ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ Ο ΟΦΙ: Μεθυσμένη πολιτεία η Ιεράπετρα

Μεθυσμένη πολιτεία η Ιεράπετρα  από χθες με τον ΟΦΙ να πανηγυρίζει την άνοδο του. Οι Λασιθιώτες επικράτησαν με 2-0 του Εθνικού στο ντέρμπι με τον Εθνικό χθες στο «Βουζουνεράκειο» και κατέκτησε τον τίτλο στον 5ο όμιλο της Γ` Εθνικής αφήνοντας στην 3η θέση τον αντίπαλο της.

Ανεβαίνει για πρώτη φορά στην Β’ Ενική 49 χρόνια μετά τη γέννησή του. Ο ΟΦΙ παρουσιάστηκε πολύ σοβαρός και ήταν αυτός που είχε κυρίως την πρωτοβουλία των κινήσεων.

Ο Εθνικός απείλησε σε δύο φάσεις με τον Τσιλιγκίρη στο πρώτο ημίχρονο. Στο 66’ ο Μηνάς μετά από κομπίνα σε εκτέλεση φάουλ έβαλε μπροστά στο σκορ την ομάδα του με 1-0 κάνοντας το Βουζουνεράκειο να “βουλιάξει”.

Ο Γιάννης Μάγγος αποφάσισε να ρίξει στο παιχνίδι τον Βογιατζή και εκείνος με σουτ εκτός περιοχής έγραψε το 2-0 για την ομάδα του στο έκτο λεπτό των καθυστερήσεων. Το τελικό σφύριγμα  από τον Κατσικογιάννη(Ηπείρου)  επιφύλαξε και απίστευτες εικόνες με τους παίκτες και φιλάθλους, του ΟΦΙ να πανηγυρίζουν το πρωτάθλημα με την καρδιά τους.

ΟΦΙ: Πρίφτης, Αναστασόπουλος, Κορομηλάς, Τζελέπης, Πότσι, Καραγιάννης, Χύσι, Μπάμπης, Μηνάς (88’ Μαρτσάκης), Κορέτας (85’ Βογιατζής), Βιγιαφάνε (72’ Πυθαρούλης).

ΕΘΝΙΚΟΣ: Κολιοφούκας, Σκεντεράι, Μηλιώτης, Κορνέζος, Χριστοφιλέας, Λεωνιδόπουλος (70’ Ρομάνο), Αλεξίου, Κωνσταντίνου (72’ Πολίτης), Μπλάνκο (60’ Μπούτερ), Τσιλιγκίρης, Μάναλης.

 

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει