Α1 ΕΠΣΗ: Τα νέα των διεκδικητών του τίτλου

ΠΑΟΚΙκανοποιώντας το αίτημα των φιλάθλων του εν όψει του «τελικού» της Τετάρτης στον Ζαρό, ο ΠΑΟΚ διοργανώνει εκδρομή με λεωφορείο, το οποίο θα αναχωρήσει στις 3μ.μ., από την πλατείας της Αγίας Τριάδας.

Η τιμή συμμετοχής είναι 10 ευρώ ανά άτομο μαζί με το εισιτήριο του αγώνα.

«Η παρουσία σας κρίνεται αναγκαία, σας περιμένουμε όλους!

Ας αφιερώσουμε την Τετάρτη στον ΠΑΟΚ μας, το αξίζει!, αναφέρει στην ανακοίνωσή της η διοίκηση της ομάδας του Κρουσώνα.

Υπεύθυνος κρατήσεων και εγγραφών εκδρομής, είναι ο Ηρακλής Πυργιανάκης (τηλ. 6974043805).

 

ΠόροςΜε τις δύο συνεχόμενες νίκες που σημείωσε στα πλέι οφ, ο Πόρος απέκτησε βάσιμες ελπίδες για την κατάκτηση του τίτλου. Βέβαια για να τα καταφέρει, πρέπει οπωσδήποτε να κερδίσει αύριο τον Αλμυρό μέσα στο Γάζι.

Η διοίκηση της ομάδας του Πόρου, καλεί τους φιλάθλους να ενισχύσουν την ομάδα του Λεωνίδα Τιτομιχελάκη σε αυτή την ιστορική αναμέτρηση για τον σύλλογο:   «Η πιο σημαντική στιγμή για την ομάδα μας έφτασε.

Στον τελευταίο και πιο καθοριστικό αγώνα που δίνει η ομάδα μας για την άνοδο στη Γ’ Εθνική, η παρουσία σας στην κερκίδα είναι σημαντική για να γιορτάσουμε μαζί τη νίκη και την άνοδο».

 

ΖαρόςΣε πολύ δύσκολη θέση έχει βρεθεί πλέον ο Ζαρός που από φαβορί, έγινε αουτσάιντερ για την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Οι παίκτες του Δημήτρη Κόκκινου «πέταξαν» στα σκουπίδια το μεγάλο βαθμολογικό πλεονέκτημα, με το οποίο ξεκίνησαν τα πλέι οφ και τώρα η κατάσταση δεν είναι στα πόδια τους.

Θα πρέπει αύριο να κερδίσουν τον ΠΑΟΚ και να περιμένουν μια ισοπαλία στο ματς του Αλμυρού με τον Πόρο.

Το μόνο ευχάριστο για τον Ζαρό, είναι ότι επιστρέφει στη φυσική του έδρα μετά τη λήξη της τιμωρίας των δύο αγωνιστικών, η οποία του κόστισε πολλούς βαθμούς.

 

ΑλμυρόςΠαρά την ήττα του στον Κρουσώνα, ο Αλμυρός εξακολουθεί να κρατά την τύχη στα χέρια του αφού με νίκη αύριο επί του Πόρου, θα πανηγυρίσει την κατάκτηση του πρωταθλήματος ενώ υπό προϋποθέσεις, μπορεί και η ισοπαλία να αποδειχθεί αρκετή.

Ο πονοκέφαλος ωστόσο του Δημήτρη Βολονάκη αφορά την απουσία του Γεωργίου, ο οποίος αποβλήθηκε στα τελευταία λεπτά του αγώνα.

Ο πολύπειρος τερματοφύλακας είναι από τους κορυφαίους της ομάδας του στη διαδικασία των πλέι οφ και το κενό του είναι δυσαναπλήρωτο.

 

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει