ΠΟΑ: Καμπανάκι Σκύβαλου στις «ρεζέρβες»

Μπορεί ο ΠΟΑ να επικράτησε με 2-1 της Δαμάστας στον πρώτο ημιτελικό του Κυπέλλου ΕΠΣΗ, ωστόσο ο Μανώλης Σκύβαλος δεν έμεινε καθόλου ικανοποιημένος από την εικόνα των μη θεωρούμενων βασικών ποδοσφαιριστών της ομάδας.

Ο τεχνικός των «πρασίνων» έκρουσε το… καμπανάκι στις «ρεζέρβες» εν όψει της συνέχειας: «Ξεκουράσαμε κάποιους παίκτες που έχουν σηκώσει το μεγαλύτερο βάρος του πρωταθλήματος και τους θέλουμε φρέσκους για τον αγώνα με το Κερατσίνι.

Έπαιξαν παιδιά που τόσο εγώ αλλά και όλοι οι άνθρωποι της ομάδας πιστεύουν. Πήραν χρόνο συμμετοχής για να μπορέσουν να επιβεβαιώσουν τα πιστεύω μας και να ατενίζουμε και να σχεδιάζουμε το μέλλον της ομάδας με αισιοδοξία. Εγώ δεν είδα μεγάλες διαφορές στις δύο ομάδες και πρέπει όλοι να αναλογιστούν αν μπορούν να σηκώσουν το βάρος αυτής της φανέλας.

Όχι μόνο για το τώρα, αλλά και για το αύριο της ομάδας. Ο ΠΟΑ έχει υψηλές απαιτήσεις και αυτό που όλοι θέλουμε είναι κάθε χρόνο ο πήχης να μπαίνει λίγο πιο ψηλά. Με τέτοιες εμφανίσεις δυστυχώς αυτό δεν μπορεί να επιτευχθεί. Δεν θέλω άλλο να σταθώ στο παιχνίδι, θέλω να το ξεχάσουμε όσο πιο γρήγορα γίνεται και να το συζητάμε μόνο για να μαθαίνουμε από τα λάθη μας».

Ο κ. Σκύβαλος συνεχάρη τη Δαμάστα για το ανταγωνιστικό πρόσωπο που έβγαλε και έστρεψε την προσοχή των παικτών του, στην κρίσιμη εντός έδρας αναμέτρηση της Κυριακής με το Κερατσίνι: «Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στην ομάδα της Δαμάστας για την πάρα πολύ καλή εμφάνιση της.

Είχαν πειθαρχία, πάθος και διάθεση να κερδίσουν και με τέτοιες εμφανίσεις είμαι σίγουρος ότι θα φτάσουν πολύ εύκολα στην κατάκτηση του πρωταθλήματος. Εμείς συνεχίζουμε με χαμηλά το κεφάλι, δουλειά και με το μυαλό μας στο ματς της Κυριακής όπου σκεφτόμαστε μόνο τη νίκη».

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει