ΜΠΑΣΚΕΤ: Στο Ηράκλειο η κλήρωση του Παγκοσμίου Εφήβων

Η νέα γενιά του μπάσκετ θα παρουσιαστεί επί σκηνής για μία ακόμα φορά επί κρητικού εδάφους, το ερχόμενο καλοκαίρι. Ως γνωστόν, το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Εφήβων θα διεξαχθεί στο Ηράκλειο από τις 29 Ιουνίου ως τις 7 Ιουλίου 2019.

Η αντίστροφη μέτρηση όμως θα αρχίσει ουσιαστικά από τις 20 Φεβρουαρίου με την κλήρωση της διοργάνωσης.

Η διαδικασία θα πραγματοποιηθεί στο Ηράκλειο και συγκεκριμένα στο ξενοδοχείο Ibis (12μ). Το «παρών» θα δώσουν μεταξύ άλλων ο αρχηγός της Εθνικής ομάδας των ανδρών Γιάννης Μπουρούσης, ο διεθνής φόργουορντ του Περιστερίου Παναγιώτης Βασιλόπουλος και ο πρόεδρος του ΠΣΑΚ Μανώλης Παπαμακάριος.

Η κλήρωση θα γίνει στην πόλη μας, με αφορμή και τη διεξαγωγή της αναμέτρησης της Εθνικής ανδρών με τη Γεωργία (21/2) στα «Δύο Αοράκια».

Στις 3.30μμ αντί για τις 5μμ, θα ξεκινήσει την ερχόμενη Κυριακή στην Αταλάντη, το ντέρμπι του ΟΦΗ με τον τοπικό Λοκρό για τη 16η αγωνιστική της Γ’ Εθνικής.

Υπό την αιγίδα της ΕΚΑΣΚ, επαναλειτουργεί η ιστοσελίδα kritikobasket.gr, με σκοπό «την έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωση σε όλα τα πρωταθλήματα της Κρήτης» όπως αναφέρει η ανακοίνωση της Ένωσης.

Στα Χανιά θα διεξαχθεί το φάιναλ φορ του Κυπέλλου Ελλάδας Γυναικών. Τον τίτλο θα διεκδικήσουν η Δάφνη Αγίου Δημητρίου, η Νίκη Λευκάδας, ο Ολυμπιακός και ο ΠΑΟ. Οι ημιτελικοί θα γίνουν στις 22 Μαρτίου και οι τελικοί στις 24/3.

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει