Α1 ΕΠΣΗ: Τέσσερις για μια θέση στον ήλιο

ΚΟΡΥΦΩΝΕΤΑΙ Η ΑΓΩΝΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟ ΦΙΝΑΛΕ ΤΩΝ ΠΛΕΙ ΟΦ

Πέφτει σήμερα η σεζόν στην Α1 κατηγορία της ΕΠΣΗ με την 6η και τελευταία αγωνιστική των πλέι οφ και η αγωνία χτυπάει κόκκινο για την ανάδειξη του πρωταθλητή καθώς και οι τέσσερις ομάδες έχουν ίσες πιθανότητες.

Αλμυρός, Πόρος, Ζαρός και ΠΑΟΚ τα δίνουν όλα σήμερα για μια θέση στον ήλιο με τους τρεις πρώτους να έχουν από 10 βαθμούς και τον ΠΑΟΚ 9 σε ένα φινάλε θρίλερ όπου ο Αλμυρός φιλοξενεί τον Πόρο και ο Ζαρός τον ΠΑΟΚ με τα δυο παιχνίδια να ξεκινούν στις 5μμ λόγω… ΟΦΗ. Το παιχνίδι που συγκεντρώνει τα περισσότερα βλέμματα πάντως είναι το Αλμυρός-Πόρος του οποίου ο νικητής αν υπάρξει παίρνει και τον τίτλο ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα του άλλου αγώνα. Ο Ζαρός που τερμάτισε στην κορυφή στην κανονική διάρκεια διεκδικεί τον τίτλο για 4η φορά καθώς έχει  κατακτήσει τον τίτλο τις χρονιές 2011, 2013, 2014.

Έναν πρωτάθλημα  στην Α΄ κατηγορία έχει ο ΠΑΟΚ, το 2006 ενώ Αλμυρός και Πόρος διεκδικούν τον τίτλο για πρώτη φορά στην ιστορία τους. Σήμερα λοιπόν θα κριθεί ο τίτλος και για να έχετε μια άποψη του τι ακριβώς συμβαίνει και πώς μπορεί να διαμορφωθεί η κατάσταση ανάλογα με τα αποτελέσματα να δούμε τα σενάρια που βγάζουν πρωταθλητές:

Ζαρός: Βγαίνει πρωταθλητής με νίκη επί του ΠΑΟΚ και ισοπαλία στο Αλμυρός-Πόρος.

ΠΑΟΚ: Βγαίνει πρωταθλητής με νίκη επί του Ζαρού και ισοπαλία στο Αλμυρός-Πόρος

Αλμυρός: Βγαίνει πρωταθλητής με νίκη επί του Πόρου, ανεξάρτητα του τι θα γίνει στο άλλο παιχνίδι. Επίσης είναι η μοναδική ομάδα που ευνοείται με ισοπαλία, αρκεί να υπάρξει ισοπαλία και στο Ζαρός-ΠΑΟΚ, καθώς σε τριπλή ισοπαλία στους 11β. με Ζαρό και Πόρο, ο Αλμυρός έχει το πλεονέκτημα της κορυφής!

Πόρος: Βγαίνει πρωταθλητής με νίκη επί του Αλμυρού, ανεξάρτητα του τι θα γίνει στο άλλο παιχνίδι, καθώς αν κερδίσει ο Ζαρός και υπάρξει μεταξύ τους ισοβαθμία στους 13β., το πλεονέκτημα το έχει ο Πόρος με μία νίκη και μία ισοπαλία. Επίσης, ο Πόρος δεν ευνοείται με ισοπαλία καθώς σε περίπτωση ισοπαλίας και στο άλλο ματς, η ομάδα που έχει το πλεονέκτημα είναι ο Αλμυρός.

Αναλυτικά, το πρόγραμμα:

Τετάρτη 22/5 (5μμ)

Ζαρός-ΠΑΟΚ (γηπ. Ζαρού): Κουναλάκης Γ., Παπαδάκης Μ., Μαυρουδής Δ.

Αλμυρός-Πόρος (γηπ.Αλμυρού): Βισκαδούρος Μ., Δασκαλάκης Ι., Σφακιανάκης Δ.

Η βαθμολογία

Αλμυρός          10

Πόρος  10

Ζαρός  10

ΠΑΟΚ   9.

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει