Με οδηγό τον… Αήττητο στην Άρτα ο Ηρόδοτος

ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΝΙΚΑΡΑΓΟΥΑΣ Ο ΑΡΜΑΝΤΟ ΓΚΟΥΦΑΣ

Ένα ακόμα… εξάποντο ματς  έχει μπροστά του ο Ηρόδοτος ο οποίος την Κυριακή αντιμετωπίζει την ΑΕ Καραϊσκάκης στην Άρτα. Ο Ηρόδοτος μετά την ισοπαλία με τον Αήττητο στα Σπάτα ταξιδεύει στην Άρτα και θέλει ένα ακόμα θετικό αποτέλεσμα  για να αποκτήσει προβάδισμα παραμονής.

Οι «κυανόλευκοι» με την ισοπαλία που πήραν από τον Αήττητο απέκτησαν πλεονέκτημα σε περίπτωση ισοβαθμίας και το ίδιο θέλουν να κάνουν και με την ΑΕ Καραϊσκάκης την οποία είχαν κερδίσει στο ματς του α’ γύρου με σκορ 2-0.

Οι δυο ομάδες είναι ισόβαθμες με 18 βαθμούς λίγο πάνω από την ζώνη του υποβιβασμού και ο Ηρόδοτος θέλει το θετικό αποτέλεσμα γιατί ξέρει ότι με βαθμό ή βαθμούς θα έχει κάνει ένα σημαντικό βήμα για την επίτευξη του στόχου του.

Στη Νικαράγουα ο Γκούφας

Ο Αρμάντο Γκούφας κλήθηκε από τον ομοσπονδιακό προπονητή της Εθνικής Νικαράγουα Χένρι Ντουάρτε για προπονήσεις και φιλικά.

Συγκεκριμένα, ο Γκούφας (του οποίου η μητέρα είναι από την Νικαράγουα) θα μετάσχει στις προπονήσεις της Εθνικής ομάδας της Νικαράγουα το διάστημα 25 έως 28 Φεβρουαρίου, ενώ είναι πιθανό να δοθεί και ένα φιλικό με την U23 της Γουατεμάλα.

Η Νικαράγουα αντιμετωπίζει τα Μπαρμπάντος στις 25 Μαρτίου για τα προκριματικά του CONCACAF και ο ποδοσφαιριστής της κρητικής ομάδας είναι ένας από τους τρεις λεγεωνάριους που κλήθηκαν.

Εκτίει με ΑΟΧ/Κισσαμικό ο Νύκταρης

Στο μεταξύ στο ματς της 21ης αγωνιστικής με τον ΑΟΧ/Κισσαμικό στη Νέα Αλικαρνασσό θα εκτίσει την ποινή του ο Μιχαλανδρέας Νύκταρης.

Ο μέσος των «κυανόλευκων» συμπλήρωσε τέσσερις κίτρινες κάρτες στην εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Αήττητο Σπάτων και θα απουσιάσει στο τέταρτο στην σειρά παιχνίδι που είχε δικαίωμα να εκτίσει την τιμωρία του.

Έτσι, ο Γιώργος Λυρώνης θα έχει στη διάθεσή του τον 19χρονο στα παιχνίδια απέναντι σε ΑΕ Καραϊσκάκη (εκτός), Δόξα Δράμας (εντός) και Απόλλωνα Πόντου (εκτός).

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει