ΧΑΝΙΑ: Χάθηκαν τα ίχνη Πολωνού περιηγητή

Από την Τρίτη 9 Απριλίου αγνοείται ο 64χρονος Πολωνός

Ήρθε στην Κρήτη για διακοπές και ορειβατικούς περιπάτους και χάθηκαν τα ίχνη του, με τους οικείους να αγωνιούν για την τύχη του.

Ο λόγος για τον 64χρονο Πολωνό Andrzej Weber που αγνοείται από την Τρίτη, 9 Απριλίου, από την περιοχή της Σούγιας. Οι Αρχές του νησιού ενημερώθηκαν για την εξαφάνιση μετά από σχετικό σήμα της Πολωνικής Πρεσβείας. Συγγενικό του πρόσωπο απευθύνει έκκληση για βοήθεια μέσω του Facebook.

Όπως εξιστορεί, ο αγνοούμενος έφτασε στο Αεροδρόμιο Χανίων το Σάββατο 6 Απριλίου και κατευθύνθηκε με δημόσια συγκοινωνία προς τα νότια του νομού στα Λευκά Όρη.

Την τελευταία φορά που επικοινώνησε με τους οικείους του, βρισκόνταν στη Σούγια και είχε σκοπό να μείνει για περιήγηση μεταξύ Σούγιας και Χώρας Σφακίων. Ενδεχομένως να επιβιβάστηκε σε ferry boat με προορισμό τη Γαύδο, μεταξύ 9 και 10 Απριλίου.

Το τελευταίο τηλεφώνημα προς τους οικείους του έγινε τη Δευτέρα 8 Απριλίου, ενώ το Σαββατο θα έπρεπε να επιστρέψει στην Πολωνία. Το κινητό του είναι απενεργοποιημένο.

Όπως αναφέρεται στις δημοσιεύσεις, ο αγνοούμενος είναι αδύνατος και αρκετά ψηλός (έχει ύψος 1,94 εκατοστά). Τα μαλλιά του είναι κοντά και λευκά και τα μάτια του έχουν πράσινες αποχρώσεις. Ο 64χρονος φορούσε αθλητικά ρούχα και είχε μαζί του σακίδιο, καθώς και εξοπλισμό για κάμπινγκ, όπως τέντα και υπνόσακο.

Όπως καταλήγει η ανακοίνωση των οικείων του: «Παρακαλείτε όποιος έχει δει τον Andrzej ή διαθέτει πληροφορίες που θα βοηθήσουν στον εντοπισμό του, καλείται να επικοινωνήσει με το e-mail: [email protected]», με τα τηλέφωνα: 603696609 και 694725101,  με την Αστυνομία ή με προσωπικό μήνυμα στο ακόλουθο προφίλ στο Facebook: Joanna Czapla.

 

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει