Παράσταση τίτλου από τον Ζαρό

ΜΕΤΑ ΤΟ «ΔΙΠΛΟ» ΣΤΟΝ ΚΡΟΥΣΩΝΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΣΟΠΑΛΙΑ ΤΟΥ ΠΟΡΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΑΛΜΥΡΟ

Ο Ζαρός έγινε το αδιαφιλονίκητο φαβορί  για την κατάκτηση του τίτλου στην Α1 ΕΠΣΗ, με τη νίκη που πήρε με 1-0 μέσα στον Κρουσώνα επί του ΠΑΟΚ και την ισοπαλία του Πόρου με τον Αλμυρό (2-2) στο άλλο χθεσινό ματς της 2ης αγωνιστικής των πλέι οφ.

Η ομάδα της Μεσσαράς έφθασε τους 10 βαθμούς, αφήνοντας σε απόσταση έξι και επτά πόντων τους αντιπάλους της κι ενώ απομένουν τέσσερις αγωνιστικές για τη λήξη της διαδικασίας.

Τα αποτελέσματα της 2ης αγωνιστικής:

ΠΑΟΚ-Ζαρός   0-1

Πόρος-Αλμυρός          2-2

Βαθμολογία

1) Ζαρός          10

2) Πόρος          4

3) Αλμυρός     4

4) ΠΑΟΚ          3

Επόμενη αγωνιστική (12/5)

Αλμυρός-Ζαρός

Πόρος-ΠΑΟΚ

«Διπλό» τίτλου ο Ζαρός

Με γκολ του Χριστοφοράκη στο 76’, ο Ζαρός πέρασε (1-0) από την «καυτή» έδρα του Κρουσώνα και κρατάει πλέον ξεκάθαρα στα χέρια του την υπόθεση τίτλος.

Ο ΠΑΟΚ γνώρισε δεύτερη συνεχόμενη ήττα στα πλέι οφ και απομακρύνθηκε πολύ από την κορυφή. Οι γηπεδούχοι ήταν αναποτελεσματικοί στις ευκαιρίες που δημιούργησαν και στο τέλος έχασαν και το ματς, υποχωρώντας στην τελευταία θέση των πλέι οφ.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Μαυραντωνάκης Ι.

ΠΑΟΚ: Δημητριάδης, Φράγκος, Νικηφόρος, Παπαδιός, Βασιλείου, Κεφαλούκος (70′ λτ. Μπελαδάκης), Γεωργόπουλος (72′ λτ. Λιακάκης), Καουκάκης, Παπαδάκης, Σούρσος, Ανωγειανάκης

ΖΑΡΟΣ: Χατζηδάκης, Παραθύρας, Κουρουθιανάκης, Χαμαλάκης, Καλεμάκης, Φραγκιαδουλάκης, Χριστοφοράκης, Μόντι, Ποτηράκης, Αναγνωστάκης (70′ Αλμπαντάκης), Καλομοίρης.

Ισοπαλία στο Μαρτινέγκο

Χωρίς νικητή έληξε η αναμέτρηση στο Μαρτινέγκο, ανάμεσα στον Πόρο και τον Αλμυρό. Μπορεί το 2-2 να αφήνει περισσότερο ικανοποιημένη την ομάδα του Γαζίου, αφού έχανε με 2-0 αλλά βαθμολογικά και οι δύο έχασαν πολύτιμο έδαφος.

Ο Πόρος προηγήθηκε νωρίς με 2-0 χάρη στα τέρματα του Σκουλά (4’) και Καστελλιανάκη (14’) για να μειώσει ο Α. Στρατήγης στο 39’. Ο έμπειρος επιθετικός ήταν αυτός που έκανε και το 2-2 στο 83’.

Διαιτητής ήταν ο Χαραλαμπάκης.

ΠΟΡΟΣ: Ζαφείρης, Σκουλάς (89΄ Μάρκου), Παπουτσάκης, Πολυχρονάκης, Χαρίτος, Ζαφείρης Α. (79’ Βιτσαράς), Καστελλιανάκης, Ξηρός (63’ Λεμονιάς), Σκούφος, Μαγάκης Λυδάκης (55’ Μεταξάκης)

ΑΛΜΥΡΟΣ: Γεωργίου, Κονιδάκης, Νικητόπουλος (46′ Καργιωτάκης), Κανδηλάκης, Κλάδος, Μεντουδάκης, Αγαπάκης, Πρικάκης (23′ Κουκσόφ), Στρατήγης Α., Χασουράκης (67′ Παπαδόπουλος), Απλαδάς.

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει