ΔΡΑΠΕΤΗΣ ΓΙΑ 17 ΧΡΟΝΙΑ! Άφησε την Αλικαρνασσό για πίστες και πλατό

Επί 17 ολόκληρα χρόνια είχε καταφέρει να στήσει την ζωή που ονειρευόταν μέσα στα φώτα των προβολέων, μπροστά από τις τηλεοπτικές κάμερες και τις πίστες νυκτερινών κέντρων της Αθήνας, δίπλα σε μεγάλα ονόματα της εγχώριας σόου μπιζ.

Και όμως όλα αυτά τα χρόνια ήταν δραπέτης των φυλακών Αλικαρνασσού, καθώς το 2002 παραβίασε πενθήμερη άδεια και έκτοτε μην τον είδατε.

Πρόκειται για μία απίστευτη περίπτωση που έφερε στο φως της δημοσιότητας το Βήμα δεδομένου ότι ο 45χρονος, σήμερα, καλλιτέχνης- δημοσιογράφος αντί να κρύβεται ως επίσημα κηρυγμένος δραπέτης, βρισκόταν όλο και πιο πολύ στον αφρό της δημοσιότητας.

Μάλλον είχε ξεχάσει και ο ίδιος την… εκκρεμότητα που είχε ως δραπέτης.

Λουκούλλεια γεύματα από ισχυρούς παράγοντες της Κρήτης

Φρόντισε να αλλάξει το όνομά του και πάλεψε να καθιερωθεί στον χώρο της εγχώριας σόου μπιζ, όπως άλλωστε ήταν το όνειρό του. Όπως μας αποκάλυψαν κύκλοι της φυλακής Αλικαρνασσού από μικρός (δραπέτευσε σε ηλικία 23 ετών) είχε… έφεση στα καλλιτεχνικά δρώμενα.

Στην φυλακή μπήκε για αδικήματα που είχαν να κάνουν κυρίως με απάτες και πλαστογραφίες. Την περίοδο εκείνη είχε απασχολήσει τις Αρχές και για τον αριστοτεχνικό τρόπο με τον οποίο είχε καταφέρει να «δαγκώσει» διάφορους επιχειρηματίες της Κρήτης, παριστάνοντας τον γιο υπουργού του ΠΑΣΟΚ. Είχε φθάσει στο σημείο να στέλνει μέχρι και λουλούδια στον εαυτό του για να πείθει τα υποψήφια θύματα ότι πράγματι ήταν ο γιος του ισχυρού πολιτικού άνδρα.

Παλιοί αστυνομικοί ανέφεραν στην «Π» ότι είχε παρουσιαστεί ως γιος υπουργού που βρισκόταν πολύ κοντά στον Ανδρέα Παπανδρέου. Αυτό του είχε ανοίξει διάπλατα πόρτες πολιτικών προσώπων στην Κρήτη και μάλιστα κάποια από αυτά είχαν σπεύσει να του παραθέσουν λουκούλλεια γεύματα. Όταν αποκαλύφθηκε η απάτη, το φυσούσαν και δεν κρύωνε…

Σύμφωνα με πληροφορίες της «Π» στις 11 Απριλίου του 2002 ο 23χρονος τότε άνδρας πήρε πενθήμερη άδεια από τις φυλακές Αλικαρνασσού, την οποία παραβίασε. Λίγες ημέρες μετά ανάλογο σκηνικό διαδραματίστηκε και με έναν ακόμα συγκρατούμενο του, ο οποίος τελικά συνελήφθη και αποφυλακίστηκε το 2006.

Εκείνος όμως δεν εντοπίστηκε ποτέ ξανά όλα αυτά τα χρόνια παρά το γεγονός ότι επεδίωκε διαρκώς να βρίσκεται μπροστά στα φλας. Κυκλοφορούσε ανενόχλητος, επεδίωκε την δημοσιότητα, είχε αναπτύξει πολλές γνωριμίες με ηθοποιούς, τηλεπαρουσιάστριες, τραγουδιστές, μοντέλα, πολιτικούς και αξιωματικούς της ΕΛ.ΑΣ., υπό την δημοσιογραφική του ιδιότητα (παρουσίαζε δική του εκπομπή life style), και στην συνέχεια και με την ιδιότητα του τραγουδιστή.

Μάλιστα είχε γυρίσει και βίντεοκλιπ για τα τραγούδια που είχε κυκλοφορήσει. Σε λίγες ημέρες θα είχε επέτειο …ελευθερίας από τις φυλακές Αλικαρνασσού όμως ένας τυχαίος αστυνομικός έλεγχος στο κέντρο της Αθήνας για εξακρίβωση στοιχείων αποκάλυψε το …«μυστικό» του. Πάντως κάποιες πληροφορίες αναφέρουν ότι το «μυστικό» αυτό το είχε μοιραστεί με κάποιους ανθρώπους του καλλιτεχνικού στερεώματος.

Τώρα ο 45χρονος θα οδηγηθεί ενώπιον των δικαστικών Αρχών και είναι πιθανό να επιστρέψει στις φυλακές Αλικαρνασσού για να εκτίσει το υπόλοιπο της ποινής του.

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει