Το… κερασάκι στην τούρτα του τίτλου

ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΤΟΥ ΟΦΗ ΕΚΛΕΙΣΑΝ ΜΕ ΘΡΙΑΜΒΟ ΣΤΗΝ ΚΩ 6-0

Με τον καλύτερο τρόπο έκλεισε τις υποχρεώσεις της στο πρωτάθλημα η Γυναικεία ομάδα του ΟΦΗ. Τα κορίτσια του Δημήτρη Χωματά έχοντας εξασφαλίσει τον τίτλο και την άνοδο από την προηγούμενη αγωνιστική έβαλαν το κερασάκι στην τούρτα κερδίζοντας με το ευρύ 6-0 τον Κωακό Φιλίνο στην Κω.

Πρωταγωνίστρια του χθεσινού αγώνα ήταν η Αραβιάκη που πέτυχε πέντε γκολ και  αναδείχθηκε πρώτη σκόρερ και άλλο ένα η Κοκοτσάκη.

ΟΦΗ: Αποστολάκη, Πιτσή, Συμεωνίδη, Παπακωσταντή, Αραβιάκη, Σηφάκη (46` Πασχαλίδου), Κουνάλη, Κατερίνη, Κοκοτσάκη, Τριβυζάκη, Κουκουλάκη.

ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΕΡΓΟΤΕΛΗ: Πήραν «Χ» στην Αθήνα

«Λευκή» ισοπαλία απέσπασαν οι γυναίκες του Εργοτέλη από την Αγία Παρασκευή στο πλαίσιο της προτελευταίας αγωνιστικής της Α’ Εθνικής. Με τον βαθμό αυτό, το τοπικό συγκρότημα έφθασε τους 9 σε 21 αγώνες και παρέμεινε στην προτελευταία θέση, δίχως να διατηρεί ελπίδες παραμονής. Την τελευταία αγωνιστική οι «κιτρινόμαυρες» θα φιλοξενήσουν τον Ατρόμητο.

ΡΕΘΥΜΝΟ: Κυπελλούχος η Επισκοπή

Η Επισκοπή αναδείχθηκε για 6η φορά στην ιστορία της κυπελλούχος Ρεθύμνου, επικρατώντας στον 48ο τελικό με 2-1 της ΑΕ Μυλοποτάμου στο γήπεδο της Σοχώρας. Με αυτό τον τρόπο επέστρεψε στον θρόνο της κατακτώντας το 3ο κύπελλο τα τελευταία 4 χρόνια.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει