Από σήμερα σε ρυθμούς Επισκοπής με την ψυχολογία στα ύψη ο ΠΟΑ

Με την ψυχολογία στα ύψη ο ΠΟΑ επιστρέφει σήμερα  μετά το χθεσινό ρεπό στις προπονήσεις για την προετοιμασία ενόψει του Κυριακάτικου ντέρμπι με την Επισκοπή στο Ρέθυμνο.

Η νίκη επί του Εθνικού και ο τρόπος με τον οποίο ήρθε έφερε πολλά χαμόγελα στο Ατσαλένιο που σε συνδυασμό με την επιστροφή της ομάδας στην φυσική της έδρα έχουν σκορπίσει αισιοδοξία για την δύσκολη συνέχεια.

Το κλίμα είναι εξαιρετικό, με την προσοχή πλέον να στρέφεται στα δύο σερί εκτός έδρας παιχνίδια που ακολουθούν με Επισκοπή και Ατρόμητο Πειραιά από τα οποία ο ΠΟΑ θα προσπαθήσει να πάρει ό,τι καλύτερο μπορεί.

Μπήκαν οι Ακαδημίες

Την Δευτέρα 18-02-2019 επέστρεψε στο Ατσαλένιο  η Ακαδημία του ΠΟΑ μετά από δίμηνη απουσία της λόγω των εργασιών που έγιναν  στο γήπεδο.

Το γήπεδο του ΠΟΑ τώρα διαθέτει καινούργιο  πλαστικό χλοοτάπητα  τελευταίας γενιάς, προβολείς φωτισμού αγωνιστικού χώρου, εξέδρα σκεπαστή  με καθίσματα, χώρο επισήμων, χώρο  δημοσιογράφων, σύγχρονα αποδυτήρια ομάδων – διαιτητών, γραφείο προπονητού, κλειστό χώρο  προθέρμανσης με ταρτάν, πλήρως εξοπλισμένο γυμναστήριο, γραφεία γραμματείας, αίθουσα συνεδριάσεων – συνεντεύξεων – εκδηλώσεων, χώρο  σκακιού και ιατρείο για πρώτες βοήθειες εξοπλισμένο με απινιδωτή.

Η Ακαδημία του ΠΟΑ ευχαριστεί τον κ. Δημήτρη Παπαδόπουλο για την παραχώρηση των αθλητικών εγκαταστάσεων του LIDO SOCCER και το προσωπικό για την άριστη συνεργασία τους.

 

-Συλλυπητήρια ανακοίνωση προς την οικογένεια του ποδοσφαιριστή του Κερατσινίου, Βασίλη Χαλκιά, εξέδωσε ο ΠΟΑ, με αφορμή τον άδικο χαμό της μικρής του αδερφής.

 

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει