Απόσυρση Μανουρά με αιχμές

ΔΗΜΟΣ ΜΙΝΩΑ ΠΕΔΙΑΔΑΣ

Ανατρεπτικές εξελίξεις στην εκλογική κούρσα στον δήμο Μινώα Πεδιάδος, καθώς ο επικεφαλής της δημοτικής κίνησης των «Ενεργών Δημοτών Μινώα Πεδιάδας» Αριστείδης Μανουράς ανακοίνωσε την απόσυρση από την κούρσα των αυτοδιοικητικών εκλογών. Με μια έντονα συναισθηματικά φορτισμένη ανακοίνωσή του, ο κ. Μανουράς εξηγεί ότι ο λόγος της αποχώρησής του συνδέεται με τη στάση πρωτεργάτη της αυτοδιοικητικής κίνησης και φίλου του, που εγκατέλειψε ξαφνικά την προσπάθεια,  δημιουργώντας παράλληλα πρόβλημα αξιοπιστίας της δημοτικής κίνησης των «Ενεργών Δημοτών».

Ειδικότερα, όπως εξηγεί ο κ. Μανουράς, «στη ζωή μου έχω μάθει να πορεύομαι με γνώμονα το συμφέρον του τόπου μου, την αξιοπρέπεια, τη συνεργασία και τη φιλία. Κάθε μου κίνηση, στα χρόνια που βάδισα τον δρόμο της αυτοδιοίκησης, είχε έναν στόχο: Την ανάπτυξη του τόπου μας, του δήμου Μινώα Πεδιάδας, την επίλυση προβλημάτων και τον χειρισμό, για το συμφέρον των δημοτών, των προκλήσεων που έρχονται με την κατασκευή του αεροδρομίου στο Καστέλλι. Το όραμά μου και τα σχέδιά μου για τον δήμο Μινώα Πεδιάδας τα μοιράστηκα με φίλους – συνοδοιπόρους, οι οποίοι δέχτηκαν να στελεχώσουν το ψηφοδέλτιο των «Ενεργών Δημοτών» για να προσφέρουν στον τόπο τους.

Δυστυχώς, κάποιος που θεωρούσα και φίλος μου και ήταν και από τους πρωτεργάτες της αυτοδιοικητικής μας κίνησης είχε άλλα σχέδια και ξαφνικά εγκατέλειψε την προσπάθειά  μας, δημιουργώντας παράλληλα πρόβλημα αξιοπιστίας της δημοτικής μας κίνησης. Επειδή έχω μάθει στη ζωή μου να σέβομαι και τον λόγο μου και τους δεσμούς που δημιουργούν οι φιλίες ανάμεσα σε ανθρώπους, δηλώνω ότι αποχωρώ από την διεκδίκηση του Δήμου Μινώα Πεδιάδας».

Ζ. Καλογεράκης: “Εκπλήσσομαι για την αποχώρηση”

Την έκπληξή του για τη δήλωση απόσυρσης του κ. Αριστείδη Μανουρά από την εκλογική κούρσα, εκφράζει με σχετική ανακοίνωσή του ο δήμαρχος Μινώα Ζ. Καλογεράκης. Όπως χαρακτηριστικά τονίζει, «ο Αριστείδης υπήρξε συνεργάτης στο Δήμο με έμπρακτη βοήθεια και προσφορά για το καλό του τόπου και των δημοτών. Μαζί πορευθήκαμε όλα αυτά τα χρόνια, μοιραστήκαμε κοινές αγωνίες και κοινό όραμα για τον Δήμο και τους δημότες. Λυπάμαι ειλικρινά για τις όποιες συνθήκες τον οδήγησαν στην απόφασή του να αποσύρει την υποψηφιότητά του. Όχι μόνο γιατί τιμώ και σέβομαι τον ίδιο και την οικογένειά του, αλλά και γιατί με αυτή του την απόφαση χάνεται η πολυφωνία των απόψεων σε θέματα σημαντικά για την περιοχή. Σέβομαι τον Αριστείδη για όλα όσα έχει προσφέρει στην τοπική κοινωνία, για τη συνεργασία και τις κοινές μας προσπάθειες, αλλά και τα στελέχη του συνδυασμού του «Ενεργοί Δημότες» οι οποίοι εξέφραζαν πραγματικές αγωνίες για τα προβλήματα του τόπου μας. Είμαστε εδώ για να ακούσουμε τις απόψεις τους και να συζητήσουμε για το μέλλον του Δήμου και των δημοτών».

Μπορεί επίσης να σας αρέσει