Το σώμα στη Νεάπολη, το μυαλό στη Σαλαμίνα

ΕΤΟΙΜΟΣ Ο ΠΟΑ ΝΑ ΣΦΡΑΓΙΣΕΙ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΤΟΥ

Στιγμιότυπο από το ματς του Ατσαλένιου

Έτοιμος για να σφραγίσει την παραμονή του στην κατηγορία είναι ο ΠΟΑ, ο οποίος την Κυριακή αγωνίζεται στη  Νεάπολη με την τοπική ομάδα στο πλαίσιο της προτελευταίας αγωνιστικής του 5ου ομίλου της Γ` Εθνικής.

Οι “πράσινοι” θα είχαν ήδη εξασφαλίσει τον στόχο τους, αν δεν υπήρχε την προηγούμενη αγωνιστική η νίκη του Αμπελακιακού στα Χανιά για να δώσει μια μικρή παράταση στην αγωνία. Ωστόσο την Κυριακή αναμένεται να δοθεί ένα τέλος και ο ΠΟΑ να πανηγυρίσει τη σωτηρία του.

Για να γίνει αυτό αρκεί ένας βαθμός στη Νεάπολη, αλλά μπορεί η παραμονή να έρθει ακόμα και με ήττα εφόσον την ίδια ώρα ο Αμπελακιακός δεν κερδίζει τον ΟΦΙ. Το σώμα, λοιπόν, των «πράσινων» θα είναι στη Νεάπολη και το μυαλό στη Σαλαμίνα απ` όπου θα περιμένουν τα ευχάριστα.

Στόχος του ΠΟΑ ωστόσο είναι να κάνει το καθήκον του και να μην περιμένει  το αποτέλεσμα του αγώνα της Σαλαμίνας. Άλλωστε ο ΠΟΑ θέλει τη νίκη για να πάρει τη ρεβάνς της ήττας του α` γύρου που προκάλεσε πολλά προβλήματα στην ομάδα.

Στην αναμέτρηση της Κυριακής μοναδικές απουσίες για τον ΠΟΑ  αναμένεται να είναι οι Βρεττός και Καρβελάς, που συμπλήρωσαν κάρτες και δεν θα βρίσκονται στη διάθεση του προπονητή τους.

*Πρόστιμο 959 ευρώ επέβαλε η Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ στον ΠΟΑ για τα όσα έγραψε ο διαιτητής στο Φ.Α με την ΑΕΕΚ ΣΥΝΚΑ. Επέβαλε εξάλλου στον Φίλιππο Ρουμπάκη ποινή απαγόρευσης εισόδου στον αγωνιστικό χώρο για έναν μήνα, καθώς και χρηματική ποινή ύψους 834 ευρώ.

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει