Στην Αθήνα ο ΟΦΗ, «τελικός» για το Ρέθυμνο

Με αποκλειστικό στόχο τη νίκη που θα τον φέρει ακόμα πιο κοντά στην υλοποίηση του στόχου της ανόδου, ο ΟΦΗ αντιμετωπίζει αύριο (5μμ) τον Ίκαρο Ν. Σμύρνης στο βοηθητικό του ΣΕΦ.

Η ομάδα του Βασίλη Ράλλη θα αγωνιστεί κομπλέ απέναντι σε έναν επικίνδυνο αντίπαλο που δεν έχει ακόμα εξασφαλίσει την παραμονή του. Διαιτητές του αγώνα θα είναι οι Κρεσταινίτης-Καραμπιτσάκος. Το Δειλινό, ως γνωστόν, ενημέρωσε ότι δεν θα ταξιδέψει στη Χίο για το ματς με τον Βούρειο. Τα άλλα παιχνίδια της 24ης αγωνιστικής της Γ’ Εθνικής:

Ερμής Σχ.-Παναγίτσα, Αργοναύτης-Αγ. Παρασκευή, Μελίσσια-Καλλιθέα Ρ., ΕΦΑΟΖ- Άρης Θήβας, Κορωπί- Λοκρός.

Το πιο σημαντικό ματς των τελευταίων ετών στην Α1, θα δώσει σήμερα το Ρέθυμνο στην έδρα του, με αντίπαλο το Περιστέρι (4.45μμ). Το κρητικό συγκρότημα με νίκη «σφιχταγκαλιάζει» την παραμονή, ανεξαρτήτως του τι θα κάνει η Κύμη στο παιχνίδι της με το Λαύριο. Τα άλλα σημερινά παιχνίδια της 25ης αγωνιστικής:

ΑΕΚ- Ολυμπιακός, Κύμη-Λαύριο, ΠΑΟΚ- Κολοσσός, Προμηθέας-Πανιώνιος, Ήφαιστος -Άρης, Χολαργός-ΠΑΟ (αναβλ.).

Για την 22η και τελευταία αγωνιστική της Α2 γυναικών, ο ΟΑΧ αντιμετωπίζει αύριο εκτός έδρας την Ηλιούπολη (1μμ, Παπαδημητρόπουλος-Μαρουδιάς) και θέλει νίκη για να σωθεί, χωρίς να περιμένει την αναμενόμενη ήττα του Αμύντα από τον ΠΑΟ.

Οι έφηβοι του Ηροδότου αρχίζουν σήμερα (7μμ) την προσπάθειά τους στα προκριματικά του Πανελληνίου πρωταθλήματος, αντιμετωπίζοντας τους Ίωνες στο Π. Φάληρο.

Ο ΑΣΚΑ Ηράκλειο θα υποδεχθεί αύριο (5μμ) τον Παναθηναϊκό στα «Δύο Αοράκια» στο ντέρμπι της 8ης αγωνιστικής της Α2 του Πανελλήνιου πρωταθλήματος μπάσκετ με αμαξίδιο.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει