Αγώνες και βραβεύσεις από τον Πήγασο σήμερα στο Παγκρήτιο στάδιο

Την 6η γιορτή στίβου θα διοργανώσει σήμερα (5.30μ.μ.) ο Πήγασος στη θύρα 1 του Παγκρητίου Σταδίου.

Η εκδήλωση περιλαμβάνει το πρόγραμμα kids athletics και αγώνες ταχύτητας για παιδιά έως Ε’ δημοτικού. Η συμμετοχή είναι δωρεάν και σε όλα τα παιδιά θα απονεμηθεί δίπλωμα συμμετοχής και μετάλλιο.

Στην εκδήλωση θα βραβευθούν με τιμητικές πλακέτες, οι αθλητές και αθλήτριες των αγωνιστικών τμημάτων του Πήγασου που διακρίθηκαν στα Παγκρήτια πρωταθλήματα 2019, τα παιδιά που προκρίθηκαν στα Πανελλήνια πρωταθλήματα και οι καθηγητές Φυσικής Αγωγής και πρώην πρωταθλητές στίβου του συλλόγου, που προσφέρουν τα μέγιστα για την ανάπτυξη του κλασικού αθλητισμού στο Ηράκλειο.

Αναλυτικά οι αθλητές-τριες που θα βραβευθούν: Κονιαράκης Γιώργος, Καραμπίνης Παναγιώτης, Τσουμπλέκας Δημήτρης, Ξυπάκης Στέλιος, Παρηγοράκης Μάνος, Λουλάκης Βασίλης, Αραμπατζή Δανάη, Κουβίδη Μαρία, Ζερβού Ειρήνη, Ρεθυμνιωτάκης Μύρων, Παρηγοράκη Κατερίνα, Λουκάκης Άρης, Κριαράς Παύλος.

Οι προπονητές του σωματείου που θα βραβευθούν, είναι οι εξής: Χατζηδάκης Μάξιμος, Χρυσός Θανάσης, Καραταράκη Κατερίνα, Ρεθυμνιωτάκης Μπάμπης, Σμπώκος Θωμάς, Τσιράκος Γιώργος.

 

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει