Για 2η συνεχόμενη χρονιά πρωταθλητής Κρήτης το 11ο Λύκειο

ΣΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΓΥΝΑΙΚΩΝ
2ο στο μπάσκετ κοριστιών το 2ο Λύκειο Ηρακλείου

Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά το 11ο Λύκειο Ηρακλείου στα κορίτσια κατέκτησε το πρωτάθλημα ποδοσφαίρου Κρήτης και θα πάρει μέρος στο Πανελλήνιο. Το σχολείο της Βούλας Μασέλη, από το 2012-13 που ξεκίνησε ο θεσμός του γυναικείου ποδοσφαίρου κάθε χρόνο παίρνει τον τίτλο στο νομό Ηρακλείου (7 φορές δηλαδή).

Πέντε φορές έχει αγωνιστεί σε τελικό Κρήτης και τα δύο τελευταία χρόνια παίρνει τον τίτλο.

Στον προχθεσινό τελικό το 11ο Λύκειο νίκησε στο Ρέθυμνο 3-0 το ΓΕΛ Περάματος με γκολ της Δρακογιαννάκη (2) και Ηλιάδη.

11ο (Μασέλη): Φραγκούλη Ευθ., Ηλιάδη Σοφ., Χαριτάκη Παν. (αρχ.), Πετράκη Ευ., Δρακογιαννάκη Ελ., Παρασύρη Ευ., Κουκουβά Γλ., Παπαδάκη Χρ. Λάρου Βασ., Χαλαμπαλάκη Ελ., Αλεξάκη Μαρ.

Έπαιξαν ακόμα οι Γενιτσαρίδη Κων., Ζερβακάκη Ε. και Ζερβακάκη Καλ.

Στο μπάσκετ το 2ο Λύκειο Ηρακλείου στα κορίτσια έχασαν στον τελικό Κρήτης με 52-47 από το 1ο Ρεθύμνου και πήραν την 2η θέση.

3ο Ηρ. (Οικονόμου Α.): Βατσινά Κων. 9 (2), Κασαπίδη Μ. 6, Κουράτορα Στ. 7 (2), Μπορμπαντωνάκη Ελ., Σεμερτζάκη Μαρ., Τζανετή Ελ. 3 (1), Παλιαδάκη Ειρ., Θωμά Χρ., Ιατράκη Χαρ. 19 (3), Μαυράκη Αν., Κοντογιάννη Αικ. (6).

ΒΟΛΕΪ

Κορίτσια

Χερσόνησος-Γούβες     1-2

ΓΕΛ Μοιρών-4ο Ηρακλ.           0-2

11ο Ηρ.-ΓΕΛ Αρχανών2-0

Ευχαριστήριο

Ο υπεύθυνος Φυσικής Αγωγής Δ/θμιας Εκπαίδευσης Ν. Ηρακλείου Γιάννης Νηστικάκης εξέδωσε την εξής ανακοίνωση:

“Mετά την επιτυχή ολοκλήρωση της Α’ Φάσης του Σχολικού Πρωταθλήματος Ποδοσφαίρου Μαθητών-μαθητριών, αισθάνομαι την ανάγκη να ευχαριστήσω θερμά για την άψογη συνεργασία και για την παραχώρηση των γηπέδων που διεξήχθησαν οι αγώνες:

Τον κ. Στειακάκη Γεώργιο, πρόεδρο του “Γ.Σ. Εργοτέλης, τον κ. Κοροβέζο Δημήτριο, πρόεδρο του ΕΓΟΗ, τον Δήδμο Χερσονήσου, τον Δήμο Αρκαλοχωρίου, τον Δήμο Γόρτυνας.

Η συνεργασία τους διευκόλυνε καθοριστικά το έργο μας”

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει