Να προστατεύσει την ομάδα ο κόσμος από προβοκάτσια

ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΕ SOLD OUT ΜΕ ΑΣΤΕΡΑ ΤΡ

Πολύ κοντά στο sold out βρίσκεται ο ΟΦΗ ενόψει του «τελικού» της Κυριακής με τον Αστέρα Τρίπολης.

Η προπώληση των εισιτηρίων συνεχίζεται με ιδιαίτερα αυξημένους ρυθμούς και  η ΠΑΕ ΟΦΗ 1925  μάλιστα ενημερώνει ότι λόγω της τεράστιας ζήτησης που υπάρχει στην προαγορά των εισιτηρίων, θα λειτουργήσει εκδοτήριο εισιτηρίων στην μπουτίκ της ομάδας (επί της οδού Ισαύρων, στη Θύρα 1) από σήμερα Πέμπτη 18/4 μέχρι και το Σάββατο 20/4 από τις 6μμ ως τις 8.30μμ.

Όσοι επιθυμούν να προαγοράσουν το εισιτήριό τους από το γήπεδο “Θ. Βαρδινογιάννης” θα μπορούν να το κάνουν από τις 10 πμ – 6μμ (γραφεία ΠΑΕ ΟΦΗ, επί της οδού Καντάνου) και από τις 6μμ-8.30μμ (μπουτίκ ΟΦΗ, επί της οδού Ισαύρων).Πάντως λόγω της κρισιμότητας του αγώνα της Κυριακής σήμερα θα γίνει στα γραφεία της ΠΑΕ σύσκεψη των στελεχών της ομάδας με όλους τους αρμόδιους φορείς που συμμετέχουν στην διεξαγωγή του αγώνα.

Στόχος είναι να μην δημιουργηθεί το παραμικρό στις εξέδρες. Επειδή είναι τελευταία εντός έδρας αγωνιστική και ο ΟΦΗ είναι ήδη υπότροπος για ρίψεις κροτίδων κλπ θα γίνει κάθε δυνατή προσπάθεια για να προστατευτεί το γήπεδο αλλά και η ομάδα. Σε περίπτωση που γίνει το παραμικρό, ενδεχομένως από άλλες ομάδες να πιέσουν ακόμα και για αφαίρεση βαθμών. Έτσι στον ΟΦΗ προσπαθούν να προλάβουν τα πάντα.

Να μην συμβεί το παραμικρό και ο κόσμος να προστατεύσει την ομάδα από προβοκάτσια και από  τον οποιονδήποτε κακόβουλο που θα θελήσει να δημιουργήσει πρόβλημα. Υπάρχει άλλωστε το ενδεχόμενο αυτό το παιχνίδι να μην είναι το τελευταίο εντός.

Αν πάει σε μπαράζ ίσως πολλοί να θέλουν να δημιουργήσουν πρόβλημα με την έδρα γι` αυτό χρειάζεται μεγάλη προσοχή.

Ανακοίνωση εξέδωσαν και οι οργανωμένοι καλώντας το κόσμο να δώσει το παρών και να βοηθήσει την ομάδα χωρίς να παρασυρθεί από τυχόν προκλήσεις.

Τέλος ο Βουό

Με προβλήματα συνεχίζεται η προετοιμασία αφού ο Βουό βγήκε νοκ άουτ με ρήξη ορθού μηριαίου.

Απών από την προπόνηση ήταν και ο Μιχόγεβιτς, ο οποίος ταλαιπωρείται από ίωση. Ερωτηματικό αποτελούν και οι Σακόρ, Στρέζος,  Δεληγιαννίδης, Κομεσίδης.

Σφυρίζει ο Σκουλάς

Ο Σκουλάς (Θεσσαλίας) θα διευθύνει την κυριακάτικη αναμέτρηση. Βοηθοί του οι Μπουξμπάουμ (Αν. Αττικής), Μεϊντάνος (Αχαΐας) και 4ος ο Βρέσκας (Πιερίας).

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει