Με Δόξα Δράμας αρχίζει ο ανήφορος για τον Εργοτέλη

ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΙ ΣΤΙΣ ΝΙΚΕΣ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΑΠΟ ΜΙΑ ΣΕΙΡΑ ΔΥΣΚΟΛΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΤΟΝ ΦΛΕΒΑΡΗ

Τον πρώτο από μια σειρά δύσκολων αγώνων που έχει αυτό το μήνα δίνει ο Εργοτέλης αύριο στις 3 το μεσημέρι στο Παγκρήτιο με αντίπαλο την Δόξα Δράμας στο πλαίσιο της 15ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Β` Εθνικής.

Η αυριανή αναμέτρηση έχει πολύ μεγάλο ενδιαφέρον καθώς είναι ανάμεσα σε δυο ομάδες που έχουν στόχους και βρίσκονται ψηλά στην βαθμολογία παράλληλα όμως λόγω κάποιων ανεπιτυχών αποτελεσμάτων  έχουν μείνει πίσω από την κορυφή και θέλουν να πλησιάσουν.

Ο Εργοτέλης μπήκε ήδη σε ένα δύσκολο μήνα με πολλά παιχνίδια τόσο για το πρωτάθλημα όσο και για το κύπελλο (η μοναδική ομάδα από την Β` Εθνική που συνεχίζει) και θέλει να ξεκινήσει με νίκη απέναντι στους «μαυραετούς». Ο Νίκι Παπαβασιλείου δεν αντιμετωπίζει ιδιαίτερα προβλήματα για το ματς και αναμένεται να παρατάξει την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα χωρίς να σκέφτεται το παιχνίδι κυπέλλου που έρχεται την ερχόμενη Πέμπτη με τον Αστέρα Τρίπολης.

Οι «κιτρινόμαυροι» προέρχονται από ήττα στην Άρτα και δεν θέλουν να σκέφτονται το ενδεχόμενο μιας ακόμα απώλειας ειδικά στην έδρα τους όπου φέτος έχουν πετάξει ήδη οκτώ βαθμούς(μια ισοπαλία με Πλατανιά 2-2 και δυο ήττες από Κέρκυρα και Απόλλωνα Λάρισας με 2-1) που αν τους είχαν θα βρίσκονταν ώρα μια ανάσα από την 2η θέση.

Η προετοιμασία ολοκληρώνεται σήμερα και συμμετέχει και το νέο μεταγραφικό απόκτημα ο Καμερουνέζος Πατρίκ Μπαχανάκ.

Από την πλευρά της η Δόξα θέλει και αυτή το τρίποντο και υπάρχει αισιοδοξία μετά από τη νίκη επί της ΑΕ Καραϊσκάκης στο εξ αναβολής ματς της Τετάρτης.

Εκτός πλάνων του Στάικου Βεργέτη έμειναν οι τραυματίες Κρουθ, Πέρεθ, όπως και οι Κασασόλα, Βοσνιάδης, Παρασκευάς και Λαμπίρης.

Στη 18άδα για Ηράκλειο συμπεριλήφθηκαν οι: Μένκα, Ηλιάδης, Ανδρέου, Ρουγκάλας, Καψάλης, Μακρής, Ρεβυθόπουλος, Σιώπης, Πεταυράκης, Λεμονής, Πατράλης, Σουμά, Μάρτινς, Μπαϊκαρά, Κρητικός, Αυγενικού, Δούμτσιος και Σαμπανίδης.

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει