Επί παντός… αθλητικού

Θεσμός οι αποχωρήσεις

Θεσμός έχουν γίνει πια οι αποχωρήσεις από το πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής. Την τρέχουσα σεζόν η αρχή έγινε την 23η αγωνιστική με τον Αήττητο Σπάτων, που αποβλήθηκε λόγω εκπρόθεσμης κάλυψης του μετοχικού κεφαλαίου και  η συνέχεια περιλαμβάνει την αποβολή της Σπάρτης, στην οποία λόγω οικονομικών εκκρεμοτήτων ακυρώθηκαν από την ΕΠΟ όλα τα δελτία των παικτών που αποκτήθηκαν τη χειμερινή περίοδο. Είναι η πέμπτη σερί σεζόν που δύο ομάδες δεν κατορθώνουν να ολοκληρώσουν το δεύτερο τη τάξει πρωτάθλημα της χώρας. Από τη σεζόν 2014-2015 και μετά σε κάθε πρωτάθλημα έχουν αποχωρήσει ή αποβληθεί δύο ομάδες.Το 2014-15 ο Πανηλειακός, το 2015-16 Εργοτέλης και ο Ολυμπιακός Βόλου, το 2016-17 Πανθρακικός και η Καλλονή, το 2017-18 Αχαρναικός και η Βέροια και φέτος Αήττητος και η Σπάρτη…

Ν.Μ.

Έφτασε τα 600 γκολ παθητικό ο ΟΦΗ

Το γκολ του Τσιλιανίδη θα φανεί αν ήταν μοιραίο για το μέλλον του ΟΦΗ στη Σούπερ Λίγκα, σίγουρα όμως ήταν σημαδιακό, καθώς πρόκειται για το 600ο που δέχεται η ομάδα του Ηρακλείου ως γηπεδούχος στην ιστορία της στη μεγάλη κατηγορία (σε 661 αγώνες). Για την ιστορία, το παρθενικό τέρμα που δέχθηκε ήταν από τον Γιώργο Γονιό του Παναθηναϊκού στις 30 Σεπτεμβρίου 1968 και τερματοφύλακας του ΟΦΗ σ’ εκείνο το ματς που έληξε 0-1, ήταν ο Μανώλης Αδαμάκης.

Μ.Β.

“Καλό ταξίδι Γιώργο μου”

Μέσα σε κλίμα οδύνης αποχαιρέτησαν χθες στο Βενεράτο, συγγενείς και φίλοι τον Γιώργο Μεναδάκη, σύζυγο της εφόρου του Κολυμβητικού Συλλόγου Δελφινιών Μαίρης, πατέρας του προπονητή κολύμβησης Αγαπητού Μηναδάκη της συναδέλφου Κατερίνας Μηναδάκη και της πρώην κολυμβήτριας Σίσσυς Μηναδάκη. Πλήθος κόσμου, φίλοι παράγοντες, προπονητές, αθλητές από τον χώρο του υγρού στίβου από νωρίς συγκεντρώθηκε στο σπίτι του στο Βενεράτο αλλά και στον Ι.Ν. Ευαγγελίστριας. Τραγικές φιγούρες η γυναίκα του, τα παιδιά του αλλά και τα εγγόνια του. Η γυναίκα του αποχαιρετώντας τον έγραψε: “Έκλεισε ο κύκλος της κοινής μας ζωής μετά από 49 χρόνια. Έφυγε ο Γιώργης του Αγαπητού, ο Γιώργης του Αη Γαλήνη που μας δίδαξε ήθος και πίστη στο Θεό. Μας έδειξε το δρόμο της κολύμβησης και ο ίδιος θαλασσόλυκος από τα νερά του νότου. Ήρεμες οι θάλασσές σου. Φωτεινός ο δρόμος σου. Καλό ταξίδι Γιώργο μου”. Συλλυπητήρια ανακοίνωση εξέδωσε η ΠΕΚΥΚ-Ρ.

Α.Π.

Στην Κρήτη

Στον Αστέρα Τρίπολης έβλεπαν το παιχνίδι με τον ΟΦΗ σαν τελικό κι ας είχαν ένα ακόμη ματς στην έδρα τους. Αυτός ήταν και ο λόγος, που πέρα από τους δύο ιδιοκτήτες τον Μπάκο και τον Καυμνενάκη (που δεν πάνε συχνά ούτε στα εντός έδρας) και τον πρόεδρο Μποροβήλο, την αποστολή ακολούθησαν και οι Ιγκλέσιας, Καλτσάς και Μανιάς που δεν μπορούσαν να αγωνιστούν. Η πίστη για το αποτέλεσμα φαινόταν και στο γήπεδο σε αντίθεση με τον ΟΦΗ που στο πιο κρίσιμο ματς ήταν απών…

Ν.Μ.

Ετοιμάζεται να γίνει μπαμπάς…

Την καλύτερη  περίοδο της ζωής του φαίνεται να περνάει  ο Μιχάλης Σηφάκης με την αγαπημένη του, Όλγα Στεφανίδη.

Ο  Ηρακλειώτης πρώην διεθνής γκολκίπερ και η σύζυγος του περιμένουν το πρώτο τους παιδί κάτι που αποκαλύφθηκε μέσω Instagram. Η όμορφη Όλγα έκανε το νέο της insta story δείχνοντας τη φουσκωμένη της κοιλίτσα και βάζοντας την επιγραφή “babe”.

Ο Σηφάκης και η αγαπημένη του, παντρεύτηκαν το περασμένο καλοκαίρι, και το μωράκι έρχεται  για να ολοκληρώσει την ευτυχία τους. Με το καλό….

Ν.Μ.

Ο τελικός ξεκίνησε με… φαγητό

Το επίσημο δείπνο της ΕΠΣΗ για τον τελικό Κυπέλλου, στα πρότυπα της UEFA, πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Μεγάλης Δευτέρας στην ταβέρνα “Σπιτικό” στις Αρχάνες, με οικοδεσπότη τον δήμαρχο Αρχανών-Αστερουσίων κ. Μανόλη Κοκοσάλη, που είναι και ο οικοδεσπότης του σημερινού  τελικού Ρωμανού – ΠΟΑ στο Μαρκομιχελάκειο. Το παρών έδωσαν ο Περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης και ο εντεταλμένος σύμβουλος της Περιφέρειας σε θέματα αθλητισμού Νίκος Συριγωνάκης. Σύσσωμη ήταν η παρουσία των διοικήσεων και των ποδοσφαιρικών τμημάτων ΠΟΑ και Ρωμανού, μέσα σε άριστο και πολιτισμένο κλίμα. Το παρών έδωσαν επίσης η Επιτροπή Διαιτησίας και οι διαιτητές του τελικού.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει