ΜΠΑΣΚΕΤ: Νίκη στη Χίο θέλει ο ΟΦΗ και έφυγε για Β’ Εθνική

Τους κόπους μιας χρονιάς θα παίξει αύριο το απόγευμα (5) στη Χίο η ομάδα μπάσκετ του ΟΦΗ. Με νίκη κόντρα στον τοπικό Βούρειο, ουσιαστικά σφραγίζει την άνοδο στη Β’ Εθνική αφού το τελευταίο εντός έδρας παιχνίδι με την Αγία Παρασκευή, δεν γίνεται να χαθεί…

Το κακό για τον ΟΦΗ είναι ότι το αυριανό παιχνίδι το θέλουν εξίσου πάρα πολύ και οι γηπεδούχοι, αφού σε περίπτωση ήττας, το πιθανότερο είναι να αποχαιρετήσουν την κατηγορία.

«Είμαστε πανέτοιμοι ψυχολογικά, σωματικά και αγωνιστικά για το παιχνίδι που θα κρίνει τους κόπους μιας χρονιάς. Σεβόμαστε απεριόριστα τον αντίπαλο που βρίσκεται σε ένα ακριτικό νησί και που έχει τον δικό του στόχο για το παιχνίδι της Κυριακής. Στόχος είναι η νίκη, για τον σκοπό για τον οποίο αγωνιζόμαστε όλη την χρονιά», τόνισε ο Βασίλης Ράλλης που δεν αντιμετωπίζει κανένα αγωνιστικό πρόβλημα.

Η Επιτροπή του τμήματος μπάσκετ του ΟΦΗ αποφάσισε να αναχωρήσει η ομάδα νωρίτερα από την Κρήτη προκειμένου τα μέλη της αποστολής να προετοιμαστούν όσο το δυνατόν καλύτερα για το παιχνίδι της Κυριακής και να αποφύγουν οποιαδήποτε ταλαιπωρία. Η τελευταία προπόνηση επί Κρητικού εδάφους έγινε το απόγευμα της Πέμπτης και στη συνέχεια η ομάδα αναχώρησε για την Αθήνα με τελικό προορισμό την Χίο, όπου έφθασε τις πρώτες πρωινές ώρες του Σαββάτου.

Εντός το Δειλινό

Το τελευταίο εντός έδρας παιχνίδι του στη Γ’ Εθνική θα δώσει αύριο (5μμ) το Δειλινό που υποδέχεται τον Ερμή Σχηματαρίου. Η ομάδα του Γιώργου Γωνιωτάκη θα προσπαθήσει να πετύχει έστω και την ύστατη στιγμή την πρώτη νίκη στη σεζόν.

Τα υπόλοιπα ματς της προτελευταίας αγωνιστικής του 2ου Ομίλου Νότου της Γ’ Εθνικής: Αγ. Παρασκευή- Ίκαρος, Καλλιθέα Ρ.- Αργοναύτης, Άρης Θήβας- Μελίσσια, Λοκρός- ΕΦΑΟΖ, Παναγίτσα-Κορωπί.

*Στην Α1 θα γίνουν σήμερα οι εξ αναβολής αναμετρήσεις Ολυμπιακός-Κολοσσός και Χολαργός-Παναθηναϊκός. Η τελευταία αγωνιστική έχει προγραμματιστεί για τις 8 Μαΐου.

* Ο ΑΣΚΑ Ηράκλειο θα υποδεχθεί αύριο (5μμ) την ΑΕΚ στα «Δύο Αοράκια» για την 9η αγωνιστική της Α2 (Νότιος όμιλος) του Πανελλήνιου πρωταθλήματος μπάσκετ με αμαξίδιο. Η τοπική ομάδα θέλει να κλείσει τις υποχρεώσεις της στη φάση των ομίλων αήττητη, αφού την τελευταία αγωνιστική έχει ρεπό.

* Ο ΟΑΧ πήρε τη δεύτερη νίκη του στην τελική φάση του Πανελλήνιου πρωταθλήματος νεανίδων που διεξάγεται στην Ιστιαία, καθώς επικράτησε με 45-41 του Πιερικού Αρχέλαου.

Σήμερα (2μμ) η ομάδα της Κρήτης θα αντιμετωπίσει τον Παναθηναϊκό και αύριο (10πμ) θα ολοκληρώσει τις υποχρεώσεις της κόντρα στον ΠΑΟΚ.

ΟΑΧ (Μανουσάκης): Πρασιανάκη 6, Δερμιτζάκη 9 (1), Δρικάκη, Χαιρετάκη, Τσώνη, Γιακουμάκη, Βασιλογιαννάκη 2, Παπαδάκη 1, Δασκουλίδου 20(2), Δασκαλάκη, Σκουμπάκη 7.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει