Τα “μπράβο” στους διαιτητές

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ Ε.Δ ΤΗΣ ΕΠΣΗ ΜΕ ΤΗ ΛΗΞΗ ΤΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ

Μετά την ολοκλήρωση των αγωνιστικών υποχρεώσεών μας για τα πρωταθλήματα περιόδου 2018-19, η Επιτροπή Διαιτησίας της ΕΠΣΗ με ανακοίνωσή της  ευχαριστεί όλα τα μέλη της διαιτητικής οικογένειας του Ηρακλείου.

Ευχαριστεί στους διαιτητές της ΕΠΣΗ που αγωνίστηκαν κατά την τρέχουσα περίοδο στους αγώνες τοπικών πρωταθλημάτων.

Όπως αναφέρει «σε μια χρονιά που ξεκίνησε με δυσκολίες οι διαιτητές μας κάθε Σαββατοκύριακο, όλοι όσοι κλήθηκαν να ασκήσουν διαιτητικά καθήκοντα, επέδειξαν υψηλό αίσθημα ευθύνης και ικανοτήτων, φέροντας εις πέρας με επιτυχία την δύσκολη αποστολή τους που δεν ήταν άλλη από τη δίκαιη απονομή της ερμηνείας και απόδοσης των κανόνων παιχνιδιού σε όλες τις κατηγορίες και σε όλα τα σωματεία με ισονομία και αμεροληψία και ιδιαίτερα στο πρωτάθλημα της Α1 που ήταν πολύ απαιτητικό και χρησιμοποιήθηκαν διαιτητές με μικρή εμπειρία, αξίζουν ιδιαίτερα συγχαρητήρια σε όλους τους διαιτητές και βοηθούς που αγωνίστηκαν σε αυτό καθώς και στην καθοριστική διαδικασία των PlayOff».

Συστήνει, δε, σε όλους τους διαιτητές, «παράλληλα με την ανάπαυση της καλοκαιρινής περιόδου, ειδικά σε όσους από τους συναδέλφους συμμετέχουν σε εξετάσεις κατά την προβλεπόμενη διαδικασία, από την ΚΕΔ/ ΕΠΟ, να έχουν καλή και δίκαιη αξιολόγηση.

Τους προτρέπουμε δε να μην παραμελήσουν τη φυσική και τη θεωρητική τους κατάρτιση, αλλά να επιμεληθούν την εξέλιξή τους με προσήλωση και σωστή προετοιμασία για την επόμενη αγωνιστική σεζόν».

Εύχεται εξάλλου, σε όλα τα σωματεία του νομού μας, στους αξιωματούχους αυτών, αθλητές, προπονητές, καθώς και σε όλους τους συνεργάτες στην διεξαγωγή ενός αγώνα (παρατηρητές, ιατροί κλπ) και ειδικά σε όλους τους φιλάθλους, καλό καλοκαίρι.

Συγχαίρει Πόρο και φιναλίστ

Ο πρόεδρος Νίκος Τζώρτζογλου κα το Δ.Σ. της ΕΠΣΗ συγχαίρουν το σωματείο του Πόρου για την άξια κατάκτηση του πρωταθλήματος της Α1 Κατηγορίας.

Επίσης συγχαίρουν όλες τις ομάδες των τοπικών πρωταθλημάτων ΕΠΣΗ καθώς, με ελάχιστες εξαιρέσεις, επέδειξαν αθλητικό ήθος και FairPlayκαι ιδιαίτερα τις τέσσερις ομάδες που συμμετείχαν στην διαδικασία των PlayOffτης Α1 Κατηγορίας (Πόρος, Ζαρός, Αλμυρός, ΠΑΟΚ), που παρά την κρισιμότητα των αγώνων και την συγκλονιστική εξέλιξη έδειξαν ποδοσφαιρικό πολιτισμό, μοναδικό και σπάνιο.

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει