Γλυκόπικρη γεύση για Γιούχτα

ΙΣΟΠΑΛΟΣ 1-1 ΜΕ ΤΟΝ ΕΘΝΙΚΟ ΜΕ 10 ΠΑΙΚΤΕΣ ΑΠΟ ΤΟ 20’ ΣΤΙΣ ΑΡΧΑΝΕΣ

Γλυκόπικρη γεύση άφησε για τον Γιούχτα  το ντέρμπι με τον Εθνικό χθες στις Αρχάνες. Η ομάδα του Μανόλη Παπαματθαιάκη έμεινε στην ισοπαλία με σκορ 1-1  και θα μπορούσε να πάρει ακόμα και τη νίκη παίζοντας από νωρίς με 10 παίκτες.

Ο Γιούχτας  αν και έπαιζε από το 20’ με αριθμητικό μειονέκτημα λόγω της αποβολής του Ρουμπάκη κατάφερε να προηγηθεί αλλά  δεν άντεξε και λίγο αργότερα δέχθηκε την ισοφάριση. Το αποτέλεσμα αφήνει και για τις δυο ομάδες ανοικτό το πεδίο για την κορυφή στην οποία βρέθηκε από χθες ξανά ο ΟΦΙ και από την οποία αμφότερες απέχουν τρεις βαθμούς.

Οι γηπεδούχοι εκτός των άλλων  διαμαρτύρονται για την διαιτησία και συγκεκριμένα  για δυο φάσεις. Στο 4’ ο Ηλιόπουλος βρέθηκε στο έδαφος μέσα στην περιοχή του Εθνικού με τον κ. Τσαγκαράκη να του δείχνει κάρτα για θέατρο και στο 88′ η μπάλα βρήκε το χέρι του Πεχλιβανίδη χωρίς και πάλι ο διαιτητής να υποδείξει την εσχάτη των ποινών.

Στο 20’  είχαμε την απευθείας κόκκινη κάρτα στον Ρουμπάκη για σκληρό φάουλ στον Σκεντεράι.

Στην φάση αυτή αποβλήθηκε και  ο προπονητής του Γιούχτα Μανώλης Παπαματθαιάκης για διαμαρτυρίες.

Παρά την αποβολή στο 24′ ο Γιούχτας πλησίασε στο γκολ με το σουτ του  Τριανταφύλλου από πολύ πλάγια θέση να περνάει δίπλα από το αριστερό δοκάρι.

Το πάθος που έβγαζε ο Γιούχτας μετουσιώθηκε σε γκολ στο 62’ με την ατομική προσπάθεια του Βαρούχα  που πέρασε όποιον βρήκε μπροστά του μπήκε στην περιοχή και με σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα κάνοντας το 1-0.

Η χαρά ωστόσο κράτησε μόλις πέντε λεπτά καθώς στο 67′ ήρθε η ισοφάριση  με τον Βλάχο να στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα για το 1-1.

Ο Γιούχτας  δεν το έβαλε κάτω και έψαξε τη νίκη και στο 70′ μετά από σέντρα του Βαρούχα, ο Μηλιώτης πρόλαβε  τον Ηλιόπουλο και έδιωξε.

Στο 89′ λίγο έλειψε να γίνει το 1-2 όταν, ο αμαρκάριστος Τσιλιγγίρης, έστειλε τη μπάλα πάνω από το δοκάρι.

Με παράπονα για τον Χανιώτη Τσαγκαράκη ο Γιούχτας.

ΓΙΟΥΧΤΑΣ: Κόλλιας, Κασσωτάκης, Ρουμπάκης, Πλουσής, Ραπτάκης, Τζανής, Τσάτσος (86’ Σφυρογιαννάκης), Μαυρομάτης (90+1 Κορτσινίδης), Τριανταφύλλου, Κουσίδης (58’ Βαρούχας), Ηλιόπουλος (75’ Κοντογιάννης).

ΕΘΝΙΚΟΣ: Κολιοφούκας, Βλάχος, Μηλιώτης, Κορνέζης, Πεχλιβανίδης, Σκεντεράι (46′ Ρομάνο), Αλεξίου, Κωνσταντίνου, Μπλάνκο (78’ Μάναλης), Τσιλιγκίρης, Παυλάκης (64΄ Σταματάκος).

 

  Ο Γιούχτας βράβευσε τον Εθνικάρα     που δεν ήταν όμως παρών στο ματς
Ο Γιούχτας βράβευσε τον Εθνικάρα που δεν ήταν όμως παρών στο ματς

ΠΑΠΑΜΑΤΘΑΙΑΚΗΣ: «Θα το κυνηγήσουμε μέχρι τέλος»

Ο Μανόλης Παπαματθαιάκης δήλωσε περήφανος για τους παίκτες του και τόνισε ότι η ομάδα του θα κυνηγήσει την άνοδο μέχρι το τέλος. Χαρακτηριστικά ο Ηρακλειώτης τεχνικός ανέφερε: «Μόνο περήφανος μπορώ να νιώθω, από αυτό που είδα από τους ποδοσφαιριστές.

Νομίζω 90 λεπτά μαζί με τις καθυστερήσεις υπερέβαλλαν εαυτούς, αναγκαστήκαμε να παίζουμε με αριθμητικό μειονέκτημα από πάρα πολύ νωρίς.

Δεν είναι δική μου δουλειά να κρίνω αν τα σφυρίγματα είναι σωστά ή λάθος, δεν το έχω κάνει και δε μου αρέσει να τοποθετούμαι. Το μόνο που θα πω με σιγουριά είναι ότι θα είμαστε μέχρι το τέλος παρόντες. Θα το διεκδικήσουμε, μπορούμε, το δείχνουμε, είμαστε έτοιμοι για να το κάνουμε».

Ο Λουκάς Καραδήμος από την άλλη δήλωσε ότι «κρατάμε την ισοπαλία. Έχουμε ένα παιχνίδι λιγότερο και πιστεύω ότι έχουμε καλό πρόγραμμα και μπορούμε να πετύχουμε τον στόχο μας».

Πριν την έναρξη του χθεσινού παιχνιδιού στις Αρχάνες,  ο πρόεδρος του Γιούχτα Νίκος Μπουνάκης τίμησε τον γνωστό φίλαθλο του Εθνικού Γιάννη Μαντζουράνη. Ο «Εθνικάρας» δεν έδωσε το “παρών” και την πλακέτα παρέλαβε ο γενικός αρχηγός του Εθνικού κ. Φριλίγγος.

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει