Ένα ματς, μια κατηγορία για τον ΟΦΗ

ΚΕΡΔΙΖΕΙ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟΝ ΠΛΑΤΑΝΙΑ ΚΑΙ ΜΕΝΕΙ ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚ - ΣΤΙΣ 7ΜΜ Ο ΤΕΛΙΚΟΣ ΠΑΡΑΜΟΝΗΣ ΣΤΟ ΚΑΤΑΜΕΣΤΟ «ΓΕΝΤΙ ΚΟΥΛΕ» - ΝΟΚ ΑΟΥΤ Ο ΜΙΧΟΓΕΒΙΤΣ

Το ματς της χρονιάς. Τελικός. Αυτή την φορά οι λέξεις δεν αποτελούν κοινοτυπία αλλά  απηχούν την πραγματικότητα. Ο ΟΦΗ δίνει σήμερα στις 7μμ(Novasports 1 HD) τον υπέρ  πάντων αγώνα κόντρα στον Πλατανιά με έπαθλο το εισιτήριο για την Σούπερ Λιγκ. Οι δυο ομάδες θα τα πουν απόψε ξανά στην ρεβάνς του αγώνα των Χανίων που έληξε ισόπαλος χωρίς γκολ.

Στο στρατόπεδο του ΟΦΗ επικρατεί συναγερμός σε όλα τα επίπεδα. Το γήπεδο απόψε αναμένεται να είναι κατάμεστο από φιλάθλους της ομάδας που θα αποτελέσουν για μια ακόμα φορά τον 12ο παίκτη. Τα εισιτήρια του αγώνα παρουσιάζουν μεγάλη ζήτηση μιας και είναι το τελευταίο και πιο κρίσιμο ματς της χρονιάς.

Ο ΟΦΗ θέλει σήμερα μόνο τη νίκη με οποιοδήποτε σκορ απέναντι στον Πλατανιά που θα παίξει για… τρία αποτελέσματα. Οι Χανιώτες ευνοούνται με οποιαδήποτε ισοπαλία με γκολ και με νίκη ενώ τους κάνει και το 0-0 που θα πάει το ματς στην παράταση και ενδεχομένως και στα πέναλτι.

Ο ΟΦΗ από την πλευρά του θα προσπαθήσει να σκοράρει νωρίς αφενός μεν για να μην επιτρέψει στο παιχνίδι να πάει στην παράταση αφετέρου για να αναγκάσει τον αντίπαλο του να βγει από την άμυνα του ώστε να βρει περισσότερους χώρους για να πετύχει κι άλλα γκολ. Το ιδανικό σενάριο για τον ΟΦΗ είναι να σκοράρει νωρίς αλλά ακόμα κι αν δεν γίνει αυτό χρειάζεται υπομονή και στήριξη μέχρι το τέλος.

Σε αγωνιστικό επίπεδο τα νέα δεν ήταν ευχάριστα για τον Μιχόγεβιτς που δεν κατάφερε να προπονηθεί λόγω ενοχλήσεων και αποκλείστηκε από την αποστολή. Αντίθετα συμπεριλήφθηκε ο Φερέιρα για τον οποίο η συμμετοχή θα αποφασιστεί την τελευταία στιγμή.

Στην προπόνηση συμμετείχε και ο Στρέζος, ο οποίος ξεπέρασε το πρόβλημα που τον ταλαιπώρησε στον προσαγωγό και θα είναι στην αποστολή ενώ στους 20 συμπεριλήφθηκε και ο Βουό ο οποίος ωστόσο δεν είναι 100% έτοιμος.

Ατομικό πρόγραμμα έκαναν οι Ποτουρίδης, Δεληγιαννίδης και Κομεσίδης.

Αναλυτικά την 20μελή αποστολή του ΟΦΗ για τον αγώνα  με τον Πλατανιά απαρτίζουν οι: Στρέζος, Σωτηρίου, Αργυρόπουλος, Παπάζογλου, Κοροβέσης, Μπράουν, Σακόρ, Νάστος, Παπαστεριανός, Μεγιάδο, Ναμπί, Νέιρα, Ντίνας, Κουτσιανικούλης, Γιακουμάκης, Βαζ, Σάσι, Φερέιρα Σόουζα, Βουό, Πέρσον.

Σε ό,τι αφορά την ενδεκάδα θα υπάρχει σίγουρα μια αλλαγή στο κέντρο της άμυνας όπου κατά πάσα πιθανότητα ο Νάστος θα πάρει την θέση του Γιαννούλη ενώ θέση στην επίθεση διεκδικεί και ο Γιακουμάκης αντί του Σασί και στο κέντρο ο Σακόρ δίπλα στον Μεγιάδο

Οι επικρατέστεροι για την ενδεκάδα Σωτηρίου, Μπράουν, Παπάζογλου, Νάστος, Κοροβέσης, Μεγιάδο, Σακόρ, Γιακουμάκης (Σασί), Βαζ, Φερέιρα, Νέιρα.

Στο πλευρό της ομάδας βρίσκεται και ο Ερασιτέχνης που απηύθυνε κάλεσμα στον κόσμο για το σημερινό ματς. Η ανακοίνωση του Ερασιτέχνη αναφέρει:

«Φίλοι του ΟΦΗ,

Μετά από μια χρονιά με έντονα συναισθήματα και αγωνίες για την ομάδα μας, έφτασε η ώρα για το τελευταίο παιχνίδι, που θα κρίνει το στόχο της παραμονής.

Την Τετάρτη (22/5, 7μ.μ.) στο Γεντί Κουλέ, είμαστε ξανά όλοι εκεί, στις επάλξεις, για την τελευταία μάχη.

Γεμίζουμε το γήπεδό μας και με δυνατή φωνή, σπρώχνουμε την ομάδα μας, στη νίκη, που θα σημάνει και την παραμονή της στην κατηγορία, που αξίζει να βρίσκεται. Ο ΟΦΗ μας έχει ανάγκη την βοήθεια μας για να δείξουμε ξανά σε όλους, ποια είναι η πραγματική γιορτή του ποδοσφαίρου και τι σημαίνει να παίζεις, στο καλύτερο ποδοσφαιρικό γήπεδο της Ελλάδος.

Όλοι γήπεδο, για τον ΟΦΗ μας, το καμάρι της Κρήτης!».

  • Τα γενέθλια του είχε χθες ο Φερέιρα (21 ετών) και τα γιόρτασε με τους συμπαίκτες του που του έκαναν δώρο μία τούρτα στο ξενοδοχείο που είχε καταλύσει η ομάδα.

Ο διαιτητής

Διαιτητής της αναμέτρησης θα είναι ο Κομίνης (Θεσπρωτίας) με βοηθούς τους Κούλα Χασάν (Ξάνθης), Μπαλτά (Αχαΐας) και 4ο τον Διαμαντόπουλο (Αρκαδίας).

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει