Βαθμός-χρυσάφι για τον Ζαρό, ελπίζει ο Αλμυρός

ΣΥΝΑΡΠΑΣΤΙΚΗ Η ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΣΤΑ ΠΛΕΪ ΟΦ ΤΗΣ Α1 ΕΠΣΗ

Ντέρμπι με τα όλα του έγινε στους Αγίους Δέκα, όπου ο τιμωρημένος Ζαρός έστω και με μεγάλη δυσκολία, έσωσε τον βαθμό της ισοπαλίας στο 2-2 με τον Πόρο και σε συνδυασμό με την ήττα του ΠΑΟΚ στο Γάζι, αύξησε στους τέσσερις βαθμούς το προβάδισμά του.

Οι τυπικά γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ μόλις στο 4’ με κεφαλιά του Ποτηράκη αλλά ο Πόρος δεν άργησε να ισοφαρίσει με ωραία προσπάθεια του Καστελιανάκη στο 30’. Έξι λεπτά αργότερα, οι φιλοξενούμενοι έχασαν τον Χρηστάκη, ο οποίος υπέπεσε σε χέρι-πέναλτι και αποβλήθηκε. Ωστόσο ο Ζαφείρης απέκρουσε την εκτέλεση του Φραγκιαδουλάκη και κράτησε το 1-1.

Παρά το αριθμητικό του μειονέκτημα, ο Πόρος πήρε το προβάδισμα με τον Μαγάκη στο 68’ και δέκα λεπτά αργότερα είχαν δοκάρι με τον Καστελιανάκη. Αφού δεν έγινε το 3-1 για τον Πόρο, έγινε το 2-2 στο 85’ από τον Χριστοφοράκη, μία ισοπαλία που στο τέλος της ημέρας δεν χάλασε τον Ζαρό.

Διαιτήτευσε ο κ. Μανδαλενάκης.

ΖΑΡΟΣ: Χατζιδάκης, Παραθύρας, Κουρουθιανάκης, Χαμαλάκης, Καλεμάκης, Φραγκιαδουλάκης, Μόντι, Ποτηράκης, Αναγνωστάκης, Καλομοίρης, Χριστοφοράκης

ΠΟΡΟΣ: Ζαφείρης, Σκουλάς, Πολυχρονάκης, Χαρίτος, Παπουτσάκης, Μαγάκης, Σκούφος, Χρηστάκης, Λυδάκης (77΄λτ. Λεμονιάς), Ζαφείρης (81′ Μεταξάκης), Καστελλιανάκης

Εντυπωσιακή φάση από το ντέρμπι Αλμυρός-ΠΑΟΚ
Εντυπωσιακή φάση από το ντέρμπι Αλμυρός-ΠΑΟΚ

Νίκη στο 90’ ο Αλμυρός

Με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Παπαδόπουλου στο 90’, ο Αλμυρός κατέβαλε την αντίσταση του ΠΑΟΚ στο Γάζι (1-0) και μπήκε στο «κόλπο» του τίτλου.

Παρά τις απουσίες πολλών βασικών της στελεχών, η ομάδα του Δημήτρη Βολονάκη, στάθηκε όρθια και έδειξε ότι δεν θα έχει διακοσμητικό ρόλο στα πλέι οφ.

Το ντέρμπι ήταν αρκετά νευρικό, με τους γηπεδούχους να έχουν καλύτερες φάσεις για γκολ. Ο Δημητριάδης σταμάτησε τον Απλαδά στο 40’ και τον Στρατήγη στην επανάληψη, στις πιο κλασικές ευκαιρίες της αναμέτρησης.

Ο Αλμυρός κέρδισε πέναλτι στο 90’ σε σπρώξιμο του Στρατήγη από τον Κοζυράκη, ο οποίος είδε και την κόκκινη κάρτα του διαιτητή Βισκαδούρου. Εν μέσω πολλών διαμαρτυριών, ο Παπαδόπουλος που είχε μπει αλλαγή, «έγραψε» το 1-0 και χάρισε τη νίκη στην ομάδα του.

ΑΛΜΥΡΟΣ: Γεωργίου, Νικολακούλης (77’ Παπαδόπουλος), Καρυωτάκης, Κλάδος, Κανδηλάκης, Μεντουδάκης, Αγαπάκης, Πρικάκης, Στρατήγης Α. (90’ Νικητόπουλος), Κονιδάκης (65’ Σακλαμάκης), Απλαδάς (73’ Μπέρκης)

ΠΑΟΚ: Δημητριάδης, Φράγκος, Γεωργόπουλος, Κοζυράκης, Νικηφόρος (90’ Διακάκης), Βασιλείου, Παπαδιός, Ανωγειανάκης, Παπαδάκης Β., Καουκάκης, Μπελαδάκης (60’ Σούρσος).

 

Α1 ΠΛΕΪ ΟΦ: Νίκη του Αλμυρού, στο +4 ο Ζαρός

Ο Αλμυρός κατά πρώτο λόγο και ο Ζαρός κατά δεύτερο, ήταν οι κερδισμένοι της πρεμιέρας των πλέι οφ της Α1 ΕΠΣΗ.
Η ομάδα του Γαζίου νίκησε με 1-0 τον ΠΑΟΚ στην έδρα της και κέρδισε τους πρώτους της τρεις βαθμούς στα μπαράζ.
Οι Κρουσανιώτες έχασαν την ευκαιρία να μειώσουν την απόσταση από τον πρωτοπόρο Ζαρό, ο οποίος έμεινε στο 2-2 με τον Πόρο στους Αγ. Δέκα, σε ένα δραματικό σε εξέλιξη ματς.
Μετά από αυτά τα αποτελέσματα, η δεύτερη αγωνιστική που θα γίνει την Τετάρτη, μπορεί να αποβεί καθοριστική.

ΠΛΕΪ ΟΦ Α1

1η αγωνιστική
Ζαρός-Πόρος 2-2
Αλμυρός-ΠΑΟΚ 1-0

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

1.Ζαρός 7
2.ΠΑΟΚ 3
3.Πόρος 3
4.Αλμυρός 3
2η αγωνιστική (8/5)
ΠΑΟΚ-Ζαρός
Πόρος-Αλμυρός.

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει