“Απέδρασε” από την Τύλισο ο Ζαρός και κράτησε το +8

ΠΑΝΤΑ ΔΕΥΤΕΡΟΣ Ο ΠΑΟΚ, ΤΡΙΤΟΣ ΑΝΕΒΗΚΕ Ο ΠΟΡΟΣ - ΣΠΟΥΔΑΙΕΣ ΝΙΚΕΣ ΣΤΗΝ ΟΥΡΑ ΓΙΑ ΤΡΙΤΩΝΙΑ ΚΑΙ ΜΟΙΡΕΣ 

Ο  Ζαρός κέρδισε την Τύλισο εκτός έδρας με 1-0 την 23η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α1 ΕΠΣΗ και διατήρησε τη διαφορά των 8 βαθμών από τον δεύτερο ΠΑΟΚ. Μια διαφορά που του δίνει απευθείας τον τίτλο χωρίς τη διεξαγωγή πλέι-οφ.

Η ομάδα του Κρουσώνα προχώρησε με άνετη νίκη με 3-0 επί της Φαιστού και «καραδοκεί» περιμένοντας τυχόν στραβοπάτημα του πρωτοπόρου.

Ο Πόρος νίκησε με 2-1 την ΑΕΚ και ανέβηκε στην τρίτη θέση, ενώ η ήττα του ΠΑΝΟΜ από τον Αλμυρό τον «έριξε» στην τέταρτη θέση, 14 βαθμούς μακριά από την κορυφή.

 

ΤΥΛΙΣΟΣ – ΖΑΡΟΣ 0-1

Με την ψυχή στο στόμα… πέρασε ο Ζαρός από την Τύλισο, κερδίζοντας δύσκολα με 1-0.

Το μοναδικό γκολ της συνάντησης σημειώθηκε στο 78’, όταν οι φιλοξενούμενοι κέρδισαν πέναλτι σε χέρι του Μπαλωμένου. Την εσχάτη των ποινών εκτέλεσε εύστοχα ο Φραγκιαδουλάκης.

Οι γηπεδούχοι είχαν ευκαιρίες με τους Μανιούδη, Σπύρου ενώ για τον Ζαρό οι Καλομοίρης και Ποτηράκης.

Η Τύλισος διαμαρτυρήθηκε έντονα στον διαιτητή κ. Βασάκη για τη φάση του πέναλτι.

ΤΥΛΙΣΟΣ: Κάββαλος, Γιαννουλάκης, Τσαμπουράκης, Μπαλωμένος, Γκιώνης, Ταβουλαρέας, Σπύρου, Μανιαδάκης   (46’′ Κουρελής), Γκίνη, Μανιούδης, Αθουσάκης  (89’′ Σπάρος).

ΖΑΡΟΣ: Χατζιδάκης, Γιαννακάκης  (81’′ Αλμπαντάκης Β.), Παραθύρας, Χαμηλάκης, Καλεμάκης, Φραγκιαδουλάκης, Χαλιλάι, Ποτηράκης  (86’′ Κουτσάκης), Αναγνωστάκης  (68’′ Κουρουθιανάκης), Χριστοφοράκης  (89’′ Ξεκαρδάκης), Καλομοίρης.

 

ΠΑΟΚ – ΦΑΙΣΤΟΣ 3-0

Άνετη νίκη για τον ΠΑΟΚ με 3-0 επί της Φαιστού.

Στο 9’  ο Παπαδιός με σουτ έξω από την περιοχή έκανε το 1-0.  Στο 35’ ο Βασιλείου με σουτ διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του.  Το τελικό 3-0 έγινε στο 73’ ε ψηλοκρεμαστό πλασέ του Ανωγειαννάκη.

Ο ΠΑΟΚ είχε και ένα δοκάρι με τον Παπαδιό και πολλές κλασικές ευκαιρίες.

Διαιτητής ήταν ο κ. Κώστας.

ΠΑΟΚ: Δημητριάδης, Φράγκος, Νικηφόρος, Παπαδιός, Βασιλείου (46’ Μπελαδάκης), Κεφαλούκος, Κοζυράκης, Σούρσος (75’ Παπαδάκης Μ.), Καουκάκης (83’ Κοκολοδημητράκης), Γεωργόπουλος, Ανωγειανάκης.

ΦΑΙΣΤΟΣ: Λεοντιάδης, Παπαδάκης, Μαράκης, Χατζηδάκης, Παπαδάκης Ν, Καρταλιανάκης, Ρινακάκης, Ρουκουνάκης, Νταουσιάνης, Γκερεδάκης (75’ Μπουρσέλης), Ανδρουλάκης (67’ Σκαντζάκης).

 

ΠΟΡΟΣ – ΑΕΚ 2-1

Με τη νίκη επί της ΑΕΚ στο Μαρτινέγκο, ο Πόρος ανέβηκε στην τρίτη θέση της Α1 ΕΠΣΗ
Με τη νίκη επί της ΑΕΚ στο Μαρτινέγκο, ο Πόρος ανέβηκε στην τρίτη θέση της Α1 ΕΠΣΗ

Στην τρίτη θέση του βαθμολογικού πίνακα ανέβηκε ο Πόρος, μετά τη νίκη που πέτυχε επί της ΑΕΚ με 2-1.

Η ομάδα του Λεωνίδα Τιτομιχελάκη παρόλο που βρέθηκε πίσω στο σκορ στο πρώτο ημίχρονο κατάφερε να ανατρέψει το σκορ.

Η ΑΕΚ πήρε κεφάλι στο σκορ στο 30’ με κεφαλιά του Κοκκινάκη, ενώ στο 83’ ο Λεμονιάς με κεφαλιά μετά από σέντρα του Ζαφείρη έφερε ξανά το παιχνίδι στα ίσα.

Το τελικό 2-1 διαμορφώθηκε στο 85’ , όταν μετά από νέα μπαλιά του Ζαφείρη, ο Καστελλιανάκης με εκπληκτικό πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Οι γηπεδούχοι έχασαν κλασικές ευκαιρίες με τους Καστελλιανάκη, Λυδάκη, Μεταξάκη και οι φιλοξενούμενοι με τους Κοκκινάκη, Τσαφαντάκη.

Διαιτητής ήταν ο κ. Γαρεφαλάκης.

ΠΟΡΟΣ: Ζαφείρης, Παπουτσάκης, Χαρίτος, Πολυχρονάκης, Βιτσαράς (75’ Ξηρός), Μαγάκης  (73’ Λεμονιάς), Λυδάκης  (90’ Σκουλάς), Καστελλιανάκης, Σκούφος, Μεταξάκης  (55’ Ζαφείρης), Χρηστάκης.

ΑΕΚ: Λιουδάκης, Ανδρεαδάκης, Νικολάου Π., Βασιλάκης, Ντελία, Κάββαλος, Καλαμιώτης, Καραφωτιάς Α., Τσαφαντάκης  (80’ Τάγκινης), Νικολάου Χ.  (75’ Τσίχλας), Κοκκινάκης.

 

ΠΑΝΟΜ – ΑΛΜΥΡΟΣ 0-1

Μεγάλη εκτός έδρας νίκη στα Μάλια πέτυχε ο Αλμυρός επί του ΠΑΝΟΜ με σκορ 1-0.

Το μοναδικό γκολ της συνάντησης σημειώθηκε στο 83’ με σκόρερ τον Ηρακλή Απλαδά. Και οι δύο ομάδες έχασαν καλές ευκαιρίες για να πετύχουν γκολ, αλλά δεν τις αξιοποίησαν. Η ομάδα του Γαζίου είχε την ουσία και έφυγε με τους τρεις βαθμούς της νίκης.

Διαιτητής ήταν ο κ. Πατεμτζής.

ΠΑΝΟΜ: Ζαχαριουδάκης, Δαριβιανάκης, Διαμαντάκης Στ., Σχοιναράκης, Μυλωνάς, Μαυρίδης, Συσκάκης, Κατσούλης, Καργιωτάκης  (83’ Πρωτογεράκης), Μανιαδής, Τζανάκης.

ΑΛΜΥΡΟΣ: Γεωργίου, Νικολακούλης  (75’ Νικητόπουλος), Καρυωτάκης, Κανδυλάκης, Σεληνιωτάκης, Μεντουδάκης, Στρατήγης Π.  (31’ Παπαδόπουλος), Πρικάκης, Στρατήγης Α. Μπέρκης (85’ Κλάδος), Απλαδάς (89’ Κουσκόφ).

 

ΜΙΝΩΙΚΗ – ΤΡΙΤΩΝΙΑ 0-1

Με πρωταγωνιστή τον τερματοφύλακα, Πουλάκη, η Τριτωνία απέδρασε με τεράστια νίκη από το γήπεδο του Πανεπιστημίου με 1-0.

Ο πορτιέρο της ομάδας του Αστριτσίου έκανε καίριες επεμβάσεις, ενώ στο 80’ απέκρουσε και πέναλτι.  Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν δυνατά και κατάφεραν μόλις στο 5’ να πετύχουν γκολ. Ο Φραγκιαδάκης σε αντεπίθεση βγήκε απέναντι από τον τερματοφύλακα και με πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα  (0-1).

Διαιτητής ήταν ο κ. Βισκαδούρος.

ΜΙΝΩΙΚΗ: Ψαρουλάκης, Παπουτσιδάκης, Αναγνωστάκης (68’ Χατζηδημητρίου), Βαρδονικολάκης Π., Διγενής, Καραντινάκης, Βαρδονικολάκης Γ.  (70’ Αλεξάκης), Κλίνης  (46’ Δρακωνάκης), Αστυρακάκης  (46’ Στακάκης), Ανδρεαδάκης, Νικολάε.

ΤΡΙΤΩΝΙΑ: Πουλάκης, Βανγκέλι, Καργιωτάκης, Μιχελακάκης, Σφακιανάκης, Μπαλάφας  (65’ λ.τ Σχοιναράκης), Σαξώνης, Ντραγκότι (88’ Στρατηδάκης), Μωραίτης, Μιαούλης, Φραγκιαδάκης.

 

ΡΩΜΑΝΟΣ – ΑΓ. ΒΑΡΒΑΡΑ 1-1

Πολύτιμο βαθμό απέσπασε η Αγ. Βαρβάρα στην Ελιά στον αγώνα με τον Ρωμανό  (1-1) και έκανε ένα σημαντικό βήμα για την παραμονή της στην Α1 ΕΠΣΗ.

Οι γηπεδούχοι έχασαν ευκαιρίες με τους Μιχελακάκη (δοκάρι), Σπηλιωτάκη, Κοτζαδάκη. Η Αγ. Βαρβάρα έχασε καλές φάσεις με τους Βατσινά, Μαυρομάτη, Πρίφτη και Κοζορώνη Δ. (δοκάρι).

Το σκορ άνοιξε στο 38’ με σουτ μέσα από την περιοχή ο Ρουμπάκης  (1-0), ενώ οι «πράσινοι» στο 85’ διαμόρφωσαν το τελικό 1-1 με τον Μανωλακάκη.

Διαιτητής ήταν ο κ. Παπαδάκης.

ΡΩΜΑΝΟΣ: Χωματάς, Ανυφαντάκης, Γκαναδάκης, Κουκάκης, Παχάκης, Μανουσάκης, Ρουμπάκης, Πουλάκης, Σπηλιωτάκης, Μιχελακάκης  (80’ Ξυλούρης), Κοτζαδάκης  (65’ Κάββαλος).

ΑΓ. ΒΑΡΒΑΡΑ: Σπανός, Ρουμελιώτης, Κοζορώνης Δ., Μιφτάρι, Φάκας, Πακιουφάκης  (80’ Τιτάκης), Κασσωτάκης  (60’ Ψαλιδάκης), Πρίφτης, Μαυρομάτης  (75’ Μανουσάκης), Δάσκος  (65’ Φωτάκης), Βατσινάς.

 

ΑΟΤ  – ΜΟΙΡΕΣ 0-4

«Διπλό»  παραμονής πέτυχαν οι Μοίρες επί του ΑΟΤ με σκορ 4-0. Η ομάδα του Γιώργου Φινοκαλιώτη είχε σε εξαιρετική μέρα τον Προβιδάκη, ο οποίος σημείωσε τρία γκολ!

Ο ικανός παίκτης πέτυχε τρία γκολ στη σειρά  (χατ-τρικ) μόλις στο 1’ , στο 6’ και στο 43’. Στην επανάληψη ο Λυμπερόπουλος στο 65’ διαμόρφωσε το τελικό 4-0.

Διαιτητής ήταν ο κ. Μανδαλενάκης.

ΑΟΤ: Κωνστανταράκης  (78’ Μπούτσι), Μανουσάκης, Χαλκιαδάκης, Ντόκο, Κουτεντάκης (80’ Στρατιδάκης), Σκουτέλης, Χριστοδουλάκης, Τριάντης  (50’ Κιούπι), Ντισπυράκης, Φραγκιαδάκης  (71’ Σχοιναράκης), Μαρακομιχελάκης.

ΜΟΙΡΕΣ: Σωπασής, Καργάκης Α., Κουτσάκης, Τραορέ, Ηλιάκης, Λυμπερόπουλος, Καργάκης Στ.  (50’ Τιγκίρης), Φανουράκης  (70’ Πολυμερίδης), Μασέλης, Προβιδάκης  (80’ Γουρλεμάκης), Φραγκιαδάκης  (74’ Σαβοϊδάκης).

 

ΓΟΡΤΥΣ – ΑΝΘΕΣΤΙΩΝ 1-2

Σπουδαία εκτός έδρας νίκη πέτυχε ο Ανθεστίωνας επί της Γόρτυνας με 2-1.

Τα γκολ για τους νικητές πέτυχαν οι Τρουλάκης στο 15′ και Τζομπανάκης στο 92′, ενώ το γκολ των γηπεδούχων το σημείωσε ο Μεταξάκης στο 40′.

Οι γηπεδούχοι είχαν ένα δοκάρι με τον Μεταξάκη.

Διαιτητής ήταν ο κ. Ζερβάκης.

ΓΟΡΤΥΣ: Ανδρικάκης, Ξαγοραράκης, Μάλο, Σταυρακάκης, Φραγκιαδάκης  (69′ Παπαδομανωλάκης), Κεφάκης, Κωστάκης, Αντωνάκης, Μεταξάκης, Μπατούνας  (79′ Ψωμάς), Δημήτρης  (69′ Κυραλάκης).

ΑΝΘΕΣΤΙΩΝ: Mαραγκάκης, Κελαράκης, Τζομπανάκης, Δρακάκης, Γιαπεντζάκης, Κάτελας, Ανυφαντάκης  (90′ Μελαδάκης), Καπαρουνάκης  (46′ Μηλάκης), Τζανάκης  (80′ Φωτόπουλος), Τρουλάκης, Πεχυνάκης  (46′ Μεμοτσέλα).

 

Α1 ΕΠΣΗ

 

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ (σε 23 αγων.)

ΟΜΑΔΑ Β. ΓΚΟΛ
1) Ζαρός 55 42-11
2) ΠΑΟΚ 47 45-18
3) Πόρος 43 44-20
4) ΠΑΝΟΜ   41 40-25
5) Αλμυρός   40 42-30
6) Ανθεστίων 36 38-36
7) Ρωμανός 35 37-33
8) Μινωική   32 36-36
9) ΑΕΚ   30 33-36
10) Μοίρες   29 32-27
11) Τριτωνία 27 23-42
12) Τύλισος   24 30-50
13) Φαιστός 22 34-44
14) Γόρτυς     19 17-34
15) Αγ. Βαρβάρα 1926-43
16) ΑΟΤ 9 13-47
• Ο Πόρος έχει -3 βαθμούς

 

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ (23η αγων.)

Τύλισος-Ζαρός            0-1

ΠΑΟΚ-Φαιστός            3-0

Μινωική-Τριτωνία       0-1

ΑΟΤ-Μοίρες    0-4

ΠΑΝΟΜ-Αλμυρός       0-1

Γόρτυς-Ανθεστίων       1-2

Ρωμανός-Αγ. Βαρβάρα           1-1

Πόρος-ΑΕΚ      2-1

 

Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ

ΠΑΟΚ-Τύλισος

Ζαρός-Μινωική

Φαιστός-ΑΟΤ

Τριτωνία-ΠΑΝΟΜ

Μοίρες-Γόρτυς

Αλμυρός-Ρωμανός

Ανθεστίων -Πόρος

Αγ. Βαρβάρα-ΑΕΚ

 

ΟΙ ΣΚΟΡΕΡ

16 γκολ: Καστελλιανάκης (Πόρος), Συσκάκης (ΠΑΝΟΜ)

13 γκολ: Στρατήγης Α. (Αλμυρός), Σπύρου (Τύλισος), Παπαδάκης Γ. Γ. (Φαιστός)

12 γκολ: Ποτηράκης (Ζαρός)

11 γκολ: Κοζορώνης Ν. (Αγ. Βαρβάρα), Δρακούλης (ΠΑΟΚ)

10 γκολ: Μεμοτσέλα (Ανθεστίων), Μιχελακάκης (Ρωμανός), Φραγκιαδάκης (Τριτωνία)

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει