ΜΠΑΣΚΕΤ: Τζάμπολ στο Final 4 κορασίδων στα Χανιά

Αρχίζει σήμερα στο κλειστό Κλαδισού το φάιναλ φορ του Παγκρήτιου πρωταθλήματος μπάσκετ κορασίδων.

Στον πρώτο ημιτελικό ο οικοδεσπότης ΟΑΧ θα αντιμετωπίσει τον ΟΦΗ και στον δεύτερο το Αρκάδι θα παίξει με την Ιεράπετρα.

Αναλυτικά το πρόγραμ.μ.α της διοργάνωσης:

Σήμερα

Ημιτελικά

ΟΑΧ-ΟΦΗ, 4μ.μ.

Αρκάδι-Ιεράπετρα, 6μ.μ.

 

Σάββατο

Μικρός τελικός, 11 π.μ.

Τελικός, 1 μ.μ.

Στο μεταξύ, με τη συμμετοχή 5 ομάδων ξεκινάει σήμερα και θα ολοκληρωθεί στις 2 Ιουνίου, το 2ο τουρνουά μίνι κορασίδων που διοργανώνει ο Εργοτέλης, στη μνήμη του προπονητή Χρήστου Γκιουζέλη. Στους αγώνες που θα πραγματοποιηθούν στο ανοιχτό γήπεδο του Μαρτινέγκο, παίρνουν μέρος ο Ανδρογέας, ο Ηρόδοτος, ο ΟΦΗ, η ΟΑΣΗ και φυσικά ο Εργοτέλης.

  • Το πρόγραμμα της τελικής φάσης των Ανδρών τροποποιήθηκε κατά τα 2/5, έπειτα από συμφωνία των δύο σωματείων, ΑΟΚ Χανιά και Εργοτέλη. Έτσι εφόσον χρειαστεί τέταρτο ματς, θα πραγματοποιηθεί στις 5/6 (8μ.μ.) στο Λίντο ενώ το πέμπτο παιχνίδι θα γίνει στις 8/6 (7μ.μ.) στα Χανιά.
  • Όπως αναμενόταν, ο αθλητικός δικαστής του ΕΣΑΚΕ επικύρωσε τον υποβιβασμό του Ολυμπιακού στην Α2, μετά τη μη εμφάνισή του στο πρώτο ματς των πλέι οφ κόντρα στον Παναθηναϊκό. Αν δεν αλλάξει κάτι από τις δικαστικές αποφάσεις, τη θέση των «ερυθρόλευκων» στην Α1, θα πάρει η Καστοριά.
  • Η ΚΑΕ Ρέθυμνο Cretan Kings ανακοίνωσε την ανανέωση της συνεργασίας με τον Βαγγέλη Ζιάγκο, για έναν χρόνο. «Ο προπονητής της ομάδας μας συνέβαλε τα μέγιστα ώστε να πετύχει τον στόχο της για τη σεζόν 2018/19, διατηρώντας την για 9η συνεχόμενη χρονιά στα μεγάλα «σαλόνια», αναφέρει η ανακοίνωση της κρητικής ΚΑΕ.
  • Ο Προμηθέας Πατρών προκρίθηκε στην τετράδα της Α1 μπάσκετ, κερδίζοντας και στο δεύτερο ματς τον… διαλυμένο ΠΑΟΚ στην Πυλαία, με 76-68.

Αντίθετα τα άλλα δύο ζευγάρια θα λύσουν τις διαφορές τους σε τρίτη αναμέτρηση αφού βρίσκονται στο 1-1. Ο Ήφαιστος νίκησε στη Λήμνο το Περιστέρι με 77-71 ενώ ο Χολαργός έκανε την έκπληξη επικρατώντας άνετα της ΑΕΚ με 88-72. Τα τρίτα ματς θα γίνουν το Σάββατο.

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει