Επί παντός… αθλητικού

Μέρος της ιστορίας  των 1.100 γκολ ο Φερέιρα

Ο Φελίπε Σόουζα Φερέιρα συνέδεσε το όνομα του με τα 1.100 γκολ του ΟΦΗ εντός έδρας στην μεγάλη κατηγορία (Α’ Εθνική/Super League).

Ο πιτσιρικάς αποτελεί πλέον και αυτός μέρος της ιστορίας που έχουν γράψει παικταράδες όπως ο Αλεξανδρής (είχε πετύχει το πρώτο εντός έδρας γκολ), Δημήτρης Παπαδόπουλος (100ο), Μανόλης Χανταμπάκης (200ο), Γιώργος Βλαστός (300ο), Νίκος Τσίμπος (400ο), Μανόλης Πατεμτζής (500ο), Πέτρος Μαρινάκης (600ο), Δημήτρης Μούτας (700ο) Ρόναλντ Γκόμεζ (800ο), Μαουρίτσιο Σολίς (900ο), Γκόραν Ντρούλιτς (1000ο).

Για να φτάσει ο ΟΦΗ τα 1.100 εντός έδρας γκολ χρειάστηκε 659 αγώνες…

Ν.Μ.

Άλλοι με «φουσκωτούς»...  και ο Μπούσης με την οικογένειά του

Άλλοι με «φουσκωτούς»…  και ο Μπούσης με την οικογένειά του

Ο ΟΦΗ εκπέμπει μια νέα κουλτούρα πλέον με την παρουσία του Μπούση.

Είχαμε συνηθίσει πολλούς  μεγαλομετόχους-προέδρους να παρακολουθούν τους αγώνες των ομάδων τους περικυκλωμένοι από σειρά μπράβων σε μια εικόνα ιδιαίτερα αποκρουστική.

Και είδαμε τον ιδιοκτήτη του ΟΦΗ να παρακολουθεί τον αγώνα της ομάδας του έχοντας δίπλα του την γυναίκα του και τα παιδιά του και χωρίς βεβαίως να χρειάζεται καμιά προστασία από «Φουσκωτούς».

Αυτή είναι η διαφορά του ΟΦΗ και το νέο ήθος που πρεσβεύει και όμως αυτή την ομάδα κάποιοι την έχουν βάλει στο σημάδι…

Ν.Μ.

 

Ρωτήστε τον Φερέιρα

ο Φελίπε Σόουζα ΦερέιραΑν και φοράει πολύ λίγο διάστημα τη φανέλα του ΟΦΗ, ο Φελίπε Σόουζα Φερέιρα έχει καταφέρει να ξεχωρίσει και κόντρα στον Λεβαδειακό, άνοιξε λογαριασμό και στα γκολ.

Η Σούπερ Λίγκα προφανώς και κατάλαβε ότι πρόκειται για το next best thing της κρητικής ομάδας και γι’ αυτό αποφάσισε να τον …συστήσει στο ευρύ κοινό, μέσω της καθιερωμένης συνέντευξης της εβδομάδας, στην ιστοσελίδα της.

Οι φίλαθλοι λοιπόν, μπορούν να στείλουν την ερώτησή τους μέχρι και την Πέμπτη 21 Μαρτίου (2μμ), στο e-mail: [email protected] με τίτλο «Ερώτηση για Φερέιρα», δίνοντας έγκυρη διεύθυνση e-mail, κινητό τηλέφωνο και το ονοματεπώνυμό τους.

Θα ακολουθήσει κλήρωση και ένας τυχερός φίλαθλος θα κερδίσει υπογεγραμμένο αναμνηστικό από τον Βραζιλιάνο επιθετικό, προσφορά της ΠΑΕ ΟΦΗ.

Μ.Β.

 

ΜουκίδηςΤέταρτη ήττα στο Παγκρήτιο

Για τέταρτη φορά φέτος ο Ηρόδοτος έφυγε με σκυμμένο το κεφάλι από το Παγκρήτιο Στάδιο, αλλά τουλάχιστον πέτυχε το πρώτο του γκολ, με σκόρερ τον Μουκίδη.

Τις τρεις προηγούμενες είχε χάσει από Παναχαϊκή, Κέρκυρα στο πρωτάθλημα και Απόλλωνα Πόντου στο Κύπελλο, δίχως μάλιστα να σκοράρει…

Λογικά μέχρι το τέλος της σεζόν, η ομάδα της Αλικαρνασσού δεν θα αγωνιστεί ξανά στο Παγκρήτιο αλλά οφείλει να εκμεταλλευθεί την έδρα της για να μην υποβιβαστεί.

Μ.Β.

 

 ο Νίκος ΚατσικοκέρηςΥπάρχουν και χειρότερα…

Δυο πέναλτι έχασε ο Νίκος Κατσικοκέρης στο ντέρμπι με τον Γιούχτα αφού το ένα το έπιασε ο Κόλλιας και το άλλο το έστειλε στο δοκάρι.

Τελικά όπως φαίνεται υπάρχουν  και χειρότερα από αυτά που έχει πάθει φέτος ο ΟΦΗ από τα 11 βήματα…

Ν.Μ.

 

επεισόδια πριν από το ντέρμπι των “αιωνίων”

Εμείς και οι άλλοι…

Σχολίαζαν οι ρεπόρτερ στην κρατική τηλεόραση πριν από το ντέρμπι των “αιωνίων” τον λίγο για τα δεδομένα ενός τέτοιου αγώνα κόσμου που βρέθηκε στις εξέδρες του ΟΑΚΑ.

Και πολλοί ήταν οι 25.000 φίλαθλοι. Μετά απ` αυτά που έγιναν, που πνίγηκαν στα δακρυγόνα, την επόμενη φορά θα είναι ακόμα πιο λίγοι μέχρι που θα καταφέρουν, έτσι όπως το πάνε να αδειάσουν τελείως τα γήπεδα στην Ελλάδα.

Την ίδια ώρα που στην Αγγλία ο οπαδός της Άστον Βίλα που χτύπησε αντίπαλο ποδοσφαιριστή τιμωρήθηκε με φυλάκιση 14 εβδομάδων ή που στην Ισπανία όλο το γήπεδο της Μπέτις αποθέωνε τον Μέσι για το γκολ – ποίημα που πέτυχε σε βάρος της ομάδας τους…

Ν.Μ.

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει