Δύο αυτοκτονίες σοκάρουν την Κρήτη

Δύο περιστατικά αυτοχειρίας νέων ανθρώπων χθες σοκάρουν την κοινή γνώμη της Κρήτης.

Ερωτική απογοήτευση

Νεκρός βρέθηκε από συγγενείς του ένας 17χρονος χθες στο χωριό Σκοπή του δήμου Σητείας.

Σύμφωνα με πληροφορίες από αστυνομικές πηγές, ο ανήλικος έφερε τραύμα από καραμπίνα, η οποία ανήκει σε συγγενικό του πρόσωπο.

Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι στο σημείο της τραγωδίας βρέθηκε και ένα σημείωμα, στοιχείο που δείχνει ότι πρόκειται για αυτοκτονία.

Εξετάζεται το ενδεχόμενο ο 17χρονος να έβαλε τέλος στη ζωή του, λόγω ερωτικής απογοήτευσης.

Αστυνομικοί της περιοχής απέκλεισαν το ενδεχόμενο της εγκληματικής ενέργειας, ενώ η σορός του 17χρονου μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο για νεκροψία- νεκροτομή.

Στα Μάλια

Στο μεταξύ, σόκαρε και τους ίδιους τους αστυνομικούς ο τρόπος με τον οποίο έβαλε τέλος στη ζωή του ένας 51χρονος Ηρακλειώτης.

Ο αυτόχειρας βρέθηκε νεκρός χθες το απόγευμα από συγγενείς του που τον αναζητούσαν, στην εξοχική κατοικία στενού συγγενικού του προσώπου, έξω από τα Μάλια.

Σύμφωνα με πληροφορίες, αρχικά προσπάθησε να κρεμαστεί, όμως το καλώδιο έσπασε, εκείνος όμως συνέχισε την προσπάθειά του… Έτσι, με ένα μαχαίρι, κατάφερε τελικώς να κόψει το νήμα της ζωής του, καταφέρνοντας πολλά χτυπήματα στο σώμα του.

Στο σημείο της τραγωδίας δεν βρέθηκε κάποιο σημείωμα και μέχρι χθες δεν είχαν γίνει γνωστοί οι λόγοι που τον οδήγησαν στην αυτοχειρία.

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει