Πλήθος κόσμου στα Κούλουμα στο Ροτάσι

Πλήθος κόσμου και η δημοτική Αρχή Αρχανών Αστερουσίων γιόρτασαν την Καθαρά Δευτέρα Κούλουμα, στο Ροτάσι, με κέφι, χορό και σαρακοστιανά εδέσματα.

Ο δήμαρχος Αρχανών Αστερουσίων και η δημοτική Αρχή καλωσόρισαν τους παρευρισκόμενους, αντάλλαξαν ευχές για καλή Σαρακοστή, υγεία και χαρά και ο δήμαρχος Κ. Κοκοσάλης Μανώλης δήλωσε: «Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους συνεργάτες μου που βοήθησαν στο να στηθεί και φέτος αυτή η γιορτή, ιδιαίτερα να ευχαριστήσω τους καλλιτέχνες που αφιλοκερδώς προσφέρθηκαν να μας ψυχαγωγήσουν και να μας διασκεδάσουν».

Ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Αρχανών Αστερουσίων Γεώργιος Επιτροπάκης  δήλωσε: «Με εκδηλώσεις όπως η σημερινή γινόμαστε  μια παρέα, γλεντάμε μαζί και δείχνουμε εμπράκτως ότι στηρίζουμε ο ένας τον άλλο. Ευχαριστούμε τους δημότες μας για την παρουσία τους σε όλες τις εκδηλώσεις του Δήμου μας».

Την εκδήλωση διοργάνωσαν ο Δήμος Αρχανών Αστερουσίων, ο Πολιτιστικός Συλλογος Ροτασίου και η ΚΕΔΑΑ. Στην εκδήλωση παρόντες ήταν οι αντιδήμαρχοι, οι δημοτικοί συμβουλοι, οι προέδροι των τοπικών κοινοτήτων και των πολιτιστικών συλλόγων και πλήθος κόσμου.

 

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει