Ο χάρτης των Εθνικών κατηγοριών βόλεϊ

ΠΕΝΤΕ ΟΜΑΔΕΣ ΘΑ ΕΚΠΡΟΣΩΠΗΣΟΥΝ ΤΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΤΗ ΝΕΑ ΠΕΡΙΟΔΟ

Μετά την ολοκλήρωση των αγώνων μπαράζ στις Εθνικές κατηγορίες βόλεϊ, η ΕΟΠΕ ανακοίνωσε τις ομάδες που έχουν δικαίωμα συμμετοχής στα πρωταθλήματα της σεζόν 2019-20.

Έτσι, οι 5 εκπρόσωποι του ηρακλειώτικου βόλεϊ έμαθαν τους αντιπάλους τους, σε μία περίοδο που θα είναι αναμφίβολα η πιο σημαντική στην ιστορία του αθλήματος σε τοπικό επίπεδο.

Αναλυτικά η σύνθεση των Εθνικών κατηγοριών, όπου υπάρχει ηρακλειώτικη εκπροσώπηση:

Α1 Ανδρών

Ολυμπιακός, ΠΑΟΚ, Κηφισιά, Φοίνικας Σύρου, Παναθηναϊκός, Παμβοχαϊκός,  Ηρακλής, ΑΕΚ, Εθνικός Αλεξ., ΟΦΗ, Ελπίς Αμπελοκήπων.

Α2 Ανδρών (α’ όμιλος)

Εθνικός, Ηρακλής Χαλκίδας, Κέρκης Σάμου, Ροδίων Άθλησις Δραπετσώνα, Πανιώνιος, Πανερυθραϊκός, Καλαμάτα 80, ΓΣ Απόλλων, Ν. Βύρωνος, ΑΕ Αρμενίων, ΑΟ Αιγιαλέων Μίλωνας, ΓΕΗ, ΑΣΠ Απόλλων.

Α2 Γυναικών (α’ όμιλος)

Μεσσαρά, Ηρακλής Κ., Απόλλων Καλαμάτας, Ένωση Βύρωνα, Απολλώνιος, Μεσσηνιακός, Πετρούπολη, ΑΘΛΕΣΗ, Αγ. Παρασκευή, Αργυρούπολη, Αμπελόκηποι, ΓΕΗ.

Στο μεταξύ, το Δ.Σ. της ΑΘΛΕΣΗ συγχαίρει με επιστολή του την ΓΕΗ για την άνοδο της ανδρικής και της γυναικείας ομάδας της στην Α2.

«Είχαμε επισημάνει την άνοδο του Ηρακλειώτικου βόλεϊ σε επίπεδο αναπτυξιακών τμημάτων, αλλά ήρθε νωρίτερα το πλήρωμα του χρόνου να πιστοποιηθεί και σε επίπεδο Γυναικών και Ανδρών. Είναι πολύ σημαντικό το γεγονός ότι η επιτυχία αυτή σημειώθηκε με εντόπιο υλικό.

Είναι πρωτόγνωρο η πόλη μας να διαθέτει 4 ομάδες σε εθνικές κατηγορίες και ο Νομός Ηρακλείου 5 ομάδες. Η Κρήτη δημιουργεί άλλη δυναμική στο χάρτη του  βόλεϊ και δημιουργεί τις προϋποθέσεις για ακόμα περαιτέρω ανάπτυξη του αθλήματος. Ευχόμαστε καλή πορεία», τονίζει η ΑΘΛΕΣΗ στην επιστολή της.

Την ΓΕΗ συγχαίρει επίσης το Δ.Σ. της ΕΣΠΕΚ, το οποίο παράλληλα ευχαριστεί τον δήμαρχο Χερσονήσου κ. Μαστοράκη και την πρόεδρο της Κοινωφελούς Επιχείρησης του δήμου Χερσονήσου κ. Πλευράκη για την πολύτιμη συνεργασία και βοήθεια τους στη διοργάνωση του ειδικού τουρνουά ανόδου Ανδρών.

Επίσης ευχαριστεί την ΑΝΕΚ-Blue Star Ferries και τα Νερά Ρούβας για τις χορηγίες τους, τον κ. Χαλκιαδάκη Δημήτρη και την κ. Χαμαλίδη Έφη για την πολύτιμη βοήθεια τους, καθώς και όλους τους εθελοντές που συμμετείχαν στην επιτυχία της διοργάνωσης.

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει