Τένις υψηλού επιπέδου στα γήπεδα του «Ηράκλειο»

Μτά από πολλά χρόνια, ένα Εθνικό πρωτάθλημα τένις επιπέδου 1, επιστρέφει στις εγκαταστάσεις του «Ηράκλειο» ΟΑΑ, στη Δουκός Μποφώρ.

Ο τοπικός Όμιλος που έχει καταξιωθεί στη συνείδηση των Ελλήνων ως ένα από τα καλύτερα αθλητικά σχολεία της χώρας, αλλά και ένας από του σημαντικότερους συλλόγους, σε εθνικές και διεθνείς διοργανώσεις τένις, αναλαμβάνει ακόμα μία σπουδαία οργανωτική ευθύνη.

Η ΕΦΟΑ και η Ζ’ Ένωση ανέθεσαν στο «Ηράκλειο» την διοργάνωση του 3ου Εθνικού πρωταθλήματος τένις 2019 επιπέδου 1, για τις κατηγορίες αγόρια-κορίτσια 12- 16 ετών. Στην προσπάθεια αυτή, είναι συμπαραστάτες η Περιφέρεια Κρήτης με την Περιφερειακή Ενότητα Ηρακλείου και ο Δήμος Ηρακλείου με τον ΔΟΠΑΦΜΑΗ.

Συνολικά στους αγώνες θα πάρουν μέρος 180 αθλητές-τριες απ’ όλη την Ελλάδα.

Από το «Ηράκλειο» θα συμμετάσχουν οι εξής αθλητές-τριες:

Αγόρια- Κορίτσια 12

Μάνος Αλεξανδράκης, Αντώνης Βισκαδουράκης Αντώνης Ζερβάκης, Φοίβος Κατσαρός, Γιάννης Νικολιδάκης, Έκτορας Τσατσάκης, Βασίλης Τζωρμπατζάκης, Ελένη Γαρεφαλάκη, Αλεξάνδρα Ζαχαράκη, Θεοδώρα Κουτράκη, Νάντια Κασίντ, Αθηνά Λαγουδάκη, Εβελίνα Λαμπράκη, Ζωή Παπατσίμπα, Μιχαέλα Παρασκευαϊδη.

Αγόρια- Κορίτσια 14

Ζαχαρίας Αμανάκης, Γιάννης Βελεντάκης, Αλέξανδρος Καλατζής, Σπύρος Καρακώστας, Γιάννης Μανωλίτσης, Δημητρης Μπουνάκης, Πάρης Τσατσάκης, Εβελίνα Δερμιτζάκη, Χρυσή Νταμπακάκη.

Αγόρια- Κορίτσια 16

Κατερίνα Ζαφειροπούλου, Ελένη Κωστάκη, Βαγγέλης Μπόγρης, Αναστάσης Μανδαλενάκης.

Οι αγώνες στα γήπεδα του «Ηράκλειο» ξεκίνησαν χθες και θα ολοκληρωθούν την Τρίτη 21 Μαΐου. Η είσοδος για το κοινό είναι δωρεάν, με την αγωνιστική δράση να είναι συνεχής από τις 9 το πρωί μέχρι της 10 το βράδυ.

Χορηγοί της διοργάνωσης είναι οι εταιρείες: ΑΝΕΚ Lines-Blue Star Ferries, Κρητικά αναψυκτικά ΦΗΜΗ, Διαγνωστικό- Θεραπευτικό Κέντρο Ασκληπιείον Κρήτης, Μy Ηome, Sialmo, Κουμαντάκης,  Wilson, Ξενοδοχείο Marin, Ξενοδοχείο Galaxy.

Χορηγοί επικοινωνίας: Cretalive, Πατρίς, SKAI 92,1.

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει