ΜΙΚΤΕΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ: «Αντίο» με δείπνο σε οικογενειακό κλίμα

Τα παιδιά των Μικτών Νέων και Παίδων Ηρακλείου έκλεισαν την φετινή επιτυχημένη σεζόν, στο δείπνο που τους παρέθεσε στο εστιατόριο «Πετούσης», ο πρόεδρος της Επιτροπής Κυπέλλου ΕΠΣΗ Βαγγέλης Πετούσης .

Το παρών έδωσαν οι γονείς τους, οι προπονητές τους και όλα τα στελέχη των αντιπροσωπευτικών συγκροτημάτων Κ16 και Κ14 του Ηρακλείου, επιβεβαιώνοντας έτσι γι’ άλλη μια φορά, το δέσιμο που υπάρχει μεταξύ τους και ότι το οικογενειακό κλίμα ήταν ένα από τα συστατικά της επιτυχίας.

Στους παρευρισκόμενους μίλησαν ο πρόεδρος της ΕΠΣΗ Νίκος Τζώρτζογλου και οι υπεύθυνοι των Μικτών Βαγγέλης Παπαγγελής και Γιώργος-Πλούταρχος Κουτεντάκης, συγχαίροντας τα παιδιά για όλη την πορεία τους, το ήθος και την αγωνιστικότητα που επέδειξαν, κάνοντας υπερήφανη την ΕΠΣΗ και το ηρακλειώτικο ποδόσφαιρο. Μια από τις πιο συγκινητικές στιγμές της βραδιάς ήταν η αποθέωση του φροντιστή Μάρκου Κλουβιδάκη, της ψυχής των Μικτών ομάδων και όλα τα παιδιά τον αποθέωσαν, τραγουδώντας το γνωστό σύνθημα «Μάρκο ψυχάρα…».

Τέλος, ο χορηγός της ΕΠΣΗ Βασίλης Ζηδιανάκης και τα Αναψυκτικά Φήμη, μοίρασαν σε όλα τα παιδιά αναμνηστικά μπλουζάκια δια του εκπροσώπου τους στην εκδήλωση κ. Κεφαλογιάννη.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει