ΑΛΙΚΑΡΝΑΣΣΟΣ: Ο δραπέτης – ”τραγουδιστής” επέστρεψε με χασίς

Δεν πρόλαβε να επιστρέψει στις φυλακές Αλικαρνασσού ο 45χρονος τραγουδιστής – δραπέτης και βρέθηκε πάλι ενώπιον της Δικαιοσύνης.

Μία μικροποσότητα χασίς (βάρους μόλις 1 γραμμαρίου) που βρέθηκε στα πράγματα του τον έβαλε σε νέους δικαστικούς μπελάδες αφού σε βάρος του ασκήθηκε ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος για διακεκριμένη περίπτωση διακίνησης ναρκωτικών ουσιών εντός σωφρονιστικού καταστήματος με τη μορφή της κατοχής, μεταφοράς και απόπειρας εισαγωγής.

Ο 45χρονος οδηγήθηκε χθες ενώπιον του εισαγγελέα υπηρεσίας Ηρακλείου που τον παρέπεμψε για απολογία στον αρμόδιο ανακριτή.

Ο ίδιος πήρε προθεσμία να απολογηθεί την Πέμπτη. Η μικροποσότητα χασίς εντοπίστηκε στα πράγματα του κατά τον προβλεπόμενο έλεγχο των σωφρονιστικών σε κάθε μεταγωγή.

Υπενθυμίζεται ότι ο 45χρονος είχε παραβιάσει πενθήμερη άδεια από τις φυλακές Αλικαρνασσού, τον Απρίλιο του 2002, και συνελήφθη πρόσφατα, μετά από τυχαίο αστυνομικό έλεγχο εξακρίβωσης στοιχείων, στο κέντρο της Αθήνας.

Αν και δραπέτης για 17 ολόκληρα χρόνια βρισκόταν στα φώτα της δημοσιότητας με την συμμετοχή του σε δημοσιογραφικές εκπομπές και συνεντεύξεις με επώνυμους αλλά, και ως τραγουδιστής.

 

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει