Επί παντός… αθλητικού

Ο ΟΦΗ συγχαίρει την ΑΕΚ  για το Διηπειρωτικό

Τα συγχαρητήριά της στην ομάδα μπάσκετ της ΑΕΚ για την κατάκτηση του Διηπειρωτικού Κυπέλλου στο Ρίο, έδωσε η ΠΑΕ ΟΦΗ. «Συγχαρητήρια ΑΕΚ. Υψώσατε την ελληνική σημαία στην κορυφή του κόσμου», αναφέρει στην ανάρτησή της η «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ για τη μεγάλη επιτυχία της Ένωσης που κέρδισε με 86-70 την γηπεδούχο Φλαμένγκο.

Μ.Β.

 

Ηρόδοτος ΣήμαΤρεις μαζεμένες ισοπαλίες

Ήταν να μην πάρει φόρα ο Ηρόδοτος. Εκεί που δεν είχε ισοπαλία για έναν ολόκληρο γύρο, έχει κάνει τρεις μαζεμένες στα τρία τελευταία παιχνίδια και μάλιστα με το ίδιο σκορ (1-1).

Πολλές φορές αν δεν μπορείς να κερδίσεις ένα ματς, τουλάχιστον μην το χάσεις λένε οι προπονητές και ο Ηρόδοτος μάλλον κερδισμένος βγήκε από αυτές τις τρεις ισοπαλίες που οι δυο ήταν εκτός έδρας και η άλλη εντός με τον Ηρακλή…

Ν.Μ.

 

Τον έπεισε το πρότζεκτ

Μανόλης Παπαματθαιάκης

Δεν ήταν εύκολο για τον Μανόλη Παπαματθαιάκη να πάρει την απόφαση να «πέσει» κατηγορία αλλά η περίπτωση του Γιούχτα είναι ξεχωριστή.

Τον έπεισε το πρότζεκτ που έχει αυτή η ομάδα και το οποίο προβλέπει σημαντικά πράγματα για τα επόμενα χρόνια.

Η προοπτική της ανόδου της δημιουργίας εγκαταστάσεων και γενικότερα η φιλοδοξία που έχει η νέα διοίκηση συμβαδίζει με την δική του κι αυτό ήταν το μεγαλύτερο κίνητρο για να πει το “ναι”…

Ν.Μ.

 

Η διοίκηση του ΠΟΑ έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα τηςΗ πίτα έφερε τρίποντο

Σε οικογενειακό κλίμα, η ομάδα του ΠΟΑ έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα της, πριν από τον θρίαμβο απέναντι στον Εθνικό.

Τυχεροί στα δύο φλουριά, ήταν οι Παπαδομιχελάκης και Πατινιώτης.

Η διοίκηση του ΠΟΑ ευχαριστεί το ζαχαροπλαστείο «Κουμάκης» για την προσφορά της πίτας και την καφετέρια «MUG» που φιλοξένησε την εκδήλωση.

Μ.Β.

 

Λίγες ήττες, αλλά κακές

ΟΦΗ ΜΠΑΣΚΕΤΟ ΟΦΗ έχει κάνει κατά γενική ομολογία μια εξαιρετική πορεία στη Γ’ Εθνική μπάσκετ, ωστόσο τα τρία ματς που έχει χάσει όλα κι όλα, τον «πονάνε».

Σε μία σεζόν που οι πρωτοπόροι χάνουν πολύ σπάνια, ο ΟΦΗ έχει ηττηθεί στα τρία από τα πέντε ντέρμπι που έχει δώσει μέχρι στιγμής. Κυρίως βέβαια η εντός έδρας ήττα από τα Μελίσσια, είναι αυτή που του δημιουργεί πρόβλημα.

Συνεπώς, από δω και πέρα δεν υπάρχει περιθώριο γκέλας για την ομάδα του Βασίλη Ράλλη, εάν θέλει να παραμείνει στην προνομιούχο δυάδα…

Μ.Β.

 

το Κλειστό ΑλικαρνασσούΑναβολές από τη νεροποντή

Η έντονη βροχόπτωση προκάλεσε πολλά προβλήματα στο κλειστό της Αλικαρνασσού, με συνέπεια τη διακοπή ενός αγώνα παίδων της ΕΚΑΣΚ (Δειλινό-ΟΑΣΗ) και την αναβολή άλλων δύο παιχνιδιών (ΟΦΗ-Ηράκλειο για τους παίδες και Ηρόδοτος-Ιεράπετρα για τις γυναίκες).

Το περίεργο είναι ότι αυτή τη φορά δεν είχαμε θέματα στο Λίντο, στο οποίο βρέθηκε και ο Γ. Γραμματέας Αθλητισμού Ιούλιος Συναδινός, ολοκληρώνοντας την περιοδεία του στο Λασίθι.

Μ.Β.

 

Έλαμψε, αλλά έχασε ο Giannis

Giannis

Η αρχηγική εμφάνιση και το προσωπικό ρεκόρ πόντων σε All Star Game, δεν ήταν αρκετά για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο, προκειμένου να οδηγήσει την ομάδα του στη νίκη στη Σάρλοτ.

Η ομάδα του Λε Μπρον Τζέιμς επικράτησε με 178-164, στην 68η  γιορτή του ΝΒΑ.

Ο Έλληνας σούπερ σταρ των Μπακς ολοκλήρωσε τον αγώνα με 38 πόντους, αλλά ο τίτλος του MVP απονεμήθηκε -ως είθισται- στους νικητές και τον Κέβιν Ντουράντ, ο οποίος τελείωσε τον αγώνα με 31 πόντους και 7 ριμπάουντ.

Μ.Β.

 

 έκοψε την πίτα του και ο Σύνδεσμος Κριτών Κρήτης (μπάσκετ), στην «Πύλη Βιτούρι»

Η βραδιά των κριτών

Με κάθε επισημότητα έκοψε την πίτα του και ο Σύνδεσμος Κριτών Κρήτης (μπάσκετ), στην «Πύλη Βιτούρι».

Η βραδιά ξεκίνησε με τις βραβεύσεις των μελών που υπηρετούν πάνω από 10 χρόνια τον σύνδεσμο (Ελένη Σωμαράκη, Μαρία Γεροντή, Βενετία Κοκαράκη, Αγγελική Φραγκάκη).

Ακολούθησε η απονομή των πτυχίων στους νέους κριτές που αποφοίτησαν τη σχολή το 2018 και ολοκληρώθηκε με το πρωτοχρονιάτικο έθιμο.

Την εκδήλωση τίμησαν μεταξύ άλλων με την παρουσία τους, ο αντιδήμαρχος Ηρακλείου, Κώστας Βαρδαβάς, ο πρόεδρος του ΣΥΔΚΑΚ Μιχάλης Μαχαιριανάκης και ο πρόεδρος του Εργοτέλη Βαγγέλης Γιαννουλάκης.

Μ.Β.

 

 

 

 

 

 

 

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει