ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΙΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ: Χωρίς εκπλήξεις η ανακήρυξη υποψηφίων και συνδυασμών

Χωρίς ανατροπές και ιδιαίτερες εκπλήξεις έγινε το Σάββατο από το Πολυμελές Πρωτοδικείο Ηρακλείου η ανακήρυξη υποψηφίων και συνδυασμών για τις επικείμενες δημοτικές και περιφερειακές εκλογές, στον νομό Ηρακλείου.

Σε επίπεδο Ηρακλείου η ανακήρυξη δεν συμπεριλάμβανε τα ονόματα δύο υποψήφιων δημοτικών συμβούλων από τα κεντρικά ψηφοδέλτια του Γιάννη Κουράκη και του Ευριπίδη Κουκιαδάκη αντίστοιχα. Πρόκειται για τη Συλβί Σεσίλ Φερνάντ Αναγνωστοπούλου Άμιο (Γ. Κουράκη) και τον Δημήτρη Μαλαθράκη (Ε. Κουκιαδάκη).

Επίσης δεν ανακηρύχθηκε ο Παναγιώτης Μουρτζάκης από ανεξάρτητο ψηφοδέλτιο για τη δημοτική ενότητα Αλικαρνασσού.

Καμία… απώλεια δεν είχε η ανακήρυξη συνδυασμών και υποψηφίων στους Δήμους Βιάννου, Μινώα Πεδιάδας και Αρχανών-Αστερουσίων.

Στον Δήμο Μαλεβυζίου όλα κύλησαν ομαλά πλην του συνδυασμού «Τύλισσος 2019» με έξι υποψήφιους που δεν ανακηρύχθηκαν.

Στον Δήμο Γόρτυνας ανακηρύχθηκαν όλοι πλην έξι υποψηφίων για τοπικά συμβούλια. Πρόκειται για πέντε μεμονωμένους υποψήφιους και μια υποψήφια στον συνδυασμό “Ανεξάρτητη κίνηση για την κοινότητα Αγίων Δέκα μπροστά”.

Οι άλλοι πέντε που δεν ανακηρύχθηκαν είναι: δύο υποψήφιοι  στην κοινότητα Βασιλικών Ανωγείων, ένας στην κοινότητα Χουστουλιανών, ένας στις Λούρες και ένας στους Αγίους Δέκα.

Στον Δήμο Χερσονήσου η ανακήρυξη έγινε χωρίς απρόοπτα πλην μίας υποψήφιας στη δημοτική ενότητα Γουβών.

Σε ό,τι αφορά τον δήμο Φαιστού, ανακηρύχθηκαν όλοι οι συνδυασμοί με μεμονωμένες… απώλειες. Για τη δημοτική ενότητα Μοιρών, δεν έγινε η ανακήρυξη ενός υποψηφίου από το ψηφοδέλτιο του Γρηγόρη Νικολιδάκη και δύο υποψηφίων για το ψηφοδέλτιο της Μαρίας Πετρακογιώργη. Επίσης για τη δημοτική ενότητα Ζαρού δεν ανακηρύχθηκε ένας υποψήφιος του Γιάννη Μαθιουδάκη.

Οι περιφερειακοί συνδυασμοί ανακηρύχθηκαν χωρίς απρόοπτα.

Σε Χανιά και Λασίθι έγινε κανονικά η ανακήρυξη όλων των συνδυασμών, με κάποιες διαφοροποιήσεις στους υποψήφιους, ενώ στο Ρέθυμνο δεν ανακηρύχθηκε ο συνδυασμός του Γιάννη Κοκολογιάννη για τον Δήμο Μυλοποτάμου, με το σκεπτικό ότι στη δημοτική ενότητα Κουλούκωνα είχε καταθέσει μόλις 9 υποψηφίους έναντι των 10 που ήταν ο ελάχιστος απαιτούμενος αριθμός.

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει