Δεν γίνεται να χαθεί αυτή η άνοδος…

ΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΟΣ Ο ΟΦΗ ΝΑ ΣΦΡΑΓΙΣΕΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗ Β’ ΕΘΝΙΚΗ ΜΠΑΣΚΕΤ ΚΕΡΔΙΖΟΝΤΑΣ ΑΥΡΙΟ ΤΗΝ ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ

Η μεγαλύτερη μέρα του «πολέμου» έφθασε για την ομάδα μπάσκετ του ΟΦΗ που έχει αύριο (5μ.μ.) την μοναδική ευκαιρία να σφραγίσει την επιστροφή της στη Β’ Εθνική, κερδίζοντας την κατά τεκμήριο πολύ πιο αδύναμη Αγία Παρασκευή στα «Δύο Αοράκια».

Μία απλή νίκη αρκεί για τους παίκτες του Βασίλη Ράλλη που θα έχουν σίγουρα πολύ κόσμο μαζί τους, προκειμένου να γιορτάσουν όλοι μαζί την άνοδο της ομάδας αλλά και τις σημαντικές φετινές επιτυχίες των υπολοίπων τμημάτων του Ερασιτέχνη.

«Η χρονιά για τον αγαπημένο μας ΟΦΗ φτάνει την Κυριακή στο τέλος της. Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι όμως φοράμε την φανέλα του ΟΦΗ και όλοι μέσα στην ομάδα πιστεύουμε στη νίκη που θα φέρει και την άνοδο στη Β’ Εθνική. Θέλουμε τον κόσμο στο πλευρό μας, να κάνει καμίνι το κλειστό στα Δύο Αοράκια και στο τέλος όλοι μαζί να πανηγυρίσουμε την άνοδο τραγουδώντας «ανάψαμε φωτιά και μεγαλώνει», δήλωσε ο αρχηγός του ΟΦΗ, Πρόδρομος Τσερκιτζόγλου εν όψει του αυριανού αγώνα.

Να τονίσουμε ότι ακόμα και σε περίπτωση ήττας, ο ΟΦΗ μπορεί να ανέβει εφόσον τα Μελίσσια κερδίσουν στην έδρα τους τον Λοκρό στο ντέρμπι κορυφής. Ο ΟΦΗ βέβαια είναι υποχρεωμένος να κερδίσει για να μη ρισκάρει απολύτως τίποτα και να έχει το κεφάλι του ήσυχο. Από την πλευρά της η Αγία Παρασκευή θεωρητικά έχει ελπίδες σωτηρίας αν κερδίσει τον ΟΦΗ αλλά χρειάζεται και ήττα του Βούρειου στο Σχηματάρι.

´Θέλουμε να είναι ένα παιχνίδι – γιορτή για όλη την οικογένεια του ΟΦΗ. Θέλουμε δίπλα μας τον κόσμο όπως έγινε και με τον Αργοναύτη και το γήπεδο να αποκτήσει τον παλμό που έχει όταν οι φίλαθλοι του ΟΦΗ δίνουν το παρόν», δήλωσε ο Αλέξης Πετράκης με τη σειρά του.

Με ανακοίνωσή του ο Ερασιτέχνης ΟΦΗ κάλεσε τους φιλάθλους στο γήπεδο: «Μια ακόμη άνοδος του ΟΦΗ, σε μια πολύ πετυχημένη χρονιά για το σύλλογό μας, κρίνεται αυτήν την Κυριακή. Ο Ερασιτέχνης ΟΦΗ καλεί τους φίλους του σωματείου, να βρεθούν στα Δυο Αοράκια και να βοηθήσουμε και αυτό το τμήμα του ΟΦΗ, να ανέβει κατηγορία ώστε να συνεχίσουμε το δυνατό φετινό σερί: Το βόλεϊ στην Α1, το γυναικείο ποδόσφαιρο στην Α’ Εθνική, η γυναικεία ομάδα μπάσκετ του ΟΦΗ πρωταθλήτρια Κρήτης, τα κορίτσια της ομάδας πόλο του ΟΦΗ στα πλέι οφ για άνοδο στην Α1.ΟΦΗ παντού».

Το δικό τους κάλεσμα έκαναν και οι Σύνδεσμοι των οργανωμένων οπαδών: «Καλούμε όλο τον φίλαθλο κόσμο του ΟΦΗ, οργανωμένους και απλούς φιλάθλους, στο τελευταίο και κρισιμότερο παιχνίδι της χρόνιας, να δώσουμε βροντερό παρόν και να σταθούμε δίπλα στην ομάδα. Ένας αγώνας μια άνοδος. Όλοι στα ασπρόμαυρα, όλοι στα Δύο Αοράκια για μια κερκίδα δυνατή».

Να θυμίσουμε ότι στο περιθώριο του αυριανού αγώνα, το τμήμα μπάσκετ του ΟΦΗ θα τιμήσει τον πρόεδρο του Ερασιτέχνη Γιάννη Δανδάλη για την προσφορά του στον σύλλογο, την ΠΑΕ ΟΦΗ 1925, την ανδρική ομάδα βόλεϊ και τις γυναικείες ομάδες ποδοσφαίρου και μπάσκετ του ΟΦΗ.

Διαιτητές του αγώνα θα είναι οι Τσακαλογιάννης-Λεβεντάκος (κομ. Μαχαιριανάκης).

Το Δειλινό θα κλείσει την φετινή του περιπέτεια στη Γ’ Εθνική στο Κορωπί, με αντίπαλο την τοπική ομάδα (Κυριακή, 5μ.μ., Αυγερινός-Σκουλαρίκης).

Τα άλλα παιχνίδια της 26ης και τελευταίας αγωνιστικής: Μελίσσια-Λοκρός, Ερμής Σχ.- Βούρειος, Αργοναύτης- Άρης Θήβας, ΕΦΑΟΖ-Παναγίτσα, Ίκαρος-Καλλιθέα Ρ. 20-0 α.α.

Ο αθλητικός δικαστής του ΕΣΑΚΕ τιμώρησε με αφαίρεση έξι βαθμών και μηδενισμό-όπως αναμενόταν- τον Παναθηναϊκό για τον αγώνα με την Κύμη, στον οποίο δεν κατέβηκε να αγωνιστεί. Το ματς κατακυρώνεται με 20-0 στους φιλοξενούμενους που σώθηκαν έτσι και τυπικά ενώ οι «πράσινοι» κατέλαβαν την τρίτη θέση της κατάταξης και θα αντιμετωπίσουν τον Ολυμπιακό με πλεονέκτημα έδρας, στην α’ φάση των πλέι οφ.

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει