Το ΚΙΝ.ΑΛ. εκλέγει αύριο συνέδρους

Στις κάλπες οδηγούνται την Κυριακή τα μέλη του ΚΙΝΑΛ προκειμένου να αναδείξουν τους εκπροσώπους τους, οι οποίοι  θα συμμετέχουν στο έκτακτο συνέδριο του Κινήματος Αλλαγής που θα γίνει στις 30 και 31 Μαρτίου  στην Αθήνα.

Στην εκλογική διαδικασία ψηφίζουν  οι ήδη εγγεγραμμένοι στο μητρώο του Κινήματος ως μέλη κάθε τοπικής οργάνωσης,  οι οποίοι και εκλέγουν με αποδεικτικό στοιχείο ταυτότητας και με μονοσταυρία τους συνέδρους της Τοπικής Οργάνωσης.

Η εκλογική διαδικασία θα διεξαχθεί για την Τ. Ο. Ηρακλείου στα Γραφεία Νομαρχιακής Επιτροπής ΠΑΣΟΚ Ηράκλειο, στην Ανδρ. Παπανδρέου και Εμμ. Καστρινάκη 23 (παλαιά Ακαδημία), από τις 08.00 το πρωί ως τις 19.00.

Επίσης στην Τ.Ο. Χερσονήσου στην αίθουσα Κ.Π.Ε. πρώην αμερικανική βάση Γουρνών (δίπλα στην Αγγλικανική Εκκλησία), από τις 09.00 το πρωί ως τις  18.00.

Αντίστοιχα στην Τ.Ο. Μαλεβιζίου στο κτήριο Δημαρχείου Μαλεβυζίου, Γάζι Ηρακλείου, από τις 10.00  το πρωί μέχρι τις 19.00. Αντίστοιχα στην Τ.Ο. Αρχανών – Αστερουσίων, στα Πεζά στο κτήριο του Δημαρχείου από τις 10.00 το πρωί ως τις 18.00.

Στην Τ.Ο. Γόρτυνας η εκλογική διαδικασία θα γίνει στην Αγ. Βαρβάρα στο κτήριο του παλαιού Δημαρχείου από τις 10.00 το πρωί έως τις 15.00. Σε ό,τι αφορά στην Τ.Ο. Φαιστού οι κάλπες θα στηθούν στις Μοίρες στο κτήριο ΚΑΠΗ, από τις 10.00 το πρωί μέχρι τις 18.00.

Επίσης στην  Τ.Ο. Μινώα, η εκλογική διαδικασία ανάδειξης συνέδρων θα γίνει στο Αρκαλοχώρι και συγκεκριμένα στο 2ο Δημοτικό Σχολείο, από τις 08.00 το πρωί μέχρι τις 19.00.

Τέλος στην Τ.Ο. Βιάννου τα μέλη του Κινήματος θα μπορούν να επιλέξουν τους συνέδρους τους ψηφίζοντας στις κάπλες που θα στηθούν στην  Άνω Βιάννο, και συγκεκριμένα στο  κτήριο του Δημαρχείου από τις 10.00 το πρωί μέχρι τις 15.00.

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει