Α1 ΕΠΣΗ: Ένταση σε Κρουσώνα, Τυμπάκι

Διεκόπη ο αγώνας ΠΑΟΚ-Γόρτυνα, τι αναφέρει ο διαιτητής στο Φ.Α, επεισόδια και στο Τυμπάκι

Στο αστυνομικό τμήμα του Αγ. Μύρωνα συντάχθηκε το Φ.Α του αγώνα ΠΑΟΚ-Γόρτυνα που διεκόπη από τον κ. Νικολακάκη.

Ο διαιτητής αναφέρει σύμφωνα με πληροφορίες,  ότι στην ανάπαυλα προκλήθηκε ένταση και απέβαλε με απευθείας κόκκινες κάρτες τον τερματοφύλακα του ΠΑΟΚ Δημητριάδη και τον παίκτη της Γόρτυνας Αντωνάκη διότι αντάλλαξαν ύβρεις.

Κατά την είσοδο των ομάδων στα αποδυτήρια, ο ποδοσφαιριστής της φιλοξενούμενης ομάδας, Φραγκιαδάκης δέχτηκε από την κερκίδα στο μέτωπο ένα πλαστικό κύπελλο του καφέ και έπεσε κάτω. Στη συνέχεια και αφού δέχτηκε τις πρώτες βοήθειες από τον γιατρό του αγώνα, ο διαιτητής μπήκε στα αποδυτήρια και ρώτησε τον παίκτη αν μπορεί να συνεχίσει.

Απάντησε ότι ζαλίζεται και πονάει το κεφάλι του και οι άνθρωποι της Γόρτυνας αποφάσισαν να καλέσουν ασθενοφόρο για να μεταφερθεί στο νοσοκομείο, παρόλο που σύμφωνα με τον γιατρό του αγώνα, δεν υπήρχε λόγος ανησυχίας.

Σύμφωνα με τον κανονισμό, ο κ. Νικολακάκης αποφάσισε να διακόψει τον αγώνα και οι δύο ομάδες δεν βγήκαν για το δεύτερο ημίχρονο.

Ο Φραγκιαδάκης μεταφέρθηκε στο ΠΑΓΝΗ, όπου υποβλήθηκε σε εξετάσεις. Τον λόγο πλέον έχει η Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΣΗ, η οποία θα αποφασίσει για την τύχη του αγώνα. Να θυμίσουμε ότι επεισοδιακό ήταν και το ματς του α’ γύρου Γόρτυνα-ΠΑΟΚ.

 

Καταγγελλία για ξυλοδαρμό παικτών από την Τύλισο

H ομάδα της Τυλίσου με επίσημη ανακοίνωσή της καταγγέλλει τον ξυλοδαρμό δύο ποδοσφαιριστών στο Τυμπάκι.

Η ανακοίνωση από το Δ.Σ της Τυλίσου: «Ο Αθλητικός Όμιλος Τυλίσου καταγγέλλει τον ξυλοδαρμό των ποδοσφαιριστών της ομάδας Γκίνη και Μανιούδη από φίλαθλο αλλά και παράγοντα της γηπεδούχου ομάδα.

Στο 87′ ο ποδοσφαιριστής της ομάδας Μανιούδης δέχθηκε ανοίκεια επίθεση με αποτέλεσμα να νιώσει έντονη αδιαθεσία και να γίνει αλλαγή. Επίσης καταγγέλλουμε τον γιατρό του αγώνα καθώς πριν κλείσει το φύλλο αγώνα ο διαιτητής υπέγραψε και αποχώρησε».

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει