Ο.Υ. ΚΡΗΤΗΣ: Έκοψε στην Εθιά την πίτα του

Στην Εθιά του Δήμου Αρχανών-Αστερουσίων, έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του ο Όμιλος Υπεραποστάσεων Κρήτης με τη συμμετοχή φίλων, μελών και αθλητών του από όλο το νησί.  Η εκδήλωση περιλάμβανε και αγώνα δρόμου 5χλμ. με συμμετοχή 50 δρομέων-πεζοπόρων, η εκκίνηση του οποίου δόθηκε υπό τους ήχους Εθιανών σκοπών από ντόπιους οργανοπαίκτες και με την παρουσία πολλών κατοίκων του χωριού.

Για την ιστορία, οι τρεις πρώτοι της διαδρομής ήταν:

Άνδρες

1)Σηφάκης Μανώλης (Αγ. Βαρβάρα)19:08

2)Καμπιτάκης Μίλτος (Αγ. Βαρβάρα)            20:00

3)Μανιουδάκης Κώστας (Ζαρός)        21:29

Γυναίκες

1) Βραβορίτη Αλεξάνδρα (Ρέθυμνο)  25:00

2) Βογιατζή Δήμητρα (ΟΦΗ) 25:23

3) Φουρναράκη Ειρήνη (Σ.Μ. Κρήτης)            28:01

Ακολούθησε παραδοσιακό κρητικό γεύμα στo «Σπίτι Αγάπης Γέροντα Ευμενίου» της Ενορίας Εθιάς και οι καθιερωμένες βραβεύσεις μελών που τερμάτισαν επιτυχώς σε  Μαραθώνιο δρόμο και αγώνα Υπεραπόστασης το προηγούμενο έτος.

Το Δ.Σ. του Ο.Υ.Κρήτης ευχαριστεί θερμά τον Δήμο Αρχανών -Αστερουσίων και τον δήμαρχο κ. Κοκοσάλη για την παρουσία του, τον Σύνδεσμο Ανάπλασης Εθιάς «Προφήτης Ηλίας» και την Ενορία Εθιάς για τη συνδιοργάνωση, την Εθελοντική Ομάδα Προτέκτα Δήμου Αρχανών-Αστερουσίων «Φίλιος Ζευς» για την πολύτιμη βοήθειά τους, τον χορηγό επάθλων «Καφέ Δανδάλη», το μέλος του Ο.Υ.Κ. Ανδρέα Βλάσση για τη χορήγηση χρυσού σταυρού στο φλουρί και τους χορηγούς για την πολύτιμη στήριξη.

Η επόμενη εορταστική εκδήλωση του Ο.Υ.Κ. είναι τα Κούλουμα στην Ι.Μ. Βιδιανής Οροπεδίου Λασιθίου, την Καθαρά Δευτέρα 11 Μαρτίου.

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει