκάκης επέλεξε τους εξής 18 ποδοσφαιριστές:

Δροσατάκης, Κρασανάκης, Ντίσα, Διβάνης, Καλαϊτζάκης Δ. (Εργοτέλης), Μερκουλίδης, Κώττης, Κακουλάκης (Παναθηναϊκός), Σαντοριναίος, Καλαφάτης, Παρασύρης, Βασιλάκης, Ρολάκης (ΠΟΑ), Ζηδιανάκης (Λίντο), Κουτσουπιάς, Γωνιανάκης, Πακιουφάκης (ΟΦΗ), Ζαχαριουδάκης Σπ. (ΑΟΤ). Το ματς θα διευθύνει ο Σταυρουλάκης Γ. (Ρεθύμνου). Να υπενθυμίσουμε ότι οι αγώνες έχουν φιλανθρωπικό σκοπό και όσοι επιθυμούν μπορούν να προσφέρουν τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης για τον Ερυθρό Σταυρό. Τις ίδιες ώρες στις Μουρνιές θα γίνουν οι αναμετρήσεις των Χανίων με το Ρέθυμνο.

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει