ΤΕΝΙΣ: Οι νικητές στο 6ο τουρνουά του Δήμου Ηρακλείου

Μεγάλη επιτυχία γνώρισε το 6ο τουρνουά τένις του Δήμου Ηρακλείου-ΔΟΠΑΦΜΑΗ που συνδιοργανώθηκε με την Ζ’ Ένωση Φιλάθλων Σωματείων Αντισφαίρισης Κρήτης και το «Ηράκλειο» Ο.Α.Α. Οι συμμετοχές στο τουρνουά έφθασαν τους 140 αθλητές και αθλήτριες ενώ πραγματοποιήθηκαν 135 παιχνίδια και στις 5 κατηγορίες, όλα με παρουσία γιατρού.

Στον τελικό των Ανδρών 18+ ο Στέλιος Σαμιωτάκης επικράτησε του Μάνου Γκαλανάκη (6-2,6-1), με τους Ελευθερόγλου και Καφετζάκη να καταλαμβάνουν τις τρίτες θέσεις. Στον τελικό των Ανδρών 31+  ο Γιάννης Μαράκης επιβλήθηκε του Γιάννη Πετράκη (6-3,6-3) με τους Θεοδωράκη και Καστρινάκη να μοιράζονται την τρίτη θέση.

Στον τελικό των  Ανδρών 41+ την 1η θέση κατέλαβε ο Παναγιώτης Πάγιος, 2ος   ήταν ο Αριστείδης  Τσατσάκης και τρίτος ο Μιχάλης Βασιλάκης.

Στον τελικό των Ανδρών 51+  την 1η θέση πήρε ο Μιχάλης Ανυφαντάκης που επικράτησε του Κώστα Κουτράκη (6-4,6-3) με τους Μπλαβάκη και Πρινιανάκη να ακολουθούν ενώ στην κατηγορία των Γυναικών η Δήμητρα Λυδάκη κατέλαβε την 1η  θέση νικώντας τη Μίρκα Ραμουτσάκη (6-1,6-2) και τις Γαργανουράκη, Μαρκάκη να παίρνουν την τρίτη θέση.

Με την ολοκλήρωση των τελικών πραγματοποιήθηκαν οι απονομές και στις 5 κατηγορίες. Τις απονομές έκαναν ο αντιδήμαρχος Αθλητισμού Ηρακλείου κ. Βαρδαβάς, ο πρόεδρος του ΔΟΠΑΦΜΑΗ κ. Βουρεξάκης, η αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής κ. Καναβάκη, ο πρόεδρος του «Ηράκλειο» Ο.Α.Α κ. Δελάκης και ο γενικός γραμματέας του «Ηράκλειο» κ. Περδικογιάννης.

Οι διοργανωτές ευχαριστούν θερμά με ανακοίνωσή τους, τα συνεργαζόμενα σωματεία και Αθλητικά Κέντρα Ace Tennis Academy,  Ο.Α. Αγίου  Ιωάννη, Sport  Point, Matchpoint Tennis Club, Α.Σ. Άσκηση  για την καθοριστική συμμετοχή των μελών τους στη διεξαγωγή του τουρνουά.

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει