Α1 ΕΠΣΗ: Η τιμωρία του Ζαρού αλλάζει τα δεδομένα εν όψει πλέι οφ

Βαρύς έπεσε ο πέλεκυς της πειθαρχικής επιτροπής της ΕΠΣΗ στον Ζαρό, για τα επεισόδια που στιγμάτισαν το τοπικό ντέρμπι με τις Μοίρες, στο πλαίσιο της 29ης αγωνιστικής της Α1.

Οι πρωτοπόροι τιμωρήθηκαν με αφαίρεση ενός βαθμού από τον πίνακα της Α1, πρόστιμο 200 ευρώ ενώ θα παίξουν και δύο αγώνες μακριά από την έδρα τους στα πλέι οφ (με Πόρο και Αλμυρό).

Με το -1 ο Ζαρός, χάνει έναν βαθμό και από τα πλέι οφ όπου θα μπει με 6 πόντους αντί για 7, γεγονός φυσικά που αλλάζει τα δεδομένα για τις υπόλοιπες ομάδες που διεκδικούν τον τίτλο. Έτσι στα πλέι οφ ο Ζαρός θα αρχίσει με 6β, ο ΠΑΟΚ με 3, ο Πόρος με 2 και ο Αλμυρός χωρίς πόντο.

Η πρώτη αγωνιστική αναμένεται να οριστεί μετά το Πάσχα (5 Μαΐου) και η διαδικασία θα ολοκληρωθεί στις 22/5, με αγώνες κάθε Κυριακή και Τετάρτη.

Έκτακτο συμβούλιο θα γίνει εξάλλου σήμερα το πρωί στην ΕΠΣΗ, όπου συζητηθούν θέματα που έχουν να κάνουν με τα πρωταθλήματα και άλλα ζητήματα. Μεταξύ άλλων, αναμένεται και η λύση στον γόρδιο δεσμό που έχει προκύψει με τα πλέι άουτ στην Α1 και αν θα γίνουν τελικά ή όχι.

Η ΕΠΟ επέστρεψε το …μπαλάκι στην τοπική Ένωση που καλείται να αποφασίσει εάν προχωρήσει κανονικά η διαδικασία ή αν θα κάνει το χατίρι των ομάδων οι οποίες ζητούν τη ματαίωσή τους…

•Οι Μοίρες τιμωρήθηκαν με πρόστιμο 100 ευρώ και με ένα μήνα αποκλεισμό οι παράγοντες της Δαμάστας Βασίλης Περάκης και του Ασημίου Γιάννης Νικολιδάκης.

Τέλος, στη Δαμάστα κατακυρώθηκε και τυπικά το ματς με τις Ελπίδες για την τελευταία στροφή της Α2. Από την ομάδα του Καρτερού που υποβιβάστηκε φυσικά, αφαιρούνται τρεις βαθμοί και της επιβάλλεται πρόστιμο 50 ευρώ.

 

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει