Ποιοι παίκτες της εθνικής έρχονται στο Ηράκλειο 21 Φεβρουαρίου

ΒΓΑΙΝΕΙ ΤΟ ΖΕΥΓΑΡΙ ΤΟΥ ΤΕΛΙΚΟΥ ΜΠΑΣΚΕΤ - ΣΗΜΕΡΑ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΜΑΡΑΖΑΚΗ

Τις επιλογές του για τους δύο τελευταίους αγώνες της προκριματικής φάσης του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2019, με Γεωργία (21/2, Ηράκλειο) και Γερμανία (24/2, Μπάμπεργκ), ανακοίνωσε ο Θανάσης Σκουρτόπουλος.

Μεταξύ των κληθέντων από τον ομοσπονδιακό τεχνικό περιλαμβάνεται, για πρώτη φορά, ο σέντερ του Λαυρίου Δημήτρης Κακλαμανάκης, αφού Μπόγρης και Παπαγιάννης έχουν υποχρεώσεις στην Ευρωλίγκα.

Οι παίκτες που κλήθηκαν είναι οι: Γιάννης Αθηναίου, Παναγιώτης Βασιλόπουλος, Νίκος Γκίκας, Δημήτρης Κακλαμανάκης, Λεωνίδας Κασελάκης, Δημήτρης Κατσίβελης, Αντώνης Κόνιαρης, Γιαννούλης Λαρεντζάκης, Βαγγέλης Μαργαρίτης, Δημήτρης Μαυροειδής, Γιάννης Μπουρούσης, Λευτέρης Μποχωρίδης, Χρήστος Σαλούστρος, Λίνος Χρυσικόπουλος.

Κυκλοφόρησαν τα εισιτήρια για το Ελλάδα-Γεωργία στα “Δύο Αοράκια”

Μόνο σε ηλεκτρονική μορφή διατίθενται μέχρι στιγμής, τα εισιτήρια για το παιχνίδι της Εθνικής ομάδας Μπάσκετ, ανάμεσα στην Ελλάδα και τη Γεωργία. (https://www.ticketcore.gr/tickets/fwc2019/).

Το παιχνίδι θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 21/2 στα «Δυο Αοράκια» στις 20:30 με γενική είσοδο τα 10 ευρώ.

Βγαίνει το ζευγάρι του τελικού

Το ζευγάρι του τελικού μπάσκετ που θα γίνει στο Ηράκλειο την Κυριακή βγαίνει σήμερα από τους ημιτελικούς. Θα παίξουν Κύμη-ΠΑΟΚ στις 5μ.μ. και στις 8μ.μ. ΠΑΟ-Ολυμπιακός με τα εισιτήρια του τελευταίου αγώνα να έχουν εξαντληθεί.

 

“Έσβησε” στο τιμόνι ο 45χρονος Γ. ΜαραζάκηςΤουρνουά μνήμης

Τουρνουά μνήμης σήμερα στα “Δύο Αοράκια”.

Η ομάδα μπάσκετ του Δικηγορικού Συλλόγου Ηρακλείου διοργανώνει τουρνουά στις 7μ.μ. στη μνήμη του Γιώργου Μαραζάκη.

Συμμετέχουν οι ομάδες Παλαίμαχοι Ανδρογέα, Π.Σ. Αλαγνίου και Τεχναλουμίν.

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει