ΓΙΟΥΧΤΑΣ-ΠΟΑ: Στην τελική ευθεία για το «καυτό» ντέρμπι

Στην τελική ευθεία μπαίνουν από σήμερα Γιούχτας και ΠΟΑ για το «καυτό» κυριακάτικο ντέρμπι στις Αρχάνες, στο πλαίσιο της 23ης αγωνιστικής του 5ου ομίλου της Γ’ Εθνικής.

Είναι «καυτό» ντέρμπι γιατί αμφότερες οι ομάδες για διαφορετικούς λόγους αναμένεται να κυνηγήσουν τη νίκη.

Ο γηπεδούχος Γιούχτας μετρά τρεις σερί ισοπαλίες στα τελευταία παιχνίδια με αποτέλεσμα να απομακρυνθεί από την κορυφή 5  βαθμούς. Ωστόσο βάσει προγράμματος έχει ακόμα ελπίδες μέχρι και για την 1η θέση αρκεί από τώρα ως και το τέλος να κάνει μόνο νίκες.

Ο Μανόλης Παπαματθαιάκης που θέλει κι αυτός να πετύχει την πρώτη νίκη του στον πάγκο της ομάδας των Αρχανών θα έχει και πάλι σημαντικές απουσίες καθώς θα λείψουν οι τιμωρημένοι Ρουμπάκης, Τζανής, ενώ εξαιρετικά αμφίβολη είναι η συμμετοχή του τραυματία Μαυρομμάτη.

Ο ΠΟΑ, από την πλευρά του, δίνει μάχη για την παραμονή και οι βαθμοί είναι απαραίτητοι σε κάθε παιχνίδι. Στόχος του είναι η νίκη, αλλά ακόμα και η ισοπαλία ίσως να μην είναι άσχημο αποτέλεσμα.

Οι «πράσινοι» του Ατσαλένιου έχασαν μεγάλη ευκαιρία την προηγούμενη αγωνιστική να πάρουν το τρίποντο με την ΑΕΕΚ ΣΥΝΚΑ και θα προσπαθήσουν να το πετύχουν στο ηρακλειώτικο ντέρμπι αφού ενδεχόμενη νίκη θα τους φέρει πολύ κοντά στον στόχο. Αγωνιστικά το μοναδικό πρόβλημα για τον Μανόλη Σκύβαλο είναι η απουσία του τιμωρημένου Παπαδομιχελάκη.

 

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει