Το βλέμμα στη Σπάρτη ο Ηρόδοτος

ΕΠΙΚΕΝΤΡΩΝΕΤΑΙ ΗΔΗ ΣΤΟ ΜΑΤΣ-ΤΕΛΙΚΟ

Η ήττα από τον Πλατανιά πόνεσε πολύ τον Ηρόδοτο, ωστόσο στο σημείο στο οποίο έχει φτάσει το πρωτάθλημα δεν υπάρχει χρόνος για… δάκρυα.

Ήδη από την επόμενη του κρητικού ντέρμπι στον Ηρόδοτο σκέφτονται το επόμενο ματς με την Σπάρτη το οποίο είναι το δεύτερο σερί στην Νέα Αλικαρνασσό και αν και ακούγεται γραφικό είναι «τελικός» για τους κυανόλευκους.

Στον Ηρόδοτο ο αγώνας με τον Πλατανιά άφησε πικρή γεύση κυρίως για την έκταση που πήρε το σκορ και αυτό τόνισε και στις δηλώσεις του ο Γιώργος Λυρώνης.

Αυτό που κρατούν στην Νέα Αλικαρνασσό είναι η εικόνα που είχε ο Ηρόδοτος μέχρι το 67’ όταν και έγινε η φάση του πέναλτι που άλλαξε τα δεδομένα του αγώνα. Η αντίδραση στην συνέχεια δεν ήταν αυτή που έπρεπε αλλά αυτό είναι ένα θέμα το οποίο θα κληθεί να διορθώσει ο τεχνικός του Ηροδότου για να μην επαναληφθεί.

Το ενδιαφέρον επικεντρώνεται στο παιχνίδι που έρχεται με την Σπάρτη εντός το οποίο αποτελεί μονόδρομο νίκης.

Ο Ηρόδοτος, αν θέλει να ελπίζει, πρέπει να κερδίσει οπωσδήποτε αυτό το ματς απέναντι σε μια ομάδα που έχει ήδη υποβιβαστεί.

Άλλωστε, όπως είπε και ο κ. Λυρώνης στόχος μέχρι το τέλος είναι να κερδίσει η ομάδα όλα τα εντός έδρας παιχνίδια και από κει και πέρα ό,τι καλύτερο μπορεί να πετύχει εκτός για να διεκδικήσει την παραμονή.

 

 

 

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει