Τρίποντο ουσίας ο Ζαρός με ανατροπή στο Αστρίτσι

ΟΙ ΠΡΩΤΟΠΟΡΟΙ ΔΙΑΤΗΡΗΣΑΝ ΤΟ +8 ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΟΚ ΠΟΥ ΚΕΡΔΙΣΕ ΤΙΣ ΜΟΙΡΕΣ - ΕΧΑΣΕ ΕΔΑΦΟΣ Ο ΠΑΝΟΜ

Ο Ζαρός επέστρεψε στις νίκες και διατήρησε τη διαφορά των 8 βαθμών από τους διώκτες του.

Ο πρωτοπόρος πέρασε νικηφόρα από το Αστρίτσι, κερδίζοντας με 2-1 την Τριτωνία και έκανε άλλο ένα βήμα για την κατάκτηση του τίτλου χωρίς τη διεξαγωγή πλέι-οφ.

Στη δεύτερη θέση βρίσκεται πλέον μόνος του ο ΠΑΟΚ, μετά τη νίκη του με 1-0 επί των Μοιρών και την ήττα του ΠΑΝΟΜ από την Αγ. Βαρβάρα με 1-0. Η ομάδα των Μαλίων υποχώρησε στην τρίτη θέση, ενώ ο Αλμυρός επέστρεψε με εμφατικό τρόπο στις νίκες, κερδίζοντας με 3-0 τη Μινωική. Στην ουρά σπουδαία νίκη πέτυχε Τύλισος επί της Φαιστού με 3-2.

 

ΤΡΙΤΩΝΙΑ-ΖΑΡΟΣ 1-2

Με ανατροπή ο Ζαρός κατάφερε να νικήσει εκτός έδρας την Τριτωνία με 2-1 και να διατηρήσει τη διαφορά στον βαθμολογικό πίνακα.

Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στο 20’με σουτ έξω από την περιοχή του Μιαούλη. Στο 43’ έγινε το 1-1 με τον Χριστοφοράκη και στο 60’ο Ποτηράκης με κεφαλιά χάρισε τη νίκη στην ομάδα του.

Διαιτητής ήταν ο κ. Ξυπάκης.

ΤΡΙΤΩΝΙΑ: Πουλάκης, Φτυλάκης, Κουκάκης, Μπαλάφας, Μιχελινάκης, Σαξώνης, Μιαούλης (70’ Καργιωτάκης), Σχοιναράκης, Στεφανάκης (80’ Σφακιανάκης), Ντραγκότι, Μωραΐτης.

ΖΑΡΟΣ: Χατζηδάκης, Γιαννακάκης, Παραθύρας (85’ Λεμονάκης), Χαμαλάκης, Καλεμάκης, Φραγκιαδουλάκης, Χριστοφοράκης (85’ Ζωγραφάκης), Μόντι, Ποτηράκης (65’ λ.τρ. Κουρουθιανάκης), Αναγνωστάκης (75’ Αλμπαντάκης), Καλομοίρης.

 

ΑΓ. ΒΑΡΒΑΡΑ-ΠΑΝΟΜ 1-0

Τεράστια νίκη πέτυχε η Αγ. Βαρβάρα επί του ΠΑΝΟΜ και πήρε βαθμολογική ανάσα στη δύσκολη προσπάθεια που κάνει για παραμονή στην Α1 κατηγορία.

Το παιχνίδι ήταν μέτριο με δυνατές μονομαχίες. Οι γηπεδούχοι πίστεψαν πολύ στη νίκη και το κατάφεραν με το γκολ του Μιφτάρι με προβολή στο 30’.

Η ομάδα των Μαλίων, η οποία υποχώρησε στην τρίτη θέση του βαθμολογικού πίνακα είχε ευκαιρίες με τους Συσκάκη, Μυλωνά και Τζανάκη.  Διαιτητής ήταν ο κ. Κώστας.

ΑΓ. ΒΑΡΒΑΡΑ: Σπανός, Ρουμελιώτης, Κοζορώνης Δ., Φάκας, Μιφτάρι, Πακιουφάκης, Κασσωτάκης, Πρίφτης, Μαυρομάτης (85’λ.τ Τιτάκης), Δάσκος (65’Κοζορώνης Ν.), Βατσινάς (75’Ψαλιδάκης).

ΠΑΝΟΜ: Ζαχαριουδάκης, Μηλάκης (55’Δαριβιανάκης), Μαυρίδης, Κατσούλης Ι., Πρωτογεράκης, Σχοιναράκης, Διαμαντάκης Σοφ., Τζανάκης, Καργιωτάκης, Μυλωνάς, Συσκάκης.

 

ΜΟΙΡΕΣ-ΠΑΟΚ 0-1

Σπουδαίο “διπλό” πέτυχε ο ΠΑΟΚ επί των Μοιρών με 1-0 και έμεινε μόνος στη δεύτερη θέση.

Το μοναδικό γκολ της συνάντησης σημειώθηκε στο 58’ με προβολή του Γεωργόπουλου, μετά από πάσα του Κεφαλούκου.

Η ομάδα του Κρουσώνα έχασε πέναλτι στο 70’ με τον Καουκάκη (το είχε κερδίσει ο Κοζυράκης).

Οι Μοίρες είχαν ένα δοκάρι με τον Λυμπερόπουλο.

Διαιτητής ήταν ο κ. Βασάκης.

ΜΟΙΡΕΣ: Σαβουιδάκης, Μασέλης, Κουτσάκης, Φανουράκης, Ιερωνυμάκης ( 70’ Πολυμερίδης), Καργάκης Α. ( 77’ Τιγκίρης), Καργάκης Σ., Ηλιάκης, Προβιδάκης, Φραγκιαδάκης, Λυμπερόπουλος.

ΠΑΟΚ: Δημητριάδης, Βασιλείου, Νικηφόρος, Κεφαλούκος, Γεωργόπουλος, Φράγκος, Κοζυράκης, Παπαδιός, Ανωγειανάκης (80’ Κοκολοδημητράκης), Μπελαδάκης (55’ Σούρσος), Καουκάκης (90’ Παπαδάκης).

 

Ο Κανδηλάκης του Αλμυρού σε φάση από το παιχνίδι με τη Μινωική
Ο Κανδηλάκης του Αλμυρού σε φάση από το παιχνίδι με τη Μινωική

ΑΛΜΥΡΟΣ-ΜΙΝΩΙΚΗ 3-0

Επέστρεψε στις νίκες ο Αλμυρός, κερδίζοντας με 3-0 τη Μινωική. Στο 13’ ο Αλμυρός άνοιξε το σκορ, όταν ο Διγενής με κεφαλιά στην προσπάθειά του να διώξει την μπάλα την έστειλε κατά λάθος στα δίχτυα της ομάδας του.

Στο 26’ Στρατήγης Α. με δυνατό σουτ έκανε το 2-0.

Στο 70’ ο Απλαδάς με εντυπωσιακό σουτ έξω από την περιοχή διαμόρφωσε το τελικό 3-0. Διαιτητής ήταν ο κ. Μανδαλενάκης.

ΑΛΜΥΡΟΣ: Γεωργίου, Νικολακούλης, Καρυωτάκης, Κανδυλάκης, Σεληνιωτάκης, Μεντουδάκης(60’ Νικητόπουλος), Στρατήγης Π.(75’ Κουσκόφ), Πρικάκης, Στρατήγης Α. Μπέρκης(80’ Χασουράκης), Απλαδάς(80’ Κεφαλογιάννης).

ΜΙΝΩΙΚΗ: Ψαρουλάκης, Χατζηδημητρίου, Αναγνωστάκης, Βαρδονικολάκης Π., Διγενής, Καραντινάκης(70’ Χριστάκης) Βαρδονικολάκης Γ., Κλίνης(70’ Γελαδάς), Αστυρακάκης(50’ Στακάκης), Ανδρεαδάκης, Νικολάε.

 

ΑΝΘΕΣΤΙΩΝ-ΑΟΤ 3-2

Στο 90’κατάφερε ο Ανθεστίωνας να πάρει τη νίκη στον αγώνα με τον ΑΟΤ, ο οποίος προηγήθηκε δύο φορές (3-2).

Η ομάδα του Τυμπακίου άνοιξε το σκορ στο 33’με τον Τριάντη, ενώ στο 36’ο Πεχυνάκης ισοφάρισε σε 1-1. Στο 44’ο ΑΟΤ διπλασίασε τα τέρματά του με πέναλτι του Φραγκιαδάκη, ενώ στο 48’ο Γιαπετζάκης έφερε ξανά το παιχνίδι στα ίσα.

Το τελικό 3-2 διαμορφώθηκε στο 90’ από τον Σφακιανάκη!

Διαιτητής ήταν ο κ. Ζερβάκης.

ΑΝΘΕΣΤΙΩΝ: Μαραγκάκης, Κελαράκης (46’ Τρουλάκης), Τσομπανάκης, Καπαρουνάκης, Γιαπεντζάκης, Γιαλιτάκης, Ανυφαντάκης, Μελαδάκης (75’ Δρακάκης), Τζανάκης (85’ Σφακιανάκης), Πεχυνάκης (46’ Μεμοτσέλα), Φωτόπουλος.

ΑΟΤ: Κωνστανταράκης, Χαλκιαδάκης, Μανουσάκης, Ντόκο, Μαρακομιχελάκης, Κουτεντάκης, Τριάντης, Φραγκιαδάκης (85’ Πρένκα), Σκουτέλης (90’ Σχοιναράκης), Χριστοδουλάκης, Ντισπυράκης.

 

ΑΕΚ-ΓΟΡΤΥΣ 1-1

Δεν ανέδειξε νικητή η αναμέτρηση ανάμεσα στην ΑΕΚ και στη Γόρτυνα (1-1)στο ντεμπούτο του Φάνη Χαλκιαδάκη στον πάγκο της ομάδας των Αγ. Δέκα.  Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν δυνατά και στο 25’άνοιξαν το σκορ με πλασέ του Δημήτρη. Η ΑΕΚ ισοφάρισε σε 1-1 στο 39’με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Κοκκινάκη. Η Γόρτυνα από το 44’συνέχισε με 10 παίκτες λόγω της αποβολής του Κεφάκη με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

Η ομάδα του Κατσαμπά είχε ένα δοκάρι με τον Ντελία και καλές φάσεις με τους Κοκκινάκη-Τάγκινη, ενώ οι φιλοξενούμενοι έχασαν ευκαιρίες με τους Ξαγοραράκη, Μπαντούνα, Μηναδάκη.

Η Γόρτυνα έχει παράπονα από τη διαιτησία, για δύο πέναλτι που δεν δόθηκαν και για την αποβολή του Κεφάκη.

ΑΕΚ: Λιουδάκης, Λέλεκας (60’ Νικολάου Χ.), Ανδρεαδάκης, Νικολάου Π., Βασιλάκης, Καραφωτιάς Δ., Καλαμιώτης (55’Κάββαλος), Καραφωτιάς Α., Τσαφαντάκης (75’Τάγκινης), Ντελία, Κοκκινάκης.

ΓOPTYΣ: Ανδρικάκης (47’λ.τ Κοζονάκης), Ξαγοραράκης, Μάλο, Σταυρακάκης, Φραγκιαδάκης, Κεφάκης, Αντωνάκης, Δημήτρης (85’Κοζυράκης), Μπατούνας, Μεταξάκης (74’Κυρλάκης), Μηναδάκης (55’Κωστάκης).

 

ΦΑΙΣΤΟΣ-ΤΥΛΙΣΟΣ 2-3

Με δύο ανατροπές η Τύλισος αναδείχτηκε νικήτρια στο ντέρμπι της ουράς με αντίπαλο τη Φαιστό. Η ομάδα του Μιχάλη Ζουραράκη, η οποία είχε πολλές απουσίες βασικών παικτών πέτυχε μεγάλο διπλό με σκορ 2-3 στη «μάχη» της παραμονής. Οι γηπεδούχοι παρότι προηγήθηκαν δύο φορές με γκολ των Παπαδάκη Γ. του Γ. και Ρινακάκη δεν κατάφεραν να πάρουν κάτι από το παιχνίδι. Οι φιλοξενούμενοι ανέτρεψαν δύο φορές το σκορ με τέρματα που σημείωσαν οι Γκίνης (σκόραρε δύο φορές), Σπύρου και απέδρασαν με τους τρεις βαθμούς.

Η Φαιστός είχε ευκαιρίες με τους Παπαδάκη Γ. του Γ., Καρταλιανάκη, Νταουσιάνη, ενώ η Τύλισος είχε ένα δοκάρι με τον Αθουσάκη και ευκαιρίες με τον Σπύρου.

Ο διαιτητής κ. Βισκαδούρος απέβαλε τον Παπαδάκη Γ. του Γ. από την ομάδα των Βώρων και τον Καλυκάκη από την Τύλισο, ενώ στην αρχή του αγώνα στο 5’ακυρώθηκε γκολ του Σπύρου ως οφσάιτ.

ΦΑΙΣΤΟΣ: Λεοντιάδης, Χατζιδάκης (82’Ρουκουνάκης), Μαράκης (70’Γκερεδάκης), Παπαδάκης Στ., Παπαδάκης Ν., Παπαδάκης Α., Ρινακάκης, Σκατζάκης, Καρταλιανάκης, Νταουσιάνης, Παπαδάκης Γ. του Γ.

ΤΥΛΙΣΟΣ: Καλυκάκης (88’Κάββαλος), Γκιώνης, Τσαμπουράκης, Μπαλωμένος, Σπυριδάκης (46’λ.τ Αθουσάκης), Ταβουλαρέας, Στεφανάκης, Κουρελής, Σπύρου, Γκίνης, Μανιούδης.

 

Α1 ΕΠΣΗ

 

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ (σε 22 αγων.)

ΟΜΑΔΑ Β. ΓΚΟΛ
1) Ζαρός 52 41-11
2) ΠΑΟΚ 44 42-18
3) ΠΑΝΟΜ 41 40-24
4) Πόρος   37 41-19
5) Αλμυρός   37 41-30
6) Ρωμανός 34 36-31
7) Ανθεστίωνας 33 36-35
8) Μινωική   32 36-35
9) ΑΕΚ   30 32-34
10) Μοίρες   26 28-27
11) Τριτωνία 24 22-42
12) Τύλισος   24 30-49
13) Φαιστός 22 34-41
14) Γόρτυς     19 16-32
15) Αγ. Βαρβάρα 1825-42
16) ΑΟΤ 9 13-44
• Ο Πόρος έχει -3 βαθμούς
• Ρωμανός και Πόρος έχουν ένα ματς λιγότερο

 

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ (22η αγων.)

 Φαιστός-Τύλισος 2-3
Τριτωνία-Ζαρός 1-2
Μοίρες-ΠΑΟΚ 0-1
Αλμυρός-Μινωική 3-0
Ανθεστίων-ΑΟΤ 3-2
Αγ. Βαρβάρα-ΠΑΝΟΜ 1-0
ΑΕΚ-Γόρτυς 1-1
Ρωμανός-Πόρος αναβλήθηκε

 

Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ

Τύλισος-Ζαρός

ΠΑΟΚ-Φαιστός

Μινωική-Τριτωνία

ΑΟΤ-Μοίρες

ΠΑΝΟΜ-Αλμυρός

Γόρτυς-Ανθεστίων

Ρωμανός-Αγ. Βαρβάρα

Πόρος-ΑΕΚ

 

ΟΙ ΣΚΟΡΕΡ

16 γκολ: Συσκάκης (ΠΑΝΟΜ)

15 γκολ: Καστελλιανάκης (Πόρος)

13 γκολ: Στρατήγης Α. (Αλμυρός), Σπύρου (Τύλισος), Παπαδάκης Γ. του Μ. (Φαιστός)

12 γκολ: Ποτηράκης (Ζαρός)

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει