ΚΟΥΝΑΒΟΙ: «Εξιλαστήριο θύμα ο Χρονάκης»

Η ομάδα των Κουνάβων δεν άφησε αναπάντητη την ανακοίνωση του Γιούχτα 2010 σχετικά με τη συμπεριφορά του Φίλιππου Χρονάκη στο μεταξύ τους παιχνίδι.

Στη δική της ανακοίνωση επισημαίνει ότι ο αρχηγός της ομάδας προκλήθηκε από άτομα που ήταν στο γήπεδο κι ως εκ τούτου, η αντίδρασή του ήταν δικαιολογημένη.

Μεταξύ άλλων, οι Κουνάβοι αναφέρουν:

«Ο Φίλιππος, παιδί εκπληκτικού ήθους τιμάει την κοινωνία, την ομάδα μας αλλά και το ίδιο το άθλημα. Δυστυχώς, κάποιοι έψαχναν διακαώς εξιλαστήρια θύματα για τις ίδιες τους τις συμπεριφορές.

Είναι άτοπο εν έτη 2019 να περιμένουμε στα αποδυτήρια την αστυνομία για να αποχωρήσουμε, είναι «φρικτό» να τρέχουμε να προφυλάξουμε τα αυτοκίνητά μας από τις αντιδράσεις 5-10 ατόμων, είναι άσχημο να βρίζουν μέλη οικογενειών μας σε όλη την διάρκεια του παιχνιδιού αλλά πιο τρομερό το να συμβαίνουν όλα αυτά και άλλα στις Αρχάνες…

Επιπλέον, είναι θράσος μετά απ’ όλα αυτά να βγαίνει και ανακοίνωση διαμαρτυρίας για έναν παίκτη που αντέδρασε όπως έχουν αντιδράσει μεγάλες δόξες του αθλήματος.

Ευχόμαστε ό,τι καλύτερο σε όλες τις ομάδες του Γιούχτα. Είμαστε σίγουροι ότι τα «μελανά» σημεία θα τα βρει και θα τα απομονώσει η ίδια η κοινωνία των Αρχανών και θα βαδίσει ξανά με τη λεβεντιά που την χαρακτηρίζει».

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει