Β’ ΕΘΝΙΚΗ: Πέντε ματς την Μ. Δευτέρα, ανάκληση δελτίων για Σπάρτη

Το μεγάλο ντέρμπι Απόλλωνας Λάρισας-Πλατανιάς που θα κρίνει σε μεγάλο βαθμό την 2η θέση δεσπόζει του προγράμματος της 29ης  (προτελευταίας) αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Β` Εθνικής. Ο Πλατανιάς πάει στην Λάρισα με το πλεονέκτημα του ενός βαθμού που έχει παραπάνω από τους γηπεδούχους και αν καταφέρει να μην χάσει θα εξακολουθήσει να έχει τον πρώτο λόγο για την 2η θέση που οδηγεί σε μπαράζ. Από το πρόγραμμα της 29ης  αγωνιστικής ξεχωρίζουν και οι αναμετρήσεις Ηρακλής-Βόλος, Εργοτέλης-ΑΕ Καραϊσκάκης,  Αιγινιακός-Κέρκυρα, Παναχαϊκή-Ηρόδοτος και ΑΟΧ/Κισσαμικός-Δόξα Δράμας  που θα διεξαχθούν την Μ. Δευτέρα στις 3μμ.

Την  απόφαση αυτή πήρε η  διοργανώτρια μετά την  αλλαγή  που έγινε στον αγώνα του Ηρακλή με τον Βόλο  μετά από αίτημα του «Γηραιού» (το οποίο έγινε δεκτό και από την Αστυνομία) λόγω του ότι την Κυριακή διεξάγεται στην Τούμπα το ματς-φιέστα του ΠΑΟΚ με τον Λεβαδειακό.

Ηρακλής και ΑΕ Καραισκάκης,  αλλά και Δόξα Δρ., Παναχαική μάχονται για την 10άδα  που οδηγεί στην Σούπερ Λιγκ 2 και  η Football League ανακοίνωσε την αλλαγή ημέρας σε αυτά τα  πέντε παιχνίδια της 29ης αγωνιστικής, προκειμένου να εξασφαλισθεί η ισονομία και η αξιοπιστία του πρωταθλήματος.

Να σημειωθεί εξάλλου ότι  η ΕΠΟ φέρεται να ανακάλεσε τα δελτία όλων των παικτών που αποκτήθηκαν τη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου από την Σπάρτη κι έτσι η ομάδα της Λακωνίας δύσκολα θα μπορέσει να ολοκληρώσει την παρουσία της στο πρωτάθλημα. Ο λόγος  της ανάκλησης είναι η μη αποπληρωμή οικονομικών υποχρεώσεων της ομάδας στην Ομοσπονδία.

Η εξέλιξη αυτή πιθανότατα  οδηγεί στην αποβολή της Σπάρτης από το πρωτάθλημα, αφού είναι πολύ δύσκολο να συμπληρώσει τον  ελάχιστο αριθμός 9 παικτών που απαιτείται για να διεξαχθεί ματς στους αγώνες που ακολουθούν με Απόλλωνα Πόντου και Αιγινιακό.

Συγκεκριμένα, τα δελτία που ανακαλούνται είναι αυτά των Γκαλβάο, Τιράρ, Ρόμο, Τουρέ, Τσίμαν, Αγγελόπουλου, Αρώνη, Βαλμά, Δαδάκου, Λώλου, Σφέτσου και Ζίμα.

Αναλυτικά,  το πρόγραμμα:

Κυριακή 21/4(3μμ)

Απόλλων Λ. – Πλατανιάς(ΕΡΤ3): Κατσικογιάννης (Ηπείρου)Κωτούλας (Κιλκίς), Βρούζος (Πιερίας), 4ος: Καραντώνης (Ημαθίας)

Σπάρτη – Απόλλων Πόντου: Ανδριανός (Αχαΐας),

Μαυρουδής (Ηρακλείου), Καρβούνης (Μεσσηνίας).

Μ. Δευτέρα 22/4(3μμ)

Παναχαϊκή – Ηρόδοτος: Βάτσιος (Δυτικής Αττικής) Οικονόμου (Δυτικής Αττικής), Θανασιάς (Ηπείρου) 4ος: Κατοίκος (Αθηνών)

Αιγινιακός – Κέρκυρα: Θεοχάρης (Θεσσαλίας),

Λιόντος (Ηπείρου), Στεφουλής (Γρεβενών)

ΑΟΧ/Κισσαμικός – Δόξα Δρ: Κολύτας (Λασιθίου)

Κολλιάκος (Αθηνών), Δασκαλάκης (Ηρακλείου)

4ος: Κουναλάκης (Ηρακλείου)

Μ.Δευτέρα 22/4(3μμ)

Εργοτέλης – Α.Ε. Καραϊσκάκης: Ντάουλας (Δυτικής Αττικής)Πλάκας (Δυτικής Αττικής), Γουρνιάς (Ανατολικής Αττικής) 4ος: Αγγελάκης (Μακεδονίας)

Ηρακλής – Βόλος: Πουλικίδης (Δράμας)

Γκιόση (Θράκης), Κηλικιώτης (Ξάνθης).

Μπορεί επίσης να σας αρέσει