ΣΧΟΛΙΚΑ-ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ: Την Τρίτη αρχίζουν τα προημιτελικά στο Ηράκλειο

Με τρεις αναμετρήσεις ολοκληρώθηκε η α’ φάση του σχολικού πρωταθλήματος ποδοσφαίρου Ν. Ηρακλείου.

Τα αποτελέσματα ήταν: Μάλια –Μοχός  1-0, 6ο ΕΠΑΛ-5ο ΕΠΑΛ 1-4, Μάλια- Γούβες 0-2. Την Τρίτη 5 Μαρτίου θα ξεκινήσει η δεύτερη φάση και οι 8 ομάδες που θα διεκδικήσουν την είσοδο στο final four είναι οι εξής: ΓΕΛ Αρκαλοχωρίου, 3ο ΓΕΛ Ηρακλείου, ΓΕΛ Γουβών , 8ο ΓΕΛ Ηρακλείου, 5ο ΕΠΑΛ Ηρακλείου, 4ο ΓΕΛ Ηρακλείου, 5ο ΓΕΛ  Ηρακλείου,  ΓΕΛ Τυμπακίου.

«Το στοίχημα είναι η κερκίδα και το αγωνιστικό  ήθος που θα επιδείξουν οι μαθητές-αθλητές στους επόμενους αγώνες, που το ενδιαφέρον αυξάνεται και οι ομάδες είναι περίπου ισοδύναμες.

Σκοπός των αγώνων είναι η καλλιέργεια φίλαθλου πνεύματος κι όχι απλά το κυνήγι των μορίων. Είναι η χαρά του παιχνιδιού και της συμμετοχής, είτε ως παίκτες είτε ως φίλαθλοι.

Η επιτυχία του πρωταθλήματος κρίνεται  όχι μόνον από τα αγωνιστικά  αλλά και από τα ποιοτικά χαρακτηριστικά του.

Και γι’ αυτό ευθύνη εκτός από την Ο.Ε.Σ.Α.Δ, έχουν οι  εκπαιδευτικοί Φυσικής Αγωγής που εμπλέκονται είτε ως προπονητές είτε ως διαιτητές οι Διευθύνσεις των σχολείων και οι μαθητικές κοινότητες μέσω των 15μελών και των 5μελών τους, για την επιτυχία των αγώνων» αναφέρει στην ανακοίνωσή του ο υπεύθυνος Φυσικής Αγωγής Δ.Δ.Ε. Ν. Ηρακλείου Γιάννης Νηστικάκης.

 

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει